Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rapunzelimmmm canımmm sağolasınnnn..
Ullaa bursada ne stres yaptım demi OHSS oldum diye ortalığıı ververeye vermiştim evhamlı delüyümm benn .Hemen ohss seneryosu kurmuştum delü aklımca:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
İnşallahhhhh canım senidee şubatt annelerinde görücez inşallahhhh

Canımm inşallahh ewet:)yumoşlarıı ilaçla depoladım gerisi rabbime kalmış artık:Saruboceq:
Sanadaa iyiii tatillerrrrr ohhh güzelceee gezz,dinlen,eğlennnhihoyyythihoyyytöptümm

balsurat kız hadi gözünaydın yumoşlarında inşallah sana bebek olarak dönerler.benim içimden geçiyor yakında hamiş listesine gireceksin demedi deme benim hislerim kuvvetlidir :Saruboceq::Saruboceq:
:asigim:laluzum ağzından balll damlıyorrr.Şuandada tam ezan okunuyor aminnnn inşallahhh diyoorummm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
balsurat sana ikiz kiraz ikram ediyom diyer tarafta hiç baktığın yok ya
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım teşkkürrr ederimm kirazlarr içinn :)sanada afiyett olsunnnn
:jeyyar::jeyyar: :jeyyar:
yerimseniben hadi canım gözün aydın..
iğne de çatlatsın da spermler döllücem diye yarış yapsın..
sende hamile ol artık.. kaydirigubbakcemile5

balım canım gözün aydın... maşallah yumoşlar iyi gelişti inşallah bu ay sendende güzel haberler alırız dualarım seninle...

oohh masallahh yumoslara
bu ay buyuk bulusma olsun insallahh:lepi:

sagol canimm insallah guzel haberler verebilirim sizlere:Saruboceq:
Şeniz Şeniz alkisalkisalkis alkisalkisalkis:CüvCüv: :CüvCüv:
:asigim:çOKK SAĞOLUNN KIZLARR inşallahh .ŞenizRabbim izin verirse olur :)Olmasada sağlık olsun:jeyyar:

canım inş allah vahiy gönderiyodur böyle çok sevinirim senin adına malum olurmuş yaa annelere önceden inş öle bişeydir. hayırlısı bakalım

allah kabul etsin mevlütünü benim içinde dua et canım olarmııııııı

SONUÇ:

. sol grade 0 varikosel

özlem bu yazdığına göre sanırım varikosel yok..

ama film sonucu hakkında pek fikrim yok..
eşimin sonucunda da bu sözcüklerden geçiyor ama aynısı değil tabi..

güçlü olupta çok istemeliyiz canım allah o zaman verir işte hayırlısı buysa bekliyoruz işte geç olsun güç olmasın sen gücünü kaybetme ok sağlam dur bakalım biz kadınız yahu

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
allahaaa binlerceeeee şükürler olsun çok şükür rabbime hamileyimmmmm

canım çok sevindim senin adına yaaaa :sm_cool::sm_cool::lepi::lepi::tomato::tomato::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
ayağını bolca sürt te bizde gelelim arkandan yaaa valla kendimin olmuş kadar sevindim ama hemde kıskandım benim yok die olsun bende sanal teyze oluyom dimi kızlar

kızlar ben şimdi çıkıyorum biliyosunuz sadece akşamları girebiliyorum nete ama benim bu sonuçlar hakkında biraz yorum yaparsanız sevinirim yarın akşam okurum gelince işten ben bu sonuçlara göre normal yoldan hamile kalabilirmiyim sizce bildiğiniz gibi bende bir sorun yoktu eşimin sperm oranı % 4 tü. ne olur banada sevindirici haber verin olur deyin. bundan sonra doktor bize ne der acaba nasıl bir teedavi yapar allah inş bizide bebişlerimize kavuşturur yaa bende çok istiyorum allahım duy sesimizi burda bir grup kadın bekliyoruz hayırlı evlatlar nasip et bize

hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrrr......geç kaldım ama katılayım halaya :teytey::sm_cool::teytey: caneylom allah tamamına erdirsin inşallah canım hep dua ettik son denemen olsun diye oldu inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bizlere doğum hikayeni anlatırsın burada güzelim :1hug:

balsurat minnoş inşallah tedaviniz güzel sonuçlanır sizlerde burada hamileyimmmmm diye haykırırsınız bizlerde bol bol halayınızı çekeriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

balsurat minnoş inşallah tedaviniz güzel sonuçlanır sizlerde burada hamileyimmmmm diye haykırırsınız bizlerde bol bol halayınızı çekeriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

HARZEMİM canımm aminn inşallahhhhh:teytey:iNşallahh senindeee karnınn çok yakın zamanda böyleee :CüvCüv:şişerr göbüşünn bebişle :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,,,
benm bir sorum olcaktı.:uhm:. yarın kromozom testi için kan verecem ,, acaba aç tok farkedermi ya , tam yatacaktım bir anda aklıma geldii acaba açmı gitsemm ,, ..:sm_confused:

iyi geceler kızlar....ya bir zayıflama çizelgesi yapim dedim elime yüzüme bulaştırdım....gebelik takviminden iyi olacak deedim ama ondan beter oldu sanırsam.....inşallah kızlar bizlerde burda birgün anne olacağımızı haberdar ederiz herkese bol bol halaylarımızı çekeriz birbirimizin rabbim isteyen her kuluna bu cuma gecesi suyu hürmetine annelik duygusunu tadtırır inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

hihoyyythihoyyythihoyyyt
hadi bakalım hayırlısıŞeniz
canım yardımcı olmak isterdim ama ben birşey anlayamadım:sm_confused:

inşalalh canım:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,,,
benm bir sorum olcaktı.:uhm:. yarın kromozom testi için kan verecem ,, acaba aç tok farkedermi ya , tam yatacaktım bir anda aklıma geldii acaba açmı gitsemm ,, ..:sm_confused:

canım biz yaptırmıştık...
aç tok farketmez...

inşallah testinizde bir sorun çıkmaz...

inşalalh canım:Saruboceq::Saruboceq:

canım biz yaptırmıştık...
aç tok farketmez...

inşallah testinizde bir sorun çıkmaz...
kromozom testimi yaptırdın canım senin nasıl çıktı sonuçç?? farketmyo demek ya aslında aç giderimde 2 saatlik yola gidecem migrenimde var rahatsızlanırım diye korkuyorumm

keşke gündüz aklıma gelseydi arar sorardımm ,, neyse artık ,, sabah erken kalkacam canım ben çıkıyorum, cevaplarınız için çok teşekkürler.. kendinize ii bakınn ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…