canım hayırlısıyla inşallah kucagınada alıcaksın anne dediğinide duyacaksın Rabbim bizlerede tez zamanda nasip etsinmutluyum mutluyum zemuszemus :teytey:
Allahıma binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq:
bugün tam 12+0 haftaymışım :Saruboceq:
ense kalınlığı ölçüldü 0,9 mm çıktı :Saruboceq:
dr oğlumuz olabilir dedi :kedi:
çok şirin bebek dedi :kedi:
daha ne olsun kızlar
rabbim sana sonsuz şükürler olsun :Saruboceq:
rabbim hepinize nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız :Saruboceq::Saruboceq:
vardır bi hayır canım umarım diğer ay kendiliğinden gelir bebişin bakalım yarın ben neler yapıcamslm kızlar pozitif haberiyle gelmek isterdim ama olmadı geldi benim kırmızılar zamanı değilmiş demek kısmet başka bi aya inşallah
evet canım hiç olmazsa bir umudumuz var bende öleyim yarın 2. aşılamanın sonucunu öğrenicem oladı bizede tüp bebek yolları görünücek napalım kaderARKADAŞLAR BEN BİRAZ ÜZGÜNÜM 3. AŞILAMAM DA TUTMADI BİZİM İÇİN TÜP BEBEK KAÇINILMAZ OLDU İNANAMIYORUM NEKADAR UZAK GİBİYDİ MEĞER NE YAKINMIŞ RABBİM DAHA KÖTÜ DERTLERDEN SAKINSIN HİÇ OLMASSA DERDİMİZİN DERMANI VAR DİMİ senağlama
canım geçmiş olsun canın yanması kişiden kişiye değişiyor benimki çok kötüydü dayanılmazdı ALLAH tan tüplerim açıktıda bitti hemen çok sürmediBende bugün rahim filmi çektirdim kızlar, çok şükür iki tüpümde açıkmış. .O kadar da korkulacak bi olay değil inanın. Şu an bebişime daha çok yaklaşmış olmanın mutluluğu var içimde. Laluz ve nevrosky yeni adet tarihim 14 temmuz benide ekleyin bu uğurlu listeye
günaydın kızlar herkesin dileklerinin muradlarının kabul olması dileğiyle
semihacım çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına canım sağlıklı hayırlı evlat olsunda canım kız erkek farketmez canım
aymesim kalmışız yanlız
Evet canım öle olmjuş sen nasılsın bitanem düzeldinmi tamamenopuyorumnanaktan
Canım çok şükür bende iyiyim sağolasıniyiyim canım çük şükür sen nasılsın
Günaydın en güzel anne adayları güzel bir gün olsun bol bol hamişimiz olsun rabbim göbişlerimize hayırlı sağlıklı bebişler doldursun inşallah
aymess hoşgeldin kıss nasıl gittti çalışmalar dinlendinmi şeker antalya havası yaramıştır umarım meyvesini görürüz inşallah
can isom kısmet değilmiş canım artık önümüzdeki ay bekleyelim bebişimizi
ben ısı takibi yaptım bu ay ama bi dengesizlik var bi iniyo bi çıkıyor ateşim anlamadım gitti
smshım canım çok şükür gördün bebişini allah sağlıkla kucağına aldırsın bizede o günleri yaşatsın
badem hakkında hayırlısı olsun rabbim ol dedikten sonra olmuştur
günaydın arkadaşlar benim bugün hiç keyfim yok sabahtandır ağlıyorum dün adet olmuştum kendimi kastım ağlamamak eşimi de üzmemek için ama bu sabah gardırobu düzenlerken birden hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım öyle umutsuzum ki hiç pozitifi göremedim görebilecekmiyim acaba yeni korkum tüp bebekte de husran yaşamak tüp bebek yaptıran arkadaşlar bu iç sıkıntısı sizi de sardı mı çok korkuyorum. zavallı eşim pazar günü onunla yatıra gitmiştik orada bu ay olursa büyük baş kesecem diye adamış çok üzülüyorum ya içim acıyo
hepımızın zaman zaman boyle anları oluyor canım.allaha teslım olmaktan baska caremız kalmıyor ama herseferınde.kaderımızde ne varsa onu goruyoruz bırer bırer..ama hıc bır zaman umutsuzluk yoookk...yola devam allahıon ıznıyle..kaydirigubbakcemile5
günaydın arkadaşlar benim bugün hiç keyfim yok sabahtandır ağlıyorum dün adet olmuştum kendimi kastım ağlamamak eşimi de üzmemek için ama bu sabah gardırobu düzenlerken birden hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım öyle umutsuzum ki hiç pozitifi göremedim görebilecekmiyim acaba yeni korkum tüp bebekte de husran yaşamak tüp bebek yaptıran arkadaşlar bu iç sıkıntısı sizi de sardı mı çok korkuyorum. zavallı eşim pazar günü onunla yatıra gitmiştik orada bu ay olursa büyük baş kesecem diye adamış çok üzülüyorum ya içim acıyo
Günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?