Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
allahaaa binlerceeeee şükürler olsun çok şükür rabbime hamileyimmmmm

Anaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmi kaldım halaya
canım benim tebrikler çok mutlu oldum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Allahım hep böyle haberlee gelsin herzaman bize nolur yarabbim
ay dur halaya başlıyım ben mendil elimde sabahtan berikaydirigubbakcemile3
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey:

caneylom tebrikler canım çoook sevindimhihoyyythihoyyythihoyyytrabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah..darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
şükürler olsun :Saruboceq:
güzel haberle geldin:teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tebrikler canıma.s.Şeniz
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin:Saruboceq:

inşallah senin halayınıda 2 hafta sonra çekeriz canım:Saruboceq:Şeniz

canlarım benim hepinize tek tek tek teşekkür ederim çooooookkk heycanlıyım çooookkk
(kızlar şunuda söyleyim sitedenmidir benim bilgisayardanmı bilemiyorum ama sayfa atlayamıyom alıntı yapamıyorum hemen sayfa görüntülenemiyo diyo)
allah çok şükür beklemekte olan herkesi sevindirsin güzel allahım hepimize evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin inanamıyorum ya bugün benim günüm ya

ay kızlar halay bile çekemiyom ya gelişmiş msj deyince sayfa görüntülenemiyo
bende ağzımla çekerim
halay :: halay:: halay:::)))))))
inşallah bu msj gelir.....................

canlarım benim hepinize tek tek tek teşekkür ederim çooooookkk heycanlıyım çooookkk
(kızlar şunuda söyleyim sitedenmidir benim bilgisayardanmı bilemiyorum ama sayfa atlayamıyom alıntı yapamıyorum hemen sayfa görüntülenemiyo diyo)
allah çok şükür beklemekte olan herkesi sevindirsin güzel allahım hepimize evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin inanamıyorum ya bugün benim günüm ya

ay kızlar halay bile çekemiyom ya gelişmiş msj deyince sayfa görüntülenemiyo
bende ağzımla çekerim
halay :: halay:: halay:::)))))))
inşallah bu msj gelir.....................

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: caneylom çok sevindim rabbim tamamına erdirsin ay bu söz düğünlerde söylenirdi değilmi mutluluktan bende ne dediğimi bilmiyorum yaaaaa.eşini ve seni tebrik ediyorum rabbim sağlıklı bir şekilde kucagın almanıda sağlasın inşşşşşş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

caneylom sen dur bakem artık hamısısn..halay felan bızler cekerız...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey:canım gözün aydın rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...allah nazarlardan korusun ..rabbim tedavide olan bütün arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün tedaviye başlamayı düşünen bekleyen arkadaşlarımızıda rabbim mucizesini göndersin inşallah tedaviye gerek kalmadan rabbim herkesi sağlıkla bebeğine kavuşturur.HAMıLE ARKDaşlarında kucağına almayı nasip etsin bebeklerini inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

ÇOK GUZLE YAAAA TEBRİK EDERİM CANIM NE GUZEL BUGUNLERDE BOL BOL HALAY ÇEKİYORUZ.UMARIM HALAY ÇEKMEYİ BELEYEN ARKADAŞLARIMIZIN VE BENİMDE HALAYIMIZI ÇEKERİZ HAMİŞ DUASI İSTİYORUZ UNUTMA :CüvCüv::teytey:

caneylom sen dur bakem artık hamısısn..halay felan bızler cekerız...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim halay çeken mendil tutan elleriniz dert görmesin inşallah benim
bilgisayarda kafayı yedi kendi halayımı çektirmiyo tek alıntı yaptım belki gönderir
smhsmhnurcum minnoşcum serenalar tulinim balsuratım sevcancım sabırsızım canzim cucum belginim ceylinim rapunzelim aymesim sabinam fadikcim sidelyam atladığım yoktur inşallah ve bütün arkadaşlarım çok ağladım bugün ama her ağlama böyle sevinçten olsun rabbim sırasıyla hepinizi teeekk teeekk böyle ağlatsın sevinçtenannem işten gelcek kızlar daha ona müjdeyi vermedim şimdi gelir akşama gene gelirim oldumu kızlar hepiniz hoşçakalın allah emanet olun
eşimede telefonda söyledim kızlar izin yetmedi eşim gitmişt müjdeli haberi böyle telde vermek nasipmiş.son bi deneyim belki çeker halayı:))))
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim her zaman dualarımdasınız bundan sonrada daha çok etcem inşallah güzel rabbim aşılama tüp bebek veyada doğal yolla uğraşan emek veren hiç kimsenin elini emeğini boşa çevirmesin rabbim cümle isteyen kullarına nasip etsin inşallah dostlarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMİN rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

caneylom cok sevindimmmmmmmmmmmmmm canimmmmmmmmmmm
rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah darisi bizlere

[
meryem hayırlı yolculuklar canım..
güzel güzel gel ii haberlerle dön inş..
arada girip bak buraya kendinden haberdar et bizi..
Şeniz Şeniz

saol canim insallah girebilirim canim orda net yok sizi cok ozlicem

:ecrin_bebek:

canımmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmm....tebrik ederimm...allah tamanına erdirsinnn...kendine iyi bakkk.....:ecrin_bebek:

canımm hayırlı olsunn....... inşallah rabbim nasip etmiştir..inşallah güzel haberi vermek nasip olurr...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…