Canım ovulasyon testi ayrı bir yöntem, ateş ölçme ayrı bir yöntem. Hepsinin başlıkalrı var, kolayca bulabilirsin aramadan. Kısaca ovulasyon testi gebelik testi gibi 1 kutuda 5 tane vardı benimkinde, içinde nasıl kullanacağın yazıyor, kaçıncı günden itibaren başlayacağın yazıyor herkese göre değişiyor çünkü, öğleden sonra 4 saat sulu birşey içmiyorsun, testi idrar gebelik testi gibi yapıyorsun, diğer günlere göre koyu çıkınca bil ki 12-24 saate kadar yumurtlayacaksın. Canım ayrıntılı anlatmak isterdim ama yarına ödev hazırlamam gerekiyor, aramadan arat birsürü aşlık bulursun bu konularda, sağlıkla kal..
günaydın topiğin gülleri nasılsınız bakıyorumda bugün benden daha erkenci olanlarımız varalkisalkisalkis
Günaydın canıma.s.
Sidelyayla biz önce işyerlerini açıyoruz sonrada koşup topiğikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydın canıma.s.
Sidelyayla biz önce işyerlerini açıyoruz sonrada koşup topiğikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN arkadaşalar bende aynen CAN-İSO senin gibi sınıfa giriyorum laptobu açıyorum sonra topiği sonra derse geçiyorum fırsat buldukça yine giriyorum ben bilgisayar öğretmeniyim öğrenciler uygulama yaparken topikte oluyorum ...
Kızlar noldu biliyormusunuz sölemesi ayıptır dün pazardan kiraz aldım ve inanırmısın kirazların hepsi nerdeyse çiftti yanı bir sapta yapışık iki kiraz büyümüş geçen cumarteside farklı bir pazardan aldım oda aynen böle ciftti yani ikiz kirazlardı ama bu seferki kadar çok değildi..kızlar yoksa benim ikizlerimmi olcak birden böle bişey geldi aklıma...Eşime diyorumki baksana galiba bizim yakında ikizlerimiz olacak oda yok artık diyor.bu ay incir yiyorum sabah akşam zeytin yağına batırıp .o yüzden bu ay böle bişey olursa....yine aç tavuk kendini darı ambarında görmeye başladı..inşallah rüyalar gerçek çıkar.....
günaydın kızlar
inşallah laluzcum içine doğan şeyi yaşatır rabbim sana bebişlerine kavuşturur inşallah
bu arada kızlar benim test sonucu 14.30 da belli olcak inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere .......
günaydın kızlar
inşallah laluzcum içine doğan şeyi yaşatır rabbim sana bebişlerine kavuşturur inşallah
bu arada kızlar benim test sonucu 14.30 da belli olcak inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere .......
Kızlar noldu biliyormusunuz sölemesi ayıptır dün pazardan kiraz aldım ve inanırmısın kirazların hepsi nerdeyse çiftti yanı bir sapta yapışık iki kiraz büyümüş geçen cumarteside farklı bir pazardan aldım oda aynen böle ciftti yani ikiz kirazlardı ama bu seferki kadar çok değildi..kızlar yoksa benim ikizlerimmi olcak birden böle bişey geldi aklıma...Eşime diyorumki baksana galiba bizim yakında ikizlerimiz olacak oda yok artık diyor.bu ay incir yiyorum sabah akşam zeytin yağına batırıp .o yüzden bu ay böle bişey olursa....yine aç tavuk kendini darı ambarında görmeye başladı..inşallah rüyalar gerçek çıkar.....
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?