Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ovulasyon testi ayrı bir yöntem, ateş ölçme ayrı bir yöntem. Hepsinin başlıkalrı var, kolayca bulabilirsin aramadan. Kısaca ovulasyon testi gebelik testi gibi 1 kutuda 5 tane vardı benimkinde, içinde nasıl kullanacağın yazıyor, kaçıncı günden itibaren başlayacağın yazıyor herkese göre değişiyor çünkü, öğleden sonra 4 saat sulu birşey içmiyorsun, testi idrar gebelik testi gibi yapıyorsun, diğer günlere göre koyu çıkınca bil ki 12-24 saate kadar yumurtlayacaksın. Canım ayrıntılı anlatmak isterdim ama yarına ödev hazırlamam gerekiyor, aramadan arat birsürü aşlık bulursun bu konularda, sağlıkla kal..

anladım canım..cevabın için tekrar teşekkür ederim..

günaydınnnn kızlarrr nasılsınız bakalım bu gün dilerim güzel bir gün geçiririz herkeze kolay gelsin

günaydın topiğin gülleri nasılsınız bakıyorumda bugün benden daha erkenci olanlarımız varalkisalkisalkis

günaydın topiğin gülleri nasılsınız bakıyorumda bugün benden daha erkenci olanlarımız varalkisalkisalkis

Günaydın canıma.s.
Sidelyayla biz önce işyerlerini açıyoruz sonrada koşup topiğikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın canıma.s.
Sidelyayla biz önce işyerlerini açıyoruz sonrada koşup topiğikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hızlı arkadaşlarım beniiimm alkisalkisalkis bende önce sınıfa girip laptopu açıyorum sonrada topiği kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN arkadaşalar bende aynen CAN-ıSO senin gibi sınıfa giriyorum laptobu açıyorum sonra topiği sonra derse geçiyorum fırsat buldukça yine giriyorum ben bilgisayar öğretmeniyim öğrenciler uygulama yaparken topikte oluyorum ...

Kızlar noldu biliyormusunuz sölemesi ayıptır dün pazardan kiraz aldım ve inanırmısın kirazların hepsi nerdeyse çiftti yanı bir sapta yapışık iki kiraz büyümüş geçen cumarteside farklı bir pazardan aldım oda aynen böle ciftti yani ikiz kirazlardı ama bu seferki kadar çok değildi..kızlar yoksa benim ikizlerimmi olcak birden böle bişey geldi aklıma...Eşime diyorumki baksana galiba bizim yakında ikizlerimiz olacak oda yok artık diyor.bu ay incir yiyorum sabah akşam zeytin yağına batırıp .o yüzden bu ay böle bişey olursa....yine aç tavuk kendini darı ambarında görmeye başladı..inşallah rüyalar gerçek çıkar.....

ooo meslektaşım varmış burda kaydirigubbakcemile5 bende anasınıfı öğretmeniyim benim bücürüklerden pek fırsat olmuyo ama bazen faaliyet ve serbest zaman saatlerinde girmeye çalışıyorum bende

tatlım inş belli mi olur rabbim ol desin yeterki inş o kirazlar gibi bıcırık 2 tane melegin olur seninde yerimseniben yerimseniben yerimseniben :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar
inşallah laluzcum içine doğan şeyi yaşatır rabbim sana bebişlerine kavuşturur inşallah
bu arada kızlar benim test sonucu 14.30 da belli olcak inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere .......

Günaydın tatlımmm. Herkeslere de günaydınnnnnnn. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Hayırlısıyla senin de halayını çekeceğiz bugün. Heyecanla bekliyoruz bitanemmmm. delikafaduldendelikafadulden delikafadulden

Günaydın kızlarhihoyyyt

zulalcim inşallah çift kirazlar gibi bebişlerinde çifter çifter gelir:CüvCüv::CüvCüv:
İncir kürü de inşallah güzel güzel yumoşlarını büyütürdelikafadulden

14.30 da bu topik çökücek inşallah:sm_cool::dance::teytey:
Hadi bakalım inşallah kan değerin süper çıkar:teytey:

caneylom hadi hayırlısıyla güzel haberlerle bekliyoruz tatlım

bende bugün kist için kontrole gitcem umarım beni bırakıp gitmiştir artık, dua edin kızlar da biran önce kurtulayım şu kistlerden :Saruboceq:

caneylomm dualarımızz sneinleeee.Bugunn seninde halayınıı çekicezzz burda inşallahhh :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…