Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
41. HAMİŞİMİZ : ncinar - 16.02.2009 Morfoloji - Morfoloji %2 idi , sonradan düzelme kaydederek %18'lere kadar çıktı- Keçiboynuzu kürü , havuç suyu , evicap , çinko ve keçiboynuzu pekmezini ara ara kullandı - 2 yıl 5 aylık evlilerdi , en başından beri istiyorlardı - Daha önce bir başarısız aşılaması olmuştu - Pek umutlu olmasa da 2. aşılamayı denemeye karar verdi - Aşılamada verilen spermiogram yüzleri güldürdü , morfoloji çooooook güzel artmıştı - Hepimizi hayretler içinde bıraktı - "Morfoloji düzelmez , neyse o ; ilacı , tedavisi yoktur" diyenlere tam kapaklıktı :)) - Aşılamayla şansını katladı - Allahın izniyle 2. AŞILAMASINDA HAMİLE kaldı. :hooray:

42. HAMİŞİMİZ : club_my - 16.02.2009 Varikosel - Doğal yoldan bir düşüğü vardı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray: (Bilgileri güncelleyemedik , gelip haber verirse güncellenecek)

43. HAMİŞİMİZ : selinsay - 20.02.2009 Morfoloji - Morfoloji %2'den %3,5'a çıktı - Keçiboynuzu kürü kullandı - 5 yıllık evlililerdi , hiç korunmamışlardı - 4 yıldır da tedavi görüyorlardı - Adetinin 3. günü muayeneye gittiği doktorda apar topar tüp bebek tedavisine başladı - Kısa protokol uygulandı , 2 embriyo transfer edildi - Topiğimize girmesi ile pembe köşemize geçmesi arasında 1 hafta anca vardı - Allahın izniyle 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı. :hooray:

44. HAMİŞİMİZ : YAĞMURCN - 24.02.2009 Hareket ve Morfoloji - İleri hareket %1 , Morfoloji %3 idi - Doğal yolla beklemediğinden hiçbirşey kullanmadı - Eşi son 1 ay sürekli köy cevizi yedi - 3 yıl 9 aylık evlilerdi , hiç korunmamışlardı - Daha önce bir Tüp Bebek denemesi olmuş , meleklerini erken doğumla cennete uğurlamıştı - Planı yazın bir kere daha yaptırmaktı - Mucizelere inanmak istiyordu ama bu değerlerle doğal yoldan hamile kalamaz sanmıştı - Oysa ne de yanılmıştı - "Herşey çocuk için" dedi , "Bir mucize de bize uğrar mı" dedi - Kâh sevindi , halaylar çekti ; kâh üzüldü , ağladı - Rabbim daha fazla aratmadı , mükafaatını bağışladı - Listemizde bir mucize daha yerini aldı :)) - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

45. HAMİŞİMİZ : nehir7680 - 17.03.2009 Hareket - Hiçbirşey kullanmadılar - 2 yıllık evlilerdi , 1,5 yıldır istiyorlardı - Eşi varikosel ameliyatı oldu , ancak değerler çok değişmedi - Tüp Bebek yaptırmaya karar verdi - En başından beri çok umutluydu - Olacağına dair hisleri kuvvetliydi - Bunu ara ara dile getirdi - Allah sanki ona malum etmişti - Bu hikaye de güzel sonuçlandı - Pembe köşemizde yerini aldı - Allahın izniyle 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı. :hooray:

46. HAMİŞİMİZ : nevrosky - 24.03.2009 Morfoloji - Morfoloji %0 idi - 3 yıllık evlilerdi , 1,5 yıldır istiyorlardı - Birçok şey kullandı ancak morfoloji hiç artmadı - Baya bir doğal yoldan denedikten sonra tüp bebek kararı alındı - Daha geç düşünüyordu kendisi ama eşi tarihi önceye almıştı - Gelişmeler hızlandı - Rapor 1 haftada çıktı , adet tarihi de tam zamanındaydı - Hemen tedaviye başlandı - Allahım işleri kolaylaştırmış , hız kazandırmıştı - Tedavi ilerledi , yumurtalar toplandı , transfer yapıldı - En başından beri hep pozitif baktı - Şükretti , inandı - Hep bebişleriyle konuştu , onlara onları ne kadar çok istediğini anlattı - Buradan çok ama çok dua aldı - Herkes içten duaları ile onları yalnız bırakmadı - Açılan eller , edilen dualar Allah katına ulaştı - Çok şükür ki Rabbim ona da bağışladı - Allahım "ol" demişti , tam zamanıydı - Darısı tüm arkadaşlarının ve isteyen herkesin başınaydı - Allahın izniyle ve arkadaşlarının o bitmek bilmez desteğiyle 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı. :hooray:

47. HAMİŞİMİZ : ROAY - 26.03.2009 Morfoloji - Morfoloji %1 idi - Keçiboynuzu kürü kullandı - 6 yıllık evliydi , 3,5 yıldır istiyorlardı - Tüp Bebek yaptırmaya karar verdi - Öbür ay başlayacaktı - Onun için normal bir aydı - Her zamanki gibi fazla umutlanmadı - Adeti bir gün geçti , iki gün geçti , geçti de geçti - Acaba dedirtti , heyecana getirtti - %1 morfoloji ile mucize bekledi - Kan testi yaptırdı - Mutlu haberi 5,5 saatte aldı - O an dünyalara bedeldi - Yaşanan herşey çok geride kaldı - İşte bir mucize daha kapımızı çaldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

48. HAMİŞİMİZ : umutlu99 - 26.03.2009 Sayı - Allahın izniyle 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı. :hooray: (Bilgileri güncelleyemedik , mesajıma cevap verdiğinde güncellenecek)

49. HAMİŞİMİZ : wavy - 06.04.2009 Morfoloji %3 - Düzenli Havuç suyu kullandı - Morfoloji %3'ten %5'e çıkmıştı - 2 yıl 8 aylık evlilerdi , 1,5 yıldır istiyorlardı - Doğal yoldan gelmemişti bebiş tedaviye zorlamıştı - Daha fazla beklemek istemedi , Tüp Bebek yoluna çıktı - Bebeğin niye nazlandığı ortaya çıktı - Meğer yanında yoldaş görmekmiş amacı :)) - Şimdi çok şükür ; iki kese , iki kalp atışı - Allahın izniyle 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı. :hooray:

50. HAMİŞİMİZ : heja - 09.04.2009 Hareket - Keçiboynuzu kürü kullandı - 9 yıl 8 aylık evlilerdi , 6 yıldır istiyorlardı - 6 yaşında bir kızları vardı - İkinci bir evlat , kızlarına da bir kardeş verebilmekti amaçları - Arkadaşımızın başka bir sağlık problemi de vardı - Onun için hep ilaç kullanmalıydı - O ise bebek sahibi olabilmek için o ilaçları kullanmadı - Acılara ağrılara razıydı , her türlü fedakarlığa hazırdı - Tüp Bebek Denemeye karar verdiler ama rapordan faydalanamadı - Onun için belki de ilk ve son deneme olacaktı - Rabbim Büyüktü onlara da bağışladı - Bu pozitif sonuç yapılan fedakarlıkların mükafaatıydı - Allahım bir değil iki bebiş gönderdi , sevinçleri katlandı - Allahın izniyle 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı. :hooray:

51. HAMİŞİMİZ : canbebek - 12.04.2009 Azosperm - 8 yıllık evlilerdi 8 yıldır istiyorlardı - Allahın izniyle 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı. :hooray: (Bilgileri güncelleyemedik , mesajıma cevap verdiğinde güncellenecek)

52. HAMİŞİMİZ : sevgii:) - 17.04.2009 Hareket ve Morfoloji - İleri hareket %11 , Morfoloji %1 idi - 1,5 yıllık evlilerdi , en başından beri istiyorlardı - 3 kere kimyasal gebelik yaşamıştı - Bu ay aşılama denedi , şansını artırdı - Allah yine ona mucizesini gönderdi , bu sefer değerleri çok güzel katladı - Çok şükür ki sağlıklıydı , inşallah kucağına da aldıracaktı - Allahın izniyle 1. AŞILAMASINDA HAMİLE kaldı. :hooray:

53. HAMİŞİMİZ : smhsmh - 06.05.2009 Hareket , Morfoloji - İleri hareket %0 , Morfoloji %1 idi - 1 yıl 10 aylık evlilerdi , en başından beri istiyorlardı - Kısa bir süredir keçiboynuzu kürü kullanıyordu - 8 ay önce varikosel ameliyatı olmuş , 2 ay önceki testte düzelme görülmemişti - Mucizeydi beklenen , acaba gelirmiydi - Zerre değişmeyen bu değerler bebeği getirirmiydi - Neden olmasın dedi de , çıktı geldi :)) - Anneler günü arifesinde güzel bir hediye verdi - Bizleri çok sevindirdi , çoğu arkadaşımıza ümit verdi - Bu listenin en mucize 2. hamişşi ünvanını aldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

54. HAMİŞİMİZ : Rylai - 07.05.2009 Hareket - 4 yıllık evlilerdi , 2,5 yıldır istiyorlardı - Düzenli olarak keçi boynuzu pekmezi ve paça çorbası içti - Varikosel ameliyatından 6 ay sonra doğal yoldan hamile kalmış , maalesef düşükle sonuçlanmıştı - Bir de başarısız aşılama girişimleri vardı - Ameliyat etkisini göstermiş , şifa olmuştu kullandıkları - Hareketi büyük ölçüde canlandırmıştı - Meyvası da çok geçmeden alındı - Bu meyvanın tadı baldan tatlıydı :)) - Allah herkese nasip etsin tatmayı :)) - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

Not : Tarihler , arkadaşlarımızın hamileliklerini öğrenip bizlere bildirdikleri tarihlerdir..

Son düzenleme:
ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (10.05.2009 - Pazar)

Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) :

01. Hamişşimizz KızılDeniz : 09.07.2008 - Doğal Yoldan - Sayı Hareket , Morfoloji - 12.03.2009'da Ahmet Yiğit doğdu
02. Hamişşimizz BEMT : 14.07.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (6 ay önce ameliyat oldu)
03. Hamişşimizz lale3434 : 18.07.2008 - Doğal Yoldan - Morfoloji , Varikosel (3 ay önce ameliyat oldu) - 17.03.2009'da Zehra doğdu
04. Hamişşimizz elfide : 08.08.2008 - 1. Aşılama - Morfoloji
05. Hamişşimizz ealsnas : 13.08.2008 - 1. Tüp Bebek (Uzun Protokol) - Azosperm - 15.04.2009'da Olof Deniz Alsnas doğdu
06. Hamişşimizz FOKURFOKUR : 22.08.2008 - 4. Aşılama - Hareket , Morfoloji , Varikosel başlangıcı
07. Hamişşimizz bedef : 27.08.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (1 sene önce ameliyat oldu)
08. Hamişşimizz civciv1981 : 27.08.2008 - Doğal Yoldan - Azosperm - 15.04.2009'da Gazel doğdu
09. Hamişşimizz cerencim : 13.09.2008 - Doğal Yoldan - Morfoloji
10. Hamişşimizz minervaduygu : 19.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji
11. Hamişşimizz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji
12. Hamişşimizz OcerenO : 29.09.2008 - 1. Tüp Bebek (Uzun Protokol) - Sayı
13. Hamişşimizz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı
14. Hamişşimizz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji
15. Hamişşimizz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
16. Hamişşimizz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
17. Hamişşimizz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket
18. Hamişşimizz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu)
19. Hamişşimizz hatay1977 : 29.10.2008 - Klomen ve Çatlatma ığnesi - Hareket , Akışkanlık , Kümeleşme , Varikosel
20. Hamişşimizz nisafidan : 31.10.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Varikosel
21. Hamişşimizz fidulya : 03.11.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Hareket , Varikosel (4,5 ay önce ameliyat oldu)
22. Hamişşimizz Rosem : 03.11.2008 - Gonaphene ve Çatlatma ığnesi - Hareket
23. Hamişşimizz akdas : 04.11.2008 - 1. Tüp Bebek (Kısa Protokol) - Sayı , Hareket , Varikosel (2006 Aralık’ta ameliyat oldu)
24. Hamişşimizz beauty* : 06.11.2008 - 1. Aşılama - Hareket
25. Hamişşimizz oustun : 10.11.2008 - Doğal Yoldan - Morfoloji
26. Hamişşimizz BEYAZ MELEK : 14.11.2008 - Doğal Yoldan - Morfoloji
27. Hamişşimizz NEŞELı:)) : 20.11.2008 - Doğal Yoldan - Yumurtalıkta Kristalleşme (Erkek)
28. Hamişşimizz ay77 : 06.12.2008 - 1. Tüp Bebek (Uzun Protokol) - Morfoloji
29. Hamişşimizz sünger53 : 14.12.2008 - 3. Tüp Bebek (Uzun Protokol) - Sayı , Hareket , Varikosel
30. Hamişşimizz babymom : 15.12.2008 - Doğal Yoldan - Hareket
31. Hamişşimizz tuana3434 : 21.12.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , ıltihap (Lökosit)
32. Hamişşimizz açeyla : 26.12.2008 - 1. Tüp Bebek (Kısa Protokol) - Sayı , Hareket
33. Hamişşimizz seybay : 13.01.2009 - 2. Tüp Bebek (Dondurulmuşlarla) - Sayı , Hareket
34. Hamişşimizz nasmina78 : 23.01.2009 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket ve Morfoloji
35. Hamişşimizz papatya_ek : 26.01.2009 - Klomen ve Çatlatma ığnesi - Morfoloji
36. Hamişşimizz zynp.ZEYNEP : 28.01.2009 - Doğal Yoldan - Hareket
37. Hamişşimizz dlkhsyn : 29.01.2009 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket
38. Hamişşimizz nisasum : 08.02.2009 - 1. Tüp Bebek - Hareket , Morfoloji ve ıltihap
39. Hamişşimizz pitos25 : 09.02.2009 - 1. Tüp Bebek - Morfoloji
40. Hamişşimizz cerensesil : 13.02.2009 - Doğal Yoldan - Sayı , ıltihap , Morfoloji
41. Hamişşimizz ncinar : 16.02.2009 - 2. Aşılama - Morfoloji
42. Hamişşimizz club_my : 16.02.2009 - Doğal Yoldan - Varikosel
43. Hamişşimizz selinsay : 20.02.2009 - 1. Tüp Bebek - Morfoloji
44. Hamişşimizz YAĞMURCN : 24.02.2009 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
45. Hamişşimizz nehir7680 : 17.03.2009 - 1. Tüp Bebek - Hareket
46. Hamişşimizz nevrosky : 24.03.2009 - 1. Tüp Bebek - Morfoloji
47. Hamişşimizz ROAY : 26.03.2009 - Doğal Yoldan - Morfoloji
48. Hamişşimizz umutlu99 : 26.03.2009 - 1. Tüp Bebek - Sayı
49. Hamişşimizz wavy : 06.04.2009 - 1. Tüp Bebek - Morfoloji
50. Hamişşimizz heja : 09.04.2009 - 1. Tüp Bebek - Hareket
51. Hamişşimizz canbebek : 12.04.2009 - 1. Tüp Bebek - Azosperm
52. Hamişşimizz sevgii:) : 17.04.2009 - 1. Aşılama - Hareket , Morfoloji
53. Hamişşimizz smhsmh : 06.05.2009 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
54. Hamişşimizz Rylai : 07.05.2009 - Doğal Yoldan - Hareket

Hamişşlerimiz - Gönül Dostlarımız :

1. Hamişşimizz sema3455 : 20.10.2008 - Doğal Yoldan - PKO
2. Hamişşimizz evriş : 01.12.2008 - Doğal Yoldan - Sebepsiz ınfertilite
3. Hamişşimizz sudeyoncaa : 31.01.2009 - Doğal Yoldan - PKO
4. Hamişşimizz benssenb : 21.02.2009 - Doğal Yoldan - ???

hihoyyyt Test Yapacaklar - Kan Verecekler :

Bugün test yapacak yok

:Saruboceq: Tedavide olanlar :

sevgidolu : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
DıptısDıptıs : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
caneylom : 3. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
asi74 : 2. Tüp Bebek - Uzun Protokol - Dualarımızı esirgemeyelim
Sera96 : 3. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
ozlem82do : 2. Aşılama - Dualarımızı esirgemeyelim

:1rolleyes: Günü geçenler - Beklemedekiler :

sabina : 06 Mayıs
minos : 09 Mayıs

:teselli: Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM )

can_iso : 01 Mayıs
Ceylin_naz : 02 Mayıs
Fadik : 03 Mayıs
meryem42 : 05 Mayıs
aymes : 05 Mayıs
serenalar : 05 Mayıs
fatıma zehra : 05 Mayıs
Sera96 : 06 Mayıs
Sidelya01 : 06 Mayıs
HARZEM : 09 Mayıs
BTRKLC : 09 Mayıs
nesrinsavas : 10 Mayıs

:1hug: Ailemize Yeni Katılanlar :

melony : 26.04.2009
maviumutolsun : 26.04.2009
gokkusagi_85 : 30.04.2009
bubuş : 30.04.2009
delia : 30.04.2009
sabina : 30.04.2009
Gokkbb : 10.05.2009
Sera96 : 10.05.2009

Bu Ay Doğanlar : KK'nde doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım

aymes : 05.05.2009
cornelia35 : 20.05.2009
umutolsun : 23.05.2009
tuana3434 : 30.05.2009

- Bütün annelerin , anne adaylarının ve geleceğin annelerinin ANNELER GÜNÜNÜ kutluyoruz. a.s. a.s. a.s.

- Arka arkaya verdikleri sürpriz hamilelik haberleri ile bizleri sevince boğan arkadaşlarımız smhsmh ve Rylai arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. :hooray: :hooray: Doğal yoldan gelen mucizelerini sağlıkla kucaklamalarını diliyoruz. :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

- Bütün tedavideki arkadaşlarımızın ve tedaviye başlayacak arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. ışleri rast gitsin inşallah. :Saruboceq:

- Herkes çalışmaları hızlandırsın. 2009 yılı bizim yılımız olmalı kızlar.. :)) Moralleri bozmadan yola devam , zafer bizim olacak.. :lepi:

- Hastalanan arkadaşlarımızı da inşallah en yakın zamanda sağlıkla pembe köşemize transfer ederiz. :Saruboceq:

- melony , maviumutolsun , gokkusagi_85 , bubuş , delia , sabina , Gokkbb ve Sera96 arkadaşlarımız ailemize yeni katıldılar. Kendilerine hoşgeldin diyor , onları en kısa zamanda hamişş görmeyi diliyoruz. :Saruboceq:

Oylamayan arkadaşlarım , oylayalım lütfen

ınfertilite/Kısırlık

ınfertilite/Kısırlık

Hamişşlerimiz oylarmısınız

Gebelik

Hamilelik Belirtileri

Aşağıdaki linkte gebelik takvimi nasıl yapılıyor ; 3 ayrı siteden resimlerle anlattım. KK'ya aktırımı da resimli canlarım.. a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Artık konu dışı sohbetlerimizi aşağıdaki linkte yapıyoruz kızlar. kaydirigubbakcemile5 :1hug:

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...terkek-infertilitesiquotnin-geyik-topigi.html

Son düzenleme:
ne güzel bi liste olmuş nevrosky ellerine sağlık.her okuduğumda umut doluyorum.ilk anneler günün kutlu olsun güzel Allah ım bizlere de nasip etsin inşallah......yavrunla birlikte nice güzel anneler günü geçirirsin inşallah..........

iyi pazarlar kizlar anne aday adayi olarak bizleinde gunu olarak sayiyorum ben ve anneler gununuzu kutluyorum

tskler nevrocum ins 2 aya kalmadan allahin izni ile benimde halayimi cekeriz burda olmazsada saglik olsun
allahim bilir zamanini

caneylom arkadasimizin onemli gunleri onun icin dua edelim kizlar ins kocisinden bir suru sperm bulunur ve dollenir

nevrosky emeğine sağlık ne güzel bir liste olmuş.merakımızı giderdin varikoselden sonra hamile kalanların kaç ay sonra hamile kaldıklarını merak ederdim hep,çok sağol.bizim de ameliyatın 4.ayı doldu gelecek ay test yapıp tedaviye başlamayı düşünüyoruz umarım gerek kalmadan biz de mutlu haberi alırız...
bu arada anneler günün kutlu olsun,yavrunun büyüyüp elini öpeceği günleri de görürsün inşallah...

nevrom ben dün hastalandım.istersen listeye yazabilirsin.zaten korunmuyorum.sanırım 7 haziran
ama bil ki beklemiyorum gelmesini

selam arkadaşlar dün histereskopi ameliyatı oldum perde vardı olandı şu anda çok iyiyim rahat gecti bu konu hakkındda daha önce biligisi olan var mı 2. bir ameliyatı gerektirebiliyormuş cevap yazasanız sevinirim

kızlar slm butun anne adayların ve hepınızın anneler gununu kutlarım bu benım 3.anneler gunum evlenelı bebişsız inşşşşşş 2010yılında anneler gununu bebişlerımızle kutlarız bu sabah erken kalktım uyuyamadım eşim uyuyordu mutfakta hıçkıra hıçkıra agladım rabbım kucaklarımızı doldursun hepınızı çok sevıyorum ıyıkı varsınız sızlerden destek alıyorum guçlenıyorum

seninde kutlu olsun evet bende bugun hüzünlüyüm. gecensenki bebeğim dursaydı anneydim bende ama inanıyorum allah verecek. ben dün ilk adımı attım histereskopi oldum suan tek korkum tekrar ameliyat olmamam gerçekten çok zor allah bizi bu yolda çok fazla bekletmesin

öncelikle tüm annelerin,

anne adaylarının

ve anne olabilmek adına mücadele eden tüm dostlarımın anneler günü kutlu olsun....

evet belki bizler anne değiliz şuan.şuan diyorum sadece ..ama bir anne yüreği kadar şefkatli.merhametli olmayı öğretti mücadelemiz..

belkide bu günün anlamını en iyi yaşayan en iyi anlatan yürekleriz..ve içtenlikle şunu söylürüm ki sizler çok iyi birer anne aday adayısınız..

bugün bizimde günümüz yüreğimizde yaşttığımız çocuklarımzla....

hepinize sevgilerle.......

tşk şu histereskopi hakkında bilginiz varmı varsa çok mutlu olurum

melony canım geçmiş olsun evet zor oluyor bende laporoskopı olmuştum geçen yaz tuplerım yapışıktı ayırdılar canım

melony netten araştır canım benım bılgım yok duydum ama işte

melony netten araştır canım benım bılgım yok duydum ama işte

canım sabahtan beri araştırıyorum ama genelde gerek görülürse tekrar yapılırmış 2.ci bir ameliyat ya ne kadar kolay desekde sonuçta ameliyat masasına yatıyorsun 1de olsa 2 de olsa zor allahtan ameliyat sonrası çok çabuk atlatıyorsun. sen açtırdıktan sonra tüplerini çocuk denemediniz mi sorun nedir

slm kızlar,iyi pazarlar,
hepimizin anneler günü kutlu olsun,inşallah seneye bu vakitler bizlerde anne olacağız,inanmak yolu yarılamaktır bence,Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…