Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tşk ederiz tatlım. allah kabul etsin bizleride düşündüğün için allah razı olsun canım

canım senin testler güzel zaten...testinizde harekette yazıyor gayet iyi...
hissetmeyebilirsin...bende hissetmiyorumkaydirigubbakcemile3
canım boşalmanın hızıyla spermlerin alaksı yok...

allah kabul etsin canım....
bizleride dualarına katacağın için çok sağolŞeniz

slm kızlar nasılsın ben hala çok hastayım kendinize iyi bakın :1no2::1no2: :1no2:

ALLAH KABUL ETSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah kızlar yaa hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
sabina canım şimdiden Allah kabul etsin

hadi bakalım tatlım rabbim yardımcın olsun

14.30 da bu topik çökücek inşallah:sm_cool::dance::teytey:
Hadi bakalım inşallah kan değerin süper çıkar:teytey:

caneylomm dualarımızz sneinleeee.Bugunn seninde halayınıı çekicezzz burda inşallahhh :teytey::teytey:

günaydın canlaaaaaar
CANEYLOM test günü geldi çattı demek
ayyyyy pıt pıt atıyordur kalbin

caneylomm dualarimizdasin bitanemmmm:Saruboceq::Saruboceq:

insallah bugun senden guzel haberleri bekliyoruz ama en onemlisi hayirlisi neyse o olsun
dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun canim insssssssssss mutlu haberini aliriz

inşallah canlarım büyük bi heycanla ve bi umutla bekliyorum rabbim güldürsün yüzümüzü az kaldı kızlar ya aslında test günüme daha vardıda ben evdeki testte pozitif çıktı diye dayanamadım 8 günüm varsada çok yüksek çıkmaz galiba bir buçuk saat sonra herşey belli olcak allah gülenlerden eylesin.....dualarınızı bekliyorum......
hep beraber halay çekelim inşallah.......:teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlar nasılsınız.

caneylomun testi var ha hadi hayırlısı inşallah müjdeli haberle gelirsin canım

sağolun canlarım allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah müjdeli haber duyurup sizleri sevindirmek nasip olur :CüvCüv::CüvCüv:

zamanı geçiremiyorum bi türlü yaaaa

Caneylom heycanla bekliyoruz bitanem :lepi:
buarada günaydın kızlar mirmirmirmir hala uyanamadım bennnnn keşke hiç kalkamasaydım :çok üzgünüm:
1hafta gecikmeyle yine adet oldum arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun

teşekkür ederim fadikcim ne bilim teyzem öle deyince bi problemmi var diye endişe ettim zaten 3 haftadır gebelik belirtisi yaşıyorum dün adet olmam gerekirdi halen olmadım pzr günü test yapcam dua edinde çift çizgiyi göreyim çok istiyorum anne olmak allah isteyen herkese nasip etsin inş.:Saruboceq:

Caneylom inşallah senin haberinlede sevineceğiz rabbim bebeğini kucağına aldığın günleride göstersin ...:Saruboceq::Saruboceq::teytey:hadi sıraya girin caneylom için bekliyoruz...

Ayrıca benim kirazlar için yorum yapan arkadaşlar inşallah benim meleğimin geleceğinin işaretidir ikiz kirazlar akşam resimlerini çekicem atıcam bakın hiç bölesini görmemiştim .

sabinacım allah kabul etsin canım
yetercim geşmiş olsun canım allah şifa versin
pinkim sağol canım benim....olmuştur inşallah canım bu sefer ........

kızlar bu günkürtaj olduğum günü adet günü olarak hesaplarsam 14.günümdeyim..bu akşam sıkı sıkı çalışıcam..inşallah tutar..dua edin kızlar...dr tekrar sordum kurtajda rahimimi kazımamış benim o yüzden çalışmaya devam dedihihoyyythihoyyytinşallah kızlar ya rabbim isteyen herkeze verir

sağlık olsun canım. bende şu an adetim. dedim en azından gününde oldum buda bişidir . sende 1 hafta gecikmede olsa canım ilaçsız adet oldun buda bişidir ne yapalım çalışmalara devammmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…