Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar;
eşim yeni test yaptırdı eğerler aşağıda canım sıkıldı bu değerlere;
ANALıZ SONUÇ YIKAMA SONRASI
Sperm Sayısı 8 Ml 7
Toplam Sperm Sa. 20

MOTıLıTE
A hızlı doğrusal hareketli % 0 % 0
B Yavaş doğrusal hareketli % 37,5 % 57,01
Yerinde Hareketli %25 % 14,3
Hareketsiz % 37,5 %28,60

senin ağzın ne söylüyor tülişim delikafadulden
inşallah hadi hayırlısı :1rolleyes:

şoklardayım..:bbo:gerçi kimsenin hayatı bizi ilgilendirmez ama tuhaf yaniiiiii..klava:hayır bari gizli yap,gelmi bir de yazmış buraya..ilginçççç.

tülin hadi canım inşallah ya hamişsindir...inşallah mujdeli haberi vereceksin bizlere..

slm kızlar nasılsınız? kızlar ya size birşey sormak istiyorum..ben geçe ay 15 mayısta kurtaj olmuştum ya ben hiç korunmadım tam gaz çalıştım..ama dün adet olmam gerekiyodu hala olmadım..bu günde test yaptım kocaman bir negatif ama hala gelen giden yok ..acaba testi erken mi yaptım ya anlayamadım...sizce tek çizgi çıkması normaldirir..bişey varsa ikinci çizgi çıkardı ama değil mi?gerçi edet nezaman olucağımıda hoş bilmiyorum ya dr kürtaj olduğun gün adetin ilk günü sayılıyo demişti ana göre hesapladım..yani bugünde olabilirim testide bu gün yaptım..sizce testi erken mi yaptım ya
kafam çok karıştı

Merhaba arkadaşlar,yeni hamileleri tekrar tebrik ediyorum..

Tedavide olan arkadaşlara da sabır diliyorum..a.s.

Benim de salı sabahı yumurtlarım toplanıcak...:kedi:
benim de çarşamba sabahı toplanacakmış yumurtalarım..desene seninle hemen hemen aynı zamanda öğreneceğiz sonucumuzu..kaydirigubbakcemile5

laluz canim ne guzel olmus listen yafuuu
seracikda hamis ama gelemedi gecende sordum kimdi birisi taniyordu arasin bir daha sorsun halini hatrini osetya sendemi tup bebek tedavisindesin ne durumdasinnnn

evet canım,ilk tüp bebek denemem ..aşılamayapmadık hiç..eşimin değerleri çok düşük olduğu için doktor önermedi..bakalım hayırlısı...çok hyecanlıyım,çoooooooookkkk:lepi::lepi::lepi:

canım ya ben böle bir durum yaşamadım DR ama kız kardeşime kürtajdan sonra adet günlerinde değişikli olabilir demişti

canım ya bildiğim kadarıyla kürtajdan sonraki ilk ayda adet tarihinde aksamalar olabiliyor..ondandır seninki de..

benim de ilk gün hiç gelmiyor,akşama az az geliyor..doktora sordum.öyle olsa bile o günü 1.gün sayacaksın demişti bana.

zulalcim bende henüz bişey yok.. zemuszemus :kedi:
bugünü de bi atlatırsam sanırım hamile kalmışımdır..
genelde hiç sekmezdi..
en fazla 2 gün gecikirdi..
cumartesi pazarı atlattım..
bugünde gelmezse süper olacak alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/QUOTE]

inşalllaaaaahhhhhhh canım gelmez..hayırlı haberlerini bekliyoruzz..hihoyyythihoyyyt:Saruboceq::Saruboceq:

zulalcim bende henüz bişey yok.. zemuszemus :kedi:
bugünü de bi atlatırsam sanırım hamile kalmışımdır..
genelde hiç sekmezdi..
en fazla 2 gün gecikirdi..
cumartesi pazarı atlattım..
bugünde gelmezse süper olacak alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/QUOTE]

hadi canım inşşşşşalllllah dualarımız seninle :Saruboceq:Allahım inşallah güzel haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…