Hadi ya neyse inşallah bu son adetin olur ve 9 ay adet görmezsin :CüvCüv:sonra küçük balsurat gelir dünyayakaydirigubbakcemile3
zulalcim bende henüz bişey yok.. zemuszemus :kedi:
bugünü de bi atlatırsam sanırım hamile kalmışımdır..
genelde hiç sekmezdi..
en fazla 2 gün gecikirdi..
cumartesi pazarı atlattım..
bugünde gelmezse süper olacak alkisalkisalkis alkisalkisalkis
şoklardayım..:bbo:gerçi kimsenin hayatı bizi ilgilendirmez ama tuhaf yaniiiiii..Önce gönderdiğim şu linke bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/asilama-yontemleri-tecrubelerimiz/280809-asilama-icinde-nikah-sarti-varmi.htmlşutarafagitti:1ninca:
Sonrada bunaklava:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/287807-tam-28-gunde.html
:1ninca::1ninca:Ulan milletin allahtan korkusu yok valla.Bekarken çocuk yapıyorlarrr:1ninca:
Kızlarr boşuna ağlayıp zırlanmayın çocuk için.RABBİM herşeyin en iyisini hayırlısı bilirrr..Bakınn bekar vermiş hemenn çünkü daha fazla dua etmesini istemedii verdiii hesabını öbür dunyada çekicek iştee .ne biçim ınsanlar varyaa allahım
şoklardayım..:bbo:gerçi kimsenin hayatı bizi ilgilendirmez ama tuhaf yaniiiiii..klava:hayır bari gizli yap,gelmi bir de yazmış buraya..ilginçççç.
balım bende ilk kanamanın geldiği gün olarak biliyorum..
hatta benim akşam gelmişti geçen ay ..
ertesi gün doktora gitmiştim..
dün akşam geldi deyince bugün 2. günün dedi..
benimde ilk gün az geliyor.. ertesi gün sökülüyor..
bence kanamanın başladığı gün ilk gün sayılıyor..
zulalcim bende henüz bişey yok.. zemuszemus :kedi:
bugünü de bi atlatırsam sanırım hamile kalmışımdır..
genelde hiç sekmezdi..
en fazla 2 gün gecikirdi..
cumartesi pazarı atlattım..
bugünde gelmezse süper olacak alkisalkisalkis alkisalkisalkis
şoklardayım..:bbo:gerçi kimsenin hayatı bizi ilgilendirmez ama tuhaf yaniiiiii..klava:hayır bari gizli yap,gelmi bir de yazmış buraya..ilginçççç.
benim de çarşamba sabahı toplanacakmış yumurtalarım..desene seninle hemen hemen aynı zamanda öğreneceğiz sonucumuzu..kaydirigubbakcemile5Merhaba arkadaşlar,yeni hamileleri tekrar tebrik ediyorum..
Tedavide olan arkadaşlara da sabır diliyorum..a.s.
Benim de salı sabahı yumurtlarım toplanıcak...:kedi:
laluz canim ne guzel olmus listen yafuuu
seracikda hamis ama gelemedi gecende sordum kimdi birisi taniyordu arasin bir daha sorsun halini hatrini osetya sendemi tup bebek tedavisindesin ne durumdasinnnn
slm kızlar nasılsınız? kızlar ya size birşey sormak istiyorum..ben geçe ay 15 mayısta kurtaj olmuştum ya ben hiç korunmadım tam gaz çalıştım..ama dün adet olmam gerekiyodu hala olmadım..bu günde test yaptım kocaman bir negatif ama hala gelen giden yok ..acaba testi erken mi yaptım ya anlayamadım...sizce tek çizgi çıkması normaldirir..bişey varsa ikinci çizgi çıkardı ama değil mi?gerçi edet nezaman olucağımıda hoş bilmiyorum ya dr kürtaj olduğun gün adetin ilk günü sayılıyo demişti ana göre hesapladım..yani bugünde olabilirim testide bu gün yaptım..sizce testi erken mi yaptım ya
kafam çok karıştı
benim de çarşamba sabahı toplanacakmış yumurtalarım..desene seninle hemen hemen aynı zamanda öğreneceğiz sonucumuzu..kaydirigubbakcemile5[/QUOTEcanım inşş her şey yolunda giderde bebişlerinle dönersin inşşş kaliteli yumoşlarım kaliteli embiyo olur ve annecikleine sıkı sıkı tutnup bırakmazlar inşşşşşş ALLAH yardımcın olsun inşşşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ya bildiğim kadarıyla kürtajdan sonraki ilk ayda adet tarihinde aksamalar olabiliyor..ondandır seninki de..slm kızlar nasılsınız? kızlar ya size birşey sormak istiyorum..ben geçe ay 15 mayısta kurtaj olmuştum ya ben hiç korunmadım tam gaz çalıştım..ama dün adet olmam gerekiyodu hala olmadım..bu günde test yaptım kocaman bir negatif ama hala gelen giden yok ..acaba testi erken mi yaptım ya anlayamadım...sizce tek çizgi çıkması normaldirir..bişey varsa ikinci çizgi çıkardı ama değil mi?gerçi edet nezaman olucağımıda hoş bilmiyorum ya dr kürtaj olduğun gün adetin ilk günü sayılıyo demişti ana göre hesapladım..yani bugünde olabilirim testide bu gün yaptım..sizce testi erken mi yaptım ya
kafam çok karıştı
Yaa kızlarr bişi sorumcam benım dün aksam çok hafif leke geldiii.Devamıı gelmedii.Bugun anca sökülücek adet ..Benim merak ettiğimm sizz hafif leke geldiği günü 1.gün diyemi sayıyorsunuzzzz?????
Klomen 5.gün alınıyor yaa
ACABA adetin söküldüğü günü 1. sayıcaz.
Yaa geçen ayda böyle oldumm bursada.Ablam lekeyi 1.gün sayma demiştii.Ertesi günü adet gelince 1. diye sayıpp 5.günü içmiştimm ilacı..Bu ayda öylemi yapsamkii.Dr aramam saçmalık olurr..Sizz nasıl sayıyorsunuzz yada dr soran varmı ?
inşallah tatlım..çok sağol duaların için,güzel yüreğin için:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?