E
EU3
Ziyaretçi
Rapunzelimmmm canımmm sağolasınnnn..hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
balumm cok sevındım bende acep bu kız naptı dıyordum..guzel hber verdın..
kendını strese sokmutun donecegın gun bursadan..bak dedım ben sana bıseyın yok dıyee.
sımdık 1 ay bekleyen spermcıkler dogru yolunu bulurlarda subat annesı topıgıne yerlesırsın...
Ullaa bursada ne stres yaptım demi OHSS oldum diye ortalığıı ververeye vermiştim evhamlı delüyümm benn .Hemen ohss seneryosu kurmuştum delü aklımca:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
İnşallahhhhh canım senidee şubatt annelerinde görücez inşallahhhh
Canımm inşallahh ewet:)yumoşlarıı ilaçla depoladım gerisi rabbime kalmış artık:Saruboceq:balım sıra sende bence bu gidişle, yumoşlara iyi yatırım yaptın,sonuçlarında güzel olacak inşallah hihoyyyt
kızlar yarın akşam bodruma gidiyoruz eşimle,1 hafta yokum,yarın sanırım giremem valiz vs hazırlığında olurum,şimdiden hayırlı cumalar,iyi hafta sonları,kendinize çok iyi bakın,gelince güzel hayırlı haberlerinizi okurum inşallah ,öptüm hepinizi Şeniz ,hoşçakalın...
Sanadaa iyiii tatillerrrrr ohhh güzelceee gezz,dinlen,eğlennnhihoyyythihoyyytöptümm
:asigim:laluzum ağzından balll damlıyorrr.Şuandada tam ezan okunuyor aminnnn inşallahhh diyoorummm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:balsurat kız hadi gözünaydın yumoşlarında inşallah sana bebek olarak dönerler.benim içimden geçiyor yakında hamiş listesine gireceksin demedi deme benim hislerim kuvvetlidir :Saruboceq::Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım teşkkürrr ederimm kirazlarr içinn :)sanada afiyett olsunnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
balsurat sana ikiz kiraz ikram ediyom diyer tarafta hiç baktığın yok ya
:jeyyar::jeyyar: :jeyyar::dance:kaydirigubbakcemile3herkes yemekte galiba bende gideyim bari bu arada diğer tarfta sadece balsurata değil hepinize ikiz kiraz ikramım var yiyen iki canlı olacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...ek-infertilitesiquotnin-geyik-topigi-426.html
yerimseniben hadi canım gözün aydın..
iğne de çatlatsın da spermler döllücem diye yarış yapsın..
sende hamile ol artık.. kaydirigubbakcemile5
balım canım gözün aydın... maşallah yumoşlar iyi gelişti inşallah bu ay sendende güzel haberler alırız dualarım seninle...
oohh masallahh yumoslara
bu ay buyuk bulusma olsun insallahh:lepi:
sagol canimm insallah guzel haberler verebilirim sizlere:Saruboceq:
:asigim:çOKK SAĞOLUNN KIZLARR inşallahh .ŞenizRabbim izin verirse olur :)Olmasada sağlık olsun:jeyyar:Şeniz Şeniz alkisalkisalkis alkisalkisalkis:CüvCüv: :CüvCüv: