Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar eşimin tahlilerinde morfolojisie bakmamış doktora bizimmi söylememiz lazım morfolojisinde bakılması için

asicim canım içinde olunca vakit geçmek bilmiyor. Gel de bana sor. Ama dışardan çok hızlı geçmiş gibi geliyor canım. Ben de tedavideki arkadaşları takip ederken çok hızlı ilerliyor gibi geliyodu. Bu arada sabah yine kan verdim hematokrit için. Allaha şükür nefes alırken zorluk çekmiyorum artık. Dr da sorun yok dedi. Hayırlısı haftaya pazartesini iple çekiyorum. Bir de bu hafta eşimle transfer öncesinden itibaren çok stres yaşadım. Çok tartışmalarımız oldu. Birini atlattık derken biri daha derken, Bu streslerden yana korkuyorum. İnşallah olumsuz bir etkisi olmamıştır bebişlerime.senağlamakorkuyorum bir taraftan da

evet canim heryer bakmiyor morfolojiye
bakiyormusunuz diye sorup yaptirin yada ayni yere sorun bakalim yapiyorlarmi

eşim yeni test yaptırdı değerler aşağıda canım sıkıldı bu değerlere;
ANALİZ SONUÇ YIKAMA SONRASI
Sperm Sayısı 8 Ml 7
Toplam Sperm Sa. 20

MOTİLİTE
A hızlı doğrusal hareketli % 0 % 0
B Yavaş doğrusal hareketli % 37,5 % 57,01
Yerinde Hareketli %25 % 14,3
Hareketsiz % 37,5 %28,60

eşimin motilite değerlerine çok benziyor..

canım geçmiş olsun..hematokrit nedir??ve neden nefes alırken zorlanıyorsun??eşinle yaşadığın stres, kullandığın hormon ilaçlarından olmuştur bence..pazrtesigünü kan testi mi yapacaksınız?yoksa kalp sesini duyacaksınız bebişin??

peki doktor size ne dedi şuan hangi yolu izliyorsunuz
ileri hareketli 0 old.için aşılama önermiyorum dedi..hem zaman kaybı,hem maddi kayıp olur dedi..direk tüp bebk önerdi..ama biz yine de 1yıl denedik..keçiboynuzu kürü falan. %0 lık değer,ancak % 5oldu.sayısı da biraz artmıştı..ama yine de olmadı..sonra tıpış tıpış tekrar hastanenin yolunu tuttuk canım..yerimseniben

:) bizede aşılama dedi eşim şimdi keçiboynuzu kürü, klomen, evicap kullanıyor biraz ( 3 ay ) kullanıp bakacağız değerlender bir yükselme olacakmı diye ( Sence olurmu ) ondan sonra aşılamayı deneyeceğiz. tüp bebek için 3 aşılma şartı varya (Sosyal güvence kapsamında ) ücretli yaptırmaya gücümüz yok da ondan
birde şuanki tedavinizin masrafı nekadar :sinifsinif::sinifsinif:

canım çarşamba günü transferim yapıldı. Cuma günü akşam sanki göğüs kafesime bastırılıyor gibi, ya da ağzımı birileri kapatıyor gibi nefes almakta zorluk çekmeye başladım. cmts günü kan tahlili yaptılar, bol protein tüket dedi dr. OHSS başlangıcı olmasından korktuk. hematokrit kandaki alyuvarlarla alakalı, yani kandaki oksijen miktarı ile. Ona bakılıyor yani

canım bu Allahın işi..belli olmaz yanii..bakarsın doğal yoldan oluvermiş,inşallah olur bu aradaopuyorumnanaktan
biz 5 yıllık evliyiz,son 3 senedir uğraşıyoruz,,artık uğraşamıcam neyse ne olsun dedik..devlette değil bizimki,özelde..masraflı haliyle tabii..ilaçlar 1,5 civarında tuttu,tüp bebek tedaviside 3600 müş..işte toplamda 5i buluyor..Allahım inşallah hamişler listesine biz de katılırız..kaydirigubbakcemile

anladım canım..aman dikkat et de bebişlerin sıkı sıkı tutunsun..bende bir tüp bebk uzmanından dinledi..özellikle transferden sonra bebeğin tutunması için bolbol protein(özellikle de buğday özü veya buğday ezmesinden) alnmasından bahsetti..aktarlarda da satılıyor,marketlerde de(doğa markasıyla)..bi dene istersen canım..dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:

Sağol canım. Ama ben buğday özünü hamilelik dönemi diye duymuştum. Şimdilik bir problem yok Allah a şükür. Bakalım beklemedeyiz. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

İnşallah canım
Biz 2 yıllık evliyiz son 5 aydır çocuk düşünüyoruz kendimizi çocuk için hazır hissettiğimizde kontrol amaçlı doktora gittik bende hiç bir problem çıkmadı ama eşim tahlil sonuçları ortada allaha şükürler olsunki en azında az olsa sperm var
allahım isteyen herkesin kucağına bebeğini almayı nasip etsin
Şuanda siz tedavinin hangi aşamadasınız

yine de şanslıyız..Allahıma şükür az da olsa sperm var..ya bi de hiç olmasaydı..komşumun öyle mesela..eşi ameliyat da oldu ama yok yanii...olmayınca olmuyor..
bu arada ben yaklaşık 10 gündür ilaç kullanıyorum..bu akşam çatlatma iğnemi vurulucam,çarşamba da toplanacak inşallah..
siz daha yenisiniz..tüp bebeğe başvurmadan uğraşın bence..inşallah olur.:teselli:

hakkınızda hayırlısı olsun canım..
bu tedaviye ikinizinde gönüllü olması çok önemli aslında..
eşininde stresli olmaması seni de strese sokmaması lazım..
belki de gerek kalmadan gelir bebeğiniz..

merhaba kizlar
bu gun hastaneyi aradik sekreterle konustu esim napicaz diye
doktorlar toplanip konusucekmis ona gore karar alinicak nasil bir tedavi yapicaz diye
onlari bekliycem simdi

minoşum hakkınızda hayırlı olan kararı verirler inş..
bu son tedavi olur da beklenen velet gelir..

tuliny canim hadi hayirlisi
insallah olmustur ya insallahhh

sağol tatlım nasip bakalım..
merakla bekliyorum bende gelicek mi gelmiyecek mi.. fisfisfis opuyorumnanaktan

tülin hayırlısı tatlım inşş senin için halaylar çekilir buırda inşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yetercim sağol canım.. turkbayragi opuyorumnanaktan

sayı ve hareket değerleri malesef düşük canım..
sayıyı keçi boynuzu kürü arttırabiliyor..
ml deki sayınız 8,700,000 sanırım..
yavaş hareketiniz iyi sayılır aslında düşük oran değil ..
morfolojiye bakılmamış..

tuliynımm ınsallhh hamılesındırr canımm.Ama bence var bişilerr bu ayy ınsallh:dance:

bilmiyorum artık balım kısmet opuyorumnanaktan

senin ağzın ne söylüyor tülişim delikafadulden
inşallah hadi hayırlısı :1rolleyes:

yaa öyle ceylincim..
bakalım hayır mı şer mi görücez.. opuyorumnanaktan

tülin hadi canım inşallah ya hamişsindir...inşallah mujdeli haberi vereceksin bizlere..

sağol sabinacım opuyorumnanaktan

testi erken yapmışsın sanki canım..
bende dayanamadım az önce yaptım negatif..
ateş hala 36,6 gidiyor..
anlamadım pek bişey..
beklemek lazım yarın tekrarlarım testi gelmezse..
sende bekle bi kaç gün daha..

inşalllaaaaahhhhhhh canım gelmez..hayırlı haberlerini bekliyoruzz..hihoyyythihoyyyt:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim canım .. opuyorumnanaktan

kızlar benim aşılama olmadı malesef Eşim kırmızı kore ginsengi ve L-Carnitiene kullanmayı düşünüyo ne dersiniz işe yararmı??

sanırım işe yarar bu dediklerin..
benim eşim L-arginine kullanıyor..

TÜLİN canım hadi bakalım canım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz artık :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey:

canancım sağolasın.. kısmette vardır inş bu ay.. opuyorumnanaktan

mirage sayınızda sorun yok canım..
%4 morfoloji de iyi sayılabilecek değerde..
hareketi ayrı ayrı yazmamışlar ama onun toplamı da iyi..
doktorunuz ilaç verdi mi?

ooooooooooyyyyyyyy hadi tulinim bi müjdede senden gelsin sende şubat annelerine karışırsın inşallah canımkaydirigubbakcemile5

sağol canom.. opuyorumnanaktan

tulinim canim insallah senden buyuk haber gelecek allahin izni ile
bunu kalpten diliyorum
bu arada sen annenlerde degilmiydin yafu kocisi nerde buldun sen odami seninleydi
yoksa bardakdami goturdun kaydirigubbakcemile3

sağolasın deli kızım benim.. opuyorumnanaktan
annemlere çalışma sonrası gittim şekerim ben..
sonra eşimde geldi ama bişey yapmadık kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar eşimin tahlilerinde morfolojisie bakmamış doktora bizimmi söylememiz lazım morfolojisinde bakılması için

morfolojiye her yer bakmıyor malesef..
yaptıracağınız yere sorup öyle yaptırın testi..

Sağol canım. Ama ben buğday özünü hamilelik dönemi diye duymuştum. Şimdilik bir problem yok Allah a şükür. Bakalım beklemedeyiz. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

amin canıjm inşş hiç bir şey olmayacak her şey yolunda gidecek ALLAH YARDIMCIN OLSUN DUALARIMIZ SİZLERLE
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…