Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:sm_cool::sm_cool:caneylommm canımmmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebriklerrr

:teytey::teytey::teytey:halayaa bende kalan yerden devam edeyim...
bize de dua etmeyi unutmaa hee. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

kızlar bu günde bitti mutlu olarak dilerim rabbimden her gün mutlulukla başlar mutlulukla biter şimdilik herkeze iyi akşamlar yarın inş görüşmek dileğiyle hoşçakalın

canEylom canım cok sevındım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ayy neguzel allhım kucGINA ALDIRSIN CNM HYRLI OLSUNNN ÇOK ÖPTUMM

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
allahaaa binlerceeeee şükürler olsun çok şükür rabbime hamileyimmmmm

• caneylom canım tebrik ederim,alkisalkisalkisrabbim sağlıcakla kucağına almanıda nasip etsin inşallah:sm_cool:...darısı bizlerin başına...

hihoyyytAllahımm sana şükürler olsun .Bugunki günüde atlattım çok şükür :)Dr geldim az önce..
Solda 22mm sağda 15 mm yumoşş var dedii delikafaduldendelikafaduldenbir tanede küçük varmışş.2 tanesii kaliteli dedi..15mm de cumartesye kadar büyür dedii.Cumartesiii göbüşüme saplıcamm çatlatıcımı kaydirigubbakcemile3Hadi hayırlı olsun bakalımm sırnaşık şey
Doktora iğneye geçelim dedimmm..Oda bana bıraktı acele etmeyelim dedii :)ilaçla biraz daha yola devam edicezz.5 ayy kullandım +2 ay daha klomenle devam edicezz.sonrada iğnelere geçicezzlaelaelaelaelae

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sağlıklı bir hamilelik dilerim canım:hooray:

yerimseniben hadi canım gözün aydın..
iğne de çatlatsın da spermler döllücem diye yarış yapsın..
sende hamile ol artık.. kaydirigubbakcemile5

balım canım gözün aydın... maşallah yumoşlar iyi gelişti inşallah bu ay sendende güzel haberler alırız dualarım seninle...

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

balumm cok sevındım bende acep bu kız naptı dıyordum..guzel hber verdın..
kendını strese sokmutun donecegın gun bursadan..bak dedım ben sana bıseyın yok dıyee.
sımdık 1 ay bekleyen spermcıkler dogru yolunu bulurlarda subat annesı topıgıne yerlesırsın...

selam kızlar canom kutluyorum tatlım hayırlısıyla kucağına alıcaksın meleklerini inşş:teytey::teytey::teytey:

Allah razı olsun,Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah :Saruboceq:

minoscum en yakın zamanda seninde hamiş haberini alırız inşallah :1hug:

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
allahaaa binlerceeeee şükürler olsun çok şükür rabbime hamileyimmmmm

:teytey: :teytey: :teytey: bugün okuduğum en güzel haber bu :dance: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,tebrikler canım a.s.

balım sıra sende bence bu gidişle, yumoşlara iyi yatırım yaptın,sonuçlarında güzel olacak inşallah hihoyyyt

kızlar yarın akşam bodruma gidiyoruz eşimle,1 hafta yokum,yarın sanırım giremem valiz vs hazırlığında olurum,şimdiden hayırlı cumalar,iyi hafta sonları,kendinize çok iyi bakın,gelince güzel hayırlı haberlerinizi okurum inşallah ,öptüm hepinizi Şeniz ,hoşçakalın...

Şeniz Şeniz alkisalkisalkis alkisalkisalkis:CüvCüv: :CüvCüv:

balsurat kız hadi gözünaydın yumoşlarında inşallah sana bebek olarak dönerler.benim içimden geçiyor yakında hamiş listesine gireceksin demedi deme benim hislerim kuvvetlidir :Saruboceq::Saruboceq:

iyi tatiller canım..
iyi eğlenceler..
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

oohh masallahh yumoslara
bu ay buyuk bulusma olsun insallahh:lepi:

minoscum en yakın zamanda seninde hamiş haberini alırız inşallah

sagol canimm insallah guzel haberler verebilirim sizlere:Saruboceq:

kızlar bugün eşim filmini çektirdi ama sonucundan bişey anlamadık acaba anlayan varsa bana yorumlayabilirmi doktora gidene kadar içim içimi yiycek yoksa

tetkik adı:skrotal renkli doppler us
branş adı:üroloji plikliniği
bilateral testis,caput epididim boyutları ve ekonjeniteleri normal, konturları muntazamdır.
skrotal kavitelerde serbest sıvı fizyolojik miktardadır.

sağ testis:40*27*22 mm. 13cc
sol testis:39*25*19 mm. 10cc

sağ pnp max. ven çapı: (mm) reflü:

supin relaks 1,4 -
valsalva M 1,6 -

sol pnp max. ven çapı : (mm) reflü:

supin relaks 2 -
valsalva M 2,3 stop tip

sol pleksus pampiniformiste valsalva ile stop tip reflü akım saptanmıştır. sağ tarafta erekt pozisyonda valsalva ile reflü izlenmedi...

SONUÇ:

. sol grade 0 varikosel

kızlar bu sonuçlarla biz nasıl bir tedavi oluruz normal yolla hamiş olabilirmiyim ben yoksaameliyat yolumu görünüyor ne olur bilenler yorum yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…