kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
allahaaa binlerceeeee şükürler olsun çok şükür rabbime hamileyimmmmm
şükürler olsun :Saruboceq:kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
inşallah senin halayınıda 2 hafta sonra çekeriz canım:Saruboceq:Şenizmerhaba kizlar
Caneylom canim pozitifi gormeye az kaldi desene insallah
kizlar ben dun aksam 9:30 da catlatma ignemi oldum
yarin sabah 8 de esimin randevusu var 11:30 da benim asilamam olucak Allah'in izniyle
insallah hersey yolunda gider
benim icinde dua edin kizlar lutfen
Allah insallah hepimizin emeklerinin mukafatini versin en kisa zamanda saglikla
canlarım benim hepinize tek tek tek teşekkür ederim çooooookkk heycanlıyım çooookkk
(kızlar şunuda söyleyim sitedenmidir benim bilgisayardanmı bilemiyorum ama sayfa atlayamıyom alıntı yapamıyorum hemen sayfa görüntülenemiyo diyo)
allah çok şükür beklemekte olan herkesi sevindirsin güzel allahım hepimize evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin inanamıyorum ya bugün benim günüm ya
ay kızlar halay bile çekemiyom ya gelişmiş msj deyince sayfa görüntülenemiyo
bende ağzımla çekerim
halay :: halay:: halay:::)))))))
inşallah bu msj gelir.....................
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
caneylom sen dur bakem artık hamısısn..halay felan bızler cekerız...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey:canım gözün aydın rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...allah nazarlardan korusun ..rabbim tedavide olan bütün arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün tedaviye başlamayı düşünen bekleyen arkadaşlarımızıda rabbim mucizesini göndersin inşallah tedaviye gerek kalmadan rabbim herkesi sağlıkla bebeğine kavuşturur.HAMİLE ARKDaşlarında kucağına almayı nasip etsin bebeklerini inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ÇOK GUZLE YAAAA TEBRİK EDERİM CANIM NE GUZEL BUGUNLERDE BOL BOL HALAY ÇEKİYORUZ.UMARIM HALAY ÇEKMEYİ BELEYEN ARKADAŞLARIMIZIN VE BENİMDE HALAYIMIZI ÇEKERİZ HAMİŞ DUASI İSTİYORUZ UNUTMA :CüvCüv::teytey:
canım benim her zaman dualarımdasınız bundan sonrada daha çok etcem inşallah güzel rabbim aşılama tüp bebek veyada doğal yolla uğraşan emek veren hiç kimsenin elini emeğini boşa çevirmesin rabbim cümle isteyen kullarına nasip etsin inşallah dostlarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
MERYEM sanada hayırlı yolculuklar
tek gel çift dön inş
merhaba kizlar
Caneylom canim pozitifi gormeye az kaldi desene insallah
kizlar ben dun aksam 9:30 da catlatma ignemi oldum
yarin sabah 8 de esimin randevusu var 11:30 da benim asilamam olucak Allah'in izniyle
insallah hersey yolunda gider
benim icinde dua edin kizlar lutfen
Allah insallah hepimizin emeklerinin mukafatini versin en kisa zamanda saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?