Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nevro listeleri yaptın mı canımın içi
yoksa ben mi göremedimCADIARZU

Canım listeleri haftasonundan haftasonuna yapıyorum. Çünkü işyerindeki bağlantı yüzünden düzenlemek ve arka arkaya araya mesaj girmeden göndermek mümkün olmuyor. Akşamları da giremiyorum. Haliyle haftasonuna kalıyor. Haftasonu güncellerim. Pazartesi bakarsın artık. Şeniz

insallah bugun senden guzel haberleri bekliyoruz ama en onemlisi hayirlisi neyse o olsun
dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun canim insssssssssss mutlu haberini aliriz

nevroooom nasılsın tatlım uzun zamandır görüşemiyoruz bebişinle geziyomusunuz birlikte, büyüdümü göbiş:CüvCüv:

İnşallah kurtulmuşsundur canım. Tertemiz bir sayfa açabilirsin o zaman. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar günaydın ben dünde yaşmıştım eşimde varikosel var ama spermlerini etkilemiyormuş diye ben şimdi bişi sorcam lütfen bi cevap verin eşimin içime boşaldığını hissetmiyorum yani bi boşalma bi sıvı bi fışkırma bi sıcaklık her neyse işte vajinamda bunları hissetmiyorum teyzeme sordum hissetmen lazım dedi yoksa eşinin sperm hızımı yok dedi ya kızlar siz hissediyormusunuz bendemi bi anormallik var yoksa bu yüzdenmi gebe kalamıyorum bi yardım edin siz hissediyormusunuz.

nevroooom nasılsın tatlım uzun zamandır görüşemiyoruz bebişinle geziyomusunuz birlikte, büyüdümü göbiş:CüvCüv:

İyiyiz tatlım çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İvit geziyoruz ama çok değil. Çünkü ben bulduğum yere yatmak istiyorum genelde. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir Göbüş kocaman benim zaten. Bol bol yer var ona. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sen nasılsın bitanem? Şeniz Şeniz Şeniz

inşallah canımŞeniz

aaa demek bugünhihoyyyt
heyacanla bekliyoruz canımalkisalkisalkis
inşallah hamileyim diye yazacaksın buraya:Saruboceq:

inşallah gitmiştirler canım...
hadi bakalım hayırlısı...

bende kist dışında iyiyim çok şükür kocişin ameliyattan sonra ilk testi var hafta sonu bakalım umarım değerler iyi çıkar bendede bişi çıkmazsa 10 aydır ilk kez bi şansımızı denicez inşallah :Saruboceq:

ya kızlar benim sorumu cevaplayacak kimse yokmu?eşimin boşaldığını vajinamda hissetmiyorum bi sıcaklık bi fışkırma bi boşalma artık herneyse vajinamda hissetmiyorum sizce spermleri hızlımı değil siz hissediyormusunuz bi cvp lütfen.

canım onu bende hiç hissetmiyodum.spermlerin hızıyla kesinlikle alakası yoktur bence.sonuçta onların hızı mikroskopla ancak ölçülebiliyo.

Canım senin kist gitsin , eşinin değerleri de yükselmiş olsun ; bebiş de bu ay hemen gelsinnnnnn. Ohhhhhhh ne güzel olur valla. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın kızlar?nasılsınız ?umarım herkez iyidir...
kızlar bu akşam allah kısmet nasip ederse evde yasin okutucam 15-20 kişi çağırdım...hepinizi için dua edicem...
caneylom inşallah canım iyi haberler alırsın ve hep birlikte burda halayını çekeriz inşallah..

günaydın kızlaaaarrrrr a.s.
caneyloooommmm heyecan doruktaaaaaa delikafadulden
inşallah rabbim meleğini sana bağışlamıştır canım :Saruboceq:
güzel haberler bekliyoruz :CüvCüv:

laluzcum inşallah öyledir rabbim çifter,çifter yaşatır sana anneliği kaydirigubbakcemile5

caniso sende inşallah kurtulmuşundur pis kistlerden hadi canım güzel haberlerle gel :1hug:

tşk canım ALLAH razı olsun inş ve yapılan dualarıızda kabul olur inş

allah kabul etsin canım bizleride dualarına kattığın için allah senden razı olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…