Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrooooooooo :sm_cool:
anam listede yanlış yazılmış benim tedavimmmmCADIARZU
sonradan katılanlara ilgi azmı oluyor ne :uhm:
ben 1 tüp bebek tedavisi yaptırdım negatifffff:çok üzgünüm:
1 dondurulmuş transferi yaptırdımmm negatiffffff:çok üzgünüm:

tüp bebek özelde konu açtımmmmmmmm

bir kaç arkadaş hariç burdan kimse gelmediiiii

2.ci tüp bebeğe başlıyorummmmm diye anacımmmm
ne 1.ci aşılama diye yazmışsınnnn :1no2:
biz geçtik aşılamalarıııı 2.ci tüpbebek denemesindeyimmmmkaydirigubbakcemile2

canım denedım 2başarısız aşılamam var eşımın sperm ve hareket bozuklugu var yumurtalıklarım tembel igneyle buyuyor yumurtalarım canım amelıyat zor ben çok zorlanmıştım amelıyattan sonra:bbo:

nevrom canım nasılsın benım yenı adet tarıhım 5hazıran eklersın canım benım

selam arkadaşlar dün histereskopi ameliyatı oldum perde vardı olandı şu anda çok iyiyim rahat gecti bu konu hakkındda daha önce biligisi olan var mı 2. bir ameliyatı gerektirebiliyormuş cevap yazasanız sevinirim

geçmiş olsun canım..
perde alınınca tekrarladığını bilmiyordum..
ama her tedavide 2. bir işlem gerekebilir..
perde alınınca gebeliğe engel bir durum kalmıyor içini rahat tut..
inş kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve kucağına alırsın..

selam kızlar nasılsınız..civciv1981 seninde annler günün kutlu olsun.ve hepimizinde:))sera96 seninde allah yardımcın olsun işallah bu defa müjdeli haberi alırız sende..

evet canim benimde dikkatimi cekti diger listeden silecektim adini asilama ben yanlis anladim diye
yok canim o yuzden degil yanlis yazilmistir yoksa nevrocumdan hic bir sey kacmaz bi karisiklik olmustur o herseyi cok iyi kapar cunku
burdan canim o tarafa takilmayan arkadasimiz cok yanlis analama bence sen

Geleceğin en güzel ANNE ve adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar.....

canim benim anneler gunun kutlu olsun bebsinle bir suruuuuuuuuuuuuu
anneeler gunu kutlayin ins

perde ne kizlar ya ben ilk defa duyuyorum anlatirmisiniz biraz
gecmis olsun canim
MELONY

iyigeceler kızlar....bugün akşam üstü misafirlerimizle haydi evde çok durduk sahile gezmeye gidelim yemeğimizi deniz kenarında yeriz dedim hava çok güzeldi bugün pırıl pırıl bir gökyüzü vardı....gittik yedik içtik birde sahil turu atalım dedik geziyoruz baya bir kalabalık evden çıkan sahilde tabi çoğunluğu çocuk çocuğunu alan bebeğini alan sahilde imrenmemek için elimden geleni yaptım ama olmadı sanki anlaşmış gibi yeni doğan bebekler arabasında arabayı süren hep babalar anneler yanında yürüyor gezintideler gülüp eğleniyorlar allahım dedim herhalde çoçuğu olmayan kalmamış memlekette herkesin var tümü burda birde anneler günü zaten annelerin ellerinde ya bir karanfil yada bir kırmızı gül babaların kucaklarında çocukları içimden allahım acaba bizde birgün böyle gezebilecekmiyiz bizede nasip olacakmı çocuklarımızla gezmek gülmek eğlenmek....imrenmek iyi birşey değil dinimizde ama bu sefer gerçekten bende imrendim baya özendim içim eridi arada hayal dünyasınada daldım çaktırmadan benle eşimi hayal ettim bebeğimizle sahilde gezerken ama ayılması çabuk oluyordu şip şak ani bir film sahnesi hiç bu kadar bir çocuğumuzun olmasını istememiştim ister olsun ister olmasın sağlığımız yerinde olsun yeter diyordum ama işte bazen öyle bir an geliyorki özlemini bastıramıyorsun...allahım ne olur rabbim affet beni çok imrenip özendiğim için sen herşeyin iyisini bilirsin layık görüyorsan elbet birgün olur gönderirsin bebeğimizi sana sığınıyorum ne gelirse senden gelir hayır ve şerde binlerce kez şükürler olsun sana................benim minik kuzularım aradı her anneler gününde ararlar hediye alırlar yiğenlerim ablamın kızları birde onun üstüne beni aradılar anneler günün kutlu olsun teyzeciğim seni çok seviyoruz diye ağlamamak için kendimi zor tuttum neyseki gözümde güneş gözlüklerim vardı gözlerim doldu misafirler farketmedi kendimi nasıl toparladığımı anlamadım...8 yıllık özlemimi ben en iyi bugün anladım anneler günü olmasa bile eminim bugünkü gördüklerimden sonra yine kesin ağır basardı

nevrosky eline sağlık canım listeler için ama beni unutmuşsun:1no2:gerçi kürtajdan sonra adet olmadım daha ve doktor 3 ay korunma verdi ama ben bugün keçiboynuzu kaynattım kocişime ve ballı çörek otuna başlıycam ki allahın izniyle haziran ayı için hamiş listene talip olmak istiyorummm...rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
GÜZEL ANNE ADAYLARI VE ANNELER ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...

Son düzenleme:
sera96 seninde allah yardımcın olsun işallah bu defa müjdeli haberi alırız sende..[/COLOR][/B][/QUOTE]

teşekkür ederim
inşallah 2.cide başaracağım allahın izniyleeeeeeee

HARZEMMMM
bu gün istanbulda senin anlattığın gibiydi
eşim biraz çıkalım dedi
çıkmaz olaydımmmm dedim içimden
sanki nüfus patlaması olmuş gibi
yada bazen gerçektende dikkatimizi daha çok çekiyorrr
bu özel günler bilinç altında nelere yol açıyor yaaaaaaaa
inşallah rabbim biizimde meleklerimizi verir tez zamandaaaaaaaaaa

selam kızlar nasılsınız? öncelikle tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum....a.s.a.s.a.s.
arkadaşlar benim 6 mayısta adet olmam gerekiyordu ama hala gelmedi....pko luyum ama ileri derecede değil ....ilk defa böyle gecikti...her ay zamanında gelirdi..sonuç negatif çıkar diye test yapmaya korkuyorum...göğüslerim ve karnım çok şişti....her an gelecek gibi...ne olur arkadaşlar ya benim için dua edin olur mu...aslında fazla ümitlenmek istemiyorum ama ilk defa böyle geciktiği için elimde değil..inanın her 5-10 dk bir wc ye gidip bakıyorum...offf çok zor yaaa...aslında yarın test yapmak istiyorum ama sonrada bir kaç gün daha bekliyeyim diyorum.. içimde her an adet olucakmışım gibi bir his var nedense...inşallah rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürür...

bende pek hediye almam bugüne özel sadece telefon açar hal hatır sorar anneler gününü kutlarım teli kapatırım ama başka zamanlarda ne hoşuma giderse yakıştırısam ihtiyacıda varsa alırım hediye bazen bu kontörde oluyor illaki başka şeyler olmak zorunda değil elimden geldiğince ihtiyaçlarını karşılamaya çaılşırım eşimde aynı......ne eşim ne ben ne evlilik yıldönümü ne doğumgünü nede sevgililer günü kutlaması yapmayız hediyeler falan almayız sadece evilik yıldönümlerimizde biz evlenmeden önce kördük evlenince gözlerimiz açıldı deyip birbirimizle dalga geçer güleriz hani aşkın gözü kördür derler ya biz o sözle dalga geçeriz nede olsa 4 yıllık bir aşktan sonra tanıştığımızın 6 yılında evlendik 8 yıldan beride evliyiz bayadır beraberiz yani allah bozmasın aramızı pişmanda etmesin inşallah.... biz arada hediyeler alırız süpriz olayını severiz eşimle birden ani şeyler daha çok mutlu eder bizi herkes anlatır şunu aldık bunu aldık şura gittik falan bizde yok niye yapmıyorsunuz gerimisiniz derler birde kırolukla şuçlarlar üstüne sanki kendi yaptıkları çok güzel birşeymiş gibi övünürler zaten o günler belli kesin hediye gelecek diye insan kendini şartlandırıyor bizce bir özelliği kalmıyor hediyenin ama hiç ummadığın bir anda gelince insan acayip mutlu oluyor bilmiyorum ya hep ben böyle yaşadığım için bana böyle geliyor eşimle ben birde dinimize ters aykırı diye böyle şeylerden kaçınırız herkesin düşüncesi yaşantısı farklı tabi ona birşey diyemem bir lafda etmem kalp kırmayı sevmem sessiz kalmak herzaman için çok sesli olmaktan iyidir....

Bütün belirttiğiniz güncellemeleri yaptım canlarım. Şeniz

Sera96 ; aşılama ibaresini düzelttim. Yalnız her denemeyi ayrı sayıyoruz. O yüzden 3. Tüp Bebek denemen olarak yazdım. Dondurulmuş olması farketmiyor. Bizim listelerimiz bu şekilde. Yine yanlış yazıldı veya yine "sonradan katılanlara ilgi az mı oluyor" şeklinde düşünme diye açıklama getirmek istedim.

Hepinize iyi geceler kızlar. Allaha emanet olun. a.s.

selam kızlar bende sizi takip ediyorum ama kendime zaman ayırmaya çalıştığım için gündüzleri giremiyorum akşamda eşim geldiği için acamıyorum ancak o yatarsa ve evde olmazsa burdayım ben tüp bebek deneyeli 1 ay oldu ama adet düzensizliklerim başladı ne yapıcam bilmiyorum doktora gidiyorum tam bi tedaviside yok çok rahatsızım kendimi okadar salmıştım ki spor yapmaya başladım her gün 2 saatimi kendime ayırıyorum artık hergün evi temizle hergün aynı artık kendime ilgi göstericem

melek canım benimde tüpbebekten sonra adetim azıttı bazen 2 ay geçiyor dr gidiyorum hormon ilaçları dengeni bozmuş diyor kontrol hapları veriyor ben kullanamıyorum yan etkileri beni etkiliyor 2 yıldan beri ilk defa bu ay sadece 1 hafta geçti ve adet oldum ama beni maf etti açıkçası zaten aldırdığı kiloları hiç demeye gerek yok tedaviye başlamadan önce 49 kiloydum tedaviden bir kaç ay sonra 58 oldum tabi hormonlarla dolunca ister istemez kilo alıyorsun canım bilhassada iğneleri vurduğun yerde kalıcı oluyor hemşirede bana demişti zaten sen bu kilonu çok ararsın tedaviden sonra çok kilo alan hastalar oluyor diye bende şuan kendime dikkat etmeye çalışıyorum tekrar ttüpbebek denemek istiyorum hiç değilse 50 olayım sadece 1 ayda 1\5 kilo vermişim ha gayret bana kışa kadar ne versem kardan daha fazla almazsam eğer dün tartıldım 57 olmuşum sadece 7 kilo kaldı her ay böyle devam etcem inşallah

perde ne kizlar ya ben ilk defa duyuyorum anlatirmisiniz biraz
gecmis olsun canimMELONY

asicim rahimde gebelikte düşüklüğe neden olan rahmi bölen bir şeymiş..
ameliyatla düzeltilebiliyormuş..
Uterus septus deniyormuş.. istersen kendinde detaylı bakabilirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…