Nevro listeleri yaptın mı canımın içi
yoksa ben mi göremedimCADIARZU
günaydın kızlar
inşallah laluzcum içine doğan şeyi yaşatır rabbim sana bebişlerine kavuşturur inşallah
bu arada kızlar benim test sonucu 14.30 da belli olcak inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere .......
caneylom hadi hayırlısıyla güzel haberlerle bekliyoruz tatlım
bende bugün kist için kontrole gitcem umarım beni bırakıp gitmiştir artık, dua edin kızlar da biran önce kurtulayım şu kistlerden :Saruboceq:
nevroooom nasılsın tatlım uzun zamandır görüşemiyoruz bebişinle geziyomusunuz birlikte, büyüdümü göbiş:CüvCüv:
inşallah canımŞenizKızlar noldu biliyormusunuz sölemesi ayıptır dün pazardan kiraz aldım ve inanırmısın kirazların hepsi nerdeyse çiftti yanı bir sapta yapışık iki kiraz büyümüş geçen cumarteside farklı bir pazardan aldım oda aynen böle ciftti yani ikiz kirazlardı ama bu seferki kadar çok değildi..kızlar yoksa benim ikizlerimmi olcak birden böle bişey geldi aklıma...Eşime diyorumki baksana galiba bizim yakında ikizlerimiz olacak oda yok artık diyor.bu ay incir yiyorum sabah akşam zeytin yağına batırıp .o yüzden bu ay böle bişey olursa....yine aç tavuk kendini darı ambarında görmeye başladı..inşallah rüyalar gerçek çıkar.....
aaa demek bugünhihoyyytgünaydın kızlar
inşallah laluzcum içine doğan şeyi yaşatır rabbim sana bebişlerine kavuşturur inşallah
bu arada kızlar benim test sonucu 14.30 da belli olcak inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere .......
inşallah gitmiştirler canım...caneylom hadi hayırlısıyla güzel haberlerle bekliyoruz tatlım
bende bugün kist için kontrole gitcem umarım beni bırakıp gitmiştir artık, dua edin kızlar da biran önce kurtulayım şu kistlerden :Saruboceq:
İyiyiz tatlım çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İvit geziyoruz ama çok değil. Çünkü ben bulduğum yere yatmak istiyorum genelde. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir Göbüş kocaman benim zaten. Bol bol yer var ona. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın bitanem? Şeniz Şeniz Şeniz
ya kızlar benim sorumu cevaplayacak kimse yokmu?eşimin boşaldığını vajinamda hissetmiyorum bi sıcaklık bi fışkırma bi boşalma artık herneyse vajinamda hissetmiyorum sizce spermleri hızlımı değil siz hissediyormusunuz bi cvp lütfen.
bende kist dışında iyiyim çok şükür kocişin ameliyattan sonra ilk testi var hafta sonu bakalım umarım değerler iyi çıkar bendede bişi çıkmazsa 10 aydır ilk kez bi şansımızı denicez inşallah :Saruboceq:
günaydın kızlar?nasılsınız ?umarım herkez iyidir...
kızlar bu akşam allah kısmet nasip ederse evde yasin okutucam 15-20 kişi çağırdım...hepinizi için dua edicem...
caneylom inşallah canım iyi haberler alırsın ve hep birlikte burda halayını çekeriz inşallah..
günaydın kızlar?nasılsınız ?umarım herkez iyidir...
kızlar bu akşam allah kısmet nasip ederse evde yasin okutucam 15-20 kişi çağırdım...hepinizi için dua edicem...
caneylom inşallah canım iyi haberler alırsın ve hep birlikte burda halayını çekeriz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?