Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar
bu gun hastaneyi aradik sekreterle konustu esim napicaz diye
doktorlar toplanip konusucekmis ona gore karar alinicak nasil bir tedavi yapicaz diye
onlari bekliycem simdi

canım Allah hayırlısını versin dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar benim aşılama olmadı malesef Eşim kırmızı kore ginsengi ve L-Carnitiene kullanmayı düşünüyo ne dersiniz işe yararmı??

TÜLİN canım hadi bakalım canım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz artık :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey:

canim eger gece geldiyse ve azsa ben ertesi gunu sayiyorum ama dogrusu nasil bilemiycem herkes degisik birsey soyluyor
takil kafana gore

amin canim amin

kızlar benim aşılama olmadı malesef Eşim kırmızı kore ginsengi ve L-Carnitiene kullanmayı düşünüyo ne dersiniz işe yararmı??

canim ne diyelim saglik olsun ins bir dahaki sefer gerek olmadan yuzun guler

Slm arkadaŞlar ben yenı gırdım bu foruma cevaplarsanız sevınırım bu konuda bılgınız varsa yardım edermısınız
ph 7,6
volÜm 3,2
sayı 85 mılyon
total motılıte %42
progresıf motılıte %58
progsesıf hareketlı sperm sayısı 21 mılyon
toplam sperm sayısı 272 mılyon
yuvarlak hÜcre 6,3mılyon
normal morfolojı %4
morfolojı detayları
hafıf baŞ anomalısı ½12
Şıddetlı akrozomal anomalı %30
Şıddetlı nÜklear anomalı %37 uzun baŞ %7
round head %0
pın head %2

Günaydın canım sen niye takvim yapmadın..lmaz:

bilmiyorum canım kalp atışını alacağımız günü bekliyorum galiba ........ bende bilmiyorum neden takvim yapmıyorum.. hatta bi ara yaptımda geri kaldırdım.......

ooooooooooyyyyyyyy hadi tulinim bi müjdede senden gelsin sende şubat annelerine karışırsın inşallah canımkaydirigubbakcemile5

Slm arkadaŞlar ben yenİ gİrdİm bu foruma cevaplarsanız sevİnİrİm bu konuda bİlgİnİz varsa yardım edermİsİnİz
ph 7,6
volÜm 3,2
sayı 85 mİlyon
total motİlİte %42
progresİf motİlİte %58
progsesİf hareketlİ sperm sayısı 21 mİlyon
toplam sperm sayısı 272 mİlyon
yuvarlak hÜcre 6,3mİlyon
normal morfolojİ %4
morfolojİ detayları
hafİf baŞ anomalİsİ ½12
Şİddetlİ akrozomal anomalİ %30
Şİddetlİ nÜklear anomalİ %37 uzun baŞ %7
round head %0
pİn head %2

nevro olsa çok güzel cevaplardı ama yok maaleseff..benim anladığım kadarıyla morfoloji düşük..sayı olarak iyi..her hastane farklı kelimeler kullanıyor..eşiminkiyle karşılaştırıyorum ama değerleri farklı kelimelerle yazmışlar..

ANLADIM CANIM DOKTOR ÇOK KÖTÜ DEMEDİ AMA İNTİHAPLANMA VARMIŞ EŞİMDE senağlama

ANLADIM CANIM DOKTOR ÇOK KÖTÜ DEMEDİ AMA İNTİHAPLANMA VARMIŞ EŞİMDE senağlama
hımmm...biz hep infertilite üzerine konuştuğumuz için iltihaplanma hakkında bir bilgim yok henüzfisfisfis..doktor ne dedi??ilaç vermedi mi iltihap için?antiyotik falan??

tulinim canim insallah senden buyuk haber gelecek allahin izni ile
bunu kalpten diliyorum
bu arada sen annenlerde degilmiydin yafu kocisi nerde buldun sen odami seninleydi
yoksa bardakdami goturdun kaydirigubbakcemile3

elitu canim ne kadar hizli ilerledin masallah cok az kalmis listemiz seninle cosacak insallah

mirage 1983 sayi cok iyi ama morfolojiniz dusuk gibi yani spermlerin sekilleri bozuk

yuvarlak hucrede mi fazlalik var ne yanilmiyorsam oda 1 milyonumu gecmiycekti

hımmm...biz hep infertilite üzerine konuştuğumuz için iltihaplanma hakkında bir bilgim yok henüzfisfisfis..doktor ne dedi??ilaç vermedi mi iltihap için?antiyotik falan??

canım yarın sonucu alıcak ona göre antibiyotik tedavisi başlıycak eşimden dolayı benim doktorumda bana antibiyotik verecekmiş

evet canım fazlalık var biraz ama doktor normal yollarla hamile kalırsınız dedi ama intihap varmış onlardan şekil bozukluğu olmuş olabilir dedi

evet canım fazlalık var biraz ama doktor normal yollarla hamile kalırsınız dedi ama intihap varmış onlardan şekil bozukluğu olmuş olabilir dedi

evet canim iltihap morfolojiyi bozuyormus insallah antibiyotik veriri drunuz gecer ve morfolojiniz artar
demekki o yuzden sizde bi bozukluk var buna sukur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…