baluuuum teessüf ederim:dilcikar::dilcikar:Kız nur sennn nickinimi değiştirdinnnnn yaaa :)bizim nurmusun nandelikafadulden
YETERCİM bu konuda çok ciddi uyarıldık topik olarak konu dışı paylaşımlar yasak ceza alabilirizyetercim nasılsın tatlım bu fıkraları diğer topiğe geyik bölümüne yazsan daha iyi olurdu tatlım bu bölümde önemli konular yazılması isteniyor çünkü yanlış anlama olurmu tatlım
sagol tulin simdi daha iyi sayilirim, dun gece hic uyuyamadim bulantidan en sonundada wc basinda sabahladim...bi sorun bitiyo digeri basliyo,hep stresten oluyo ben artik bebek filan kafaya takmamaya karar verdim cunki dusundukce insan hasta oluyo
ben artik takmiyorum cani isterse ben burdayim gelsin, gelmezsede keyfi bilir:dilcikar:
Merhaba kızlar,siteyi uzun zamandır takip etmekte idim,son bir senedir çocuk istiyor fakat d.kontrol hapları kullandıgım için bekledim korunmadan,sonrasında doktorum çok panik yaptıgımı stresten olmayacagını söyleyip durdu((( 2 hafta önce eşime sperm testi yapıldı..sonuç hiçbi canlı sperm bulunamadı idi..Neler hissettigimi anlatmama gerek yok beni anlayabilicek durumdasınız sizde
Şuan hormon tedavisine başladılar,ve ayrıca erişim döneminde geçirdigi kabakulak sonucunda testislerinin gelişmediginide öğrendik( Sorun 2 ye katlandı.. Çok üzgünüm çok..Benim gibi olup iyi sonuç almış birilerinin olmasını istiyorum
ooffffffffffffffffff ağlattın beni senağlama senağlama senağlama iyi dileklerine teşekürler inşş RABİM BU YAVARŞLARA SON VERECEK BİR GÜN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Canlarım iyi Pazarlar.. :1hug: :asigim: a.s.
Bütün annelerin , anne adaylarının , geleceğin annelerinin ANNELER GÜNÜNÜ kutluyorum. a.s. a.s. a.s.
Çok anlamlı bir gün olan bu günde ; boynu bükük , kanadı kırık , içi buruk bütün herkesin bir dahaki seneye en azından göbüşlerinde bebişleriyle bu günü kutlayabilmelerini diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah hepimize sağlıkla , refahla büyütebileceğimiz , güzel bir gelecek sunabileceğimiz , vatana millete dinine topluma çevresine arkadaşlarına insanlığa ve bizlere hayırlı olarak yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yetercim nasılsın tatlım bu fıkraları diğer topiğe geyik bölümüne yazsan daha iyi olurdu tatlım bu bölümde önemli konular yazılması isteniyor çünkü yanlış anlama olurmu tatlım
yeteeeeercimm ; evet canım. Arkadaşımın da dediği gibi bu tür yazıları , fıkraları , haberleri diğer tarafta paylaşalım lütfen. Burası sadece bizlerin tedavi ve bebek konusundaki gelişmeleri ile ilgili paylaşım alanımız. Sohbetleri diğer tarafta yapıyoruz. A.s.
sira kendimle ilgiliye geldi
nevrocum canim yeni adet tarihim 6 haziran tabi bir gecikme olmazsa sen yinede oyle yaz cunku uzun protokol tedaviye basladik allahin izni ile
dogum kontrol hapi ile dun basladim 20.gunde lucrinle devam edicem
kizlar dualarinizi eksik etmeyin:Saruboceq:
bu arada nevrocum sen nasilsin bebsi nasil annesi sagligin biraz duzelmis galiba cok sevindim:lepi:
nevroommm inci tanesinin annişi bende bu ay kırmızı kart görenlerdenim :çok üzgünüm: yeni tarih 2 haziran
umutlar yine ertelendi :çok üzgünüm:
bu arada kızlar bademciklerim beni nakavt etti dr gittim ama nafile sonuç bir poşet ilaç :çok üzgünüm:
al bana domates bu dra geç gittiğim için :tomato:
al bana tokat dr gitmeyi ertelediğimden sesim kısıldığı için :mymeka:
şu an sen sus gözlerin konuşsun durumundayım sesim 0 oktav -tatlicadiarzu-
asicim hayirli olsun canim insallah rabbim bu sefer yuzunuzu guldurur...
smh ve rylai, çok sevindim insallah hersey gonlunuzce olur ve saglikla bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz...
bana gelince saglik elden gidiyo galiba...
cumartesi aksami birden çok kotu bi sanciyla kendimi acilde buldum, mideden supheleniyolar, bi gece hastanede kaldim...bugunde aile doktorumla gorustum ve mideye hortumla bakilacakmis.....
dunde tupbebek merkezinde randevum vardi, doktorla ilk defa bu kadar guzel konustuk(genelde pek bisey anlatmaz!!)dogal yoldan çocugumuzun olma sansinin çok dusuk oldugunu soyledi tedaviye ara vermek istedimi soyleyincede siz bilirsiniz ama fazlada beklemeyin yasiniz ilerledikce sansinizda azaliyo dedi...8tane dondurulmus embriomuz var 6 ve 8hucrelilerymis yani iyi kalite oluyomus...moraliniz bozmayin ve bu sorunun esinizle araniza girmesine izin vermeyin dedi
kızlar kocİŞİm pazartesİ veya salı gÜnÜ gemİye gİdİyor tekrardan. 4 ay burda yok. Ve somalİden geÇmek zorunda dua edİn bİze kızlar
hayırlı cumalar kızlar rabbim u gün hepimizin dularını kabul etsin inşallah
smhsmh ve rylai hayırlı olsun bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız inşallah
asi tedavin hayırlı olsun inşallah inşallah emeklerinin karşılığını versin rabbim
ayşe çok geçmiş olsun inşallah bu dondurulmuş yumaşlarla mucizene kavuşursun
dün dr hgittim kızımdaki böbreklerinde bir sorun çıkmıştı kromozon bozukluğundan olabiliyo demişti zaten 3lü testimizde sınırda çımıştı çok üzülmüştüm çok şükür böbreklerdeki sorun ultrasonda gözükmedi kaybolmuş dr geçen sefer duruş şeklinden kaynaklı birşey olabilecegini zaten kronik bişey olsa bu ay dahada büyümüş şekilde görünürdü dedi rabbime şükürler olsun rahatladım biraz
ooffffffffffffffffff ağlattın beni senağlama senağlama senağlama iyi dileklerine teşekürler inşş RABİM BU YAVARŞLARA SON VERECEK BİR GÜN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
CANIM TAMAN DİKKAT EDERİM ::a015::a015::a015:
ok canım dikkat edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?