günaydın kızlar?nasılsınız ?umarım herkez iyidir...
kızlar bu akşam allah kısmet nasip ederse evde yasin okutucam 15-20 kişi çağırdım...hepinizi için dua edicem...
caneylom inşallah canım iyi haberler alırsın ve hep birlikte burda halayını çekeriz inşallah..
canım senin testler güzel zaten...testinizde harekette yazıyor gayet iyi...ya kızlar benim sorumu cevaplayacak kimse yokmu?eşimin boşaldığını vajinamda hissetmiyorum bi sıcaklık bi fışkırma bi boşalma artık herneyse vajinamda hissetmiyorum sizce spermleri hızlımı değil siz hissediyormusunuz bi cvp lütfen.
kızlar bu akşam allah kısmet nasip ederse evde yasin okutucam 15-20 kişi çağırdım...hepinizi için dua edicem...
caneylom inşallah canım iyi haberler alırsın ve hep birlikte burda halayını çekeriz inşallah..
hadi bakalım tatlım rabbim yardımcın olsun
Günaydın tatlımmm. Herkeslere de günaydınnnnnnn. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Hayırlısıyla senin de halayını çekeceğiz bugün. Heyecanla bekliyoruz bitanemmmm. delikafaduldendelikafadulden delikafadulden
14.30 da bu topik çökücek inşallah:sm_cool::dance::teytey:
Hadi bakalım inşallah kan değerin süper çıkar:teytey:
caneylom hadi hayırlısıyla güzel haberlerle bekliyoruz tatlım
bende bugün kist için kontrole gitcem umarım beni bırakıp gitmiştir artık, dua edin kızlar da biran önce kurtulayım şu kistlerden :Saruboceq:
caneylomm dualarımızz sneinleeee.Bugunn seninde halayınıı çekicezzz burda inşallahhh :teytey::teytey:
günaydın canlaaaaaar
CANEYLOM test günü geldi çattı demek
ayyyyy pıt pıt atıyordur kalbin
caneylomm dualarimizdasin bitanemmmm:Saruboceq::Saruboceq:
insallah bugun senden guzel haberleri bekliyoruz ama en onemlisi hayirlisi neyse o olsun
dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun canim insssssssssss mutlu haberini aliriz
inşallah canımŞeniz
aaa demek bugünhihoyyyt
heyacanla bekliyoruz canımalkisalkisalkis
inşallah hamileyim diye yazacaksın buraya:Saruboceq:
inşallah gitmiştirler canım...
hadi bakalım hayırlısı...
slm kızlar nasılsınız.
caneylomun testi var ha hadi hayırlısı inşallah müjdeli haberle gelirsin canım
günaydın kızlaaaarrrrr a.s.
caneyloooommmm heyecan doruktaaaaaa delikafadulden
inşallah rabbim meleğini sana bağışlamıştır canım :Saruboceq:
güzel haberler bekliyoruz :CüvCüv:
laluzcum inşallah öyledir rabbim çifter,çifter yaşatır sana anneliği kaydirigubbakcemile5
caniso sende inşallah kurtulmuşundur pis kistlerden hadi canım güzel haberlerle gel :1hug:
Caneylom heycanla bekliyoruz bitanem :lepi:
buarada günaydın kızlar mirmirmirmir hala uyanamadım bennnnn keşke hiç kalkamasaydım :çok üzgünüm:
1hafta gecikmeyle yine adet oldum arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun
CERENSeSİL cinsiyeti belli oldu mu bebişin
evet canım kızım olucak.ALLAHIM inşallah bütün isteyenlere nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?