Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın kıslarrrr

canım hayırlısıyla inşallah kucagınada alıcaksın anne dediğinide duyacaksın Rabbim bizlerede tez zamanda nasip etsin
slm kızlar pozitif haberiyle gelmek isterdim ama olmadı geldi benim kırmızılar zamanı değilmiş demek kısmet başka bi aya inşallah
vardır bi hayır canım umarım diğer ay kendiliğinden gelir bebişin bakalım yarın ben neler yapıcam
evet canım hiç olmazsa bir umudumuz var bende öleyim yarın 2. aşılamanın sonucunu öğrenicem oladı bizede tüp bebek yolları görünücek napalım kader
canım geçmiş olsun canın yanması kişiden kişiye değişiyor benimki çok kötüydü dayanılmazdı ALLAH tan tüplerim açıktıda bitti hemen çok sürmedi

canzimmm ne yaptın sendeki son gelişmeler ne anlat bakalım

canisoo hakkında sağlık olsun hakkında hayırlısı böyleymiş demek..İnşallahh önümüzdeki ayy doğal yoldann gelir bebeğin:Saruboceq:

Günaydın en güzel anne adayları güzel bir gün olsun bol bol hamişimiz olsun rabbim göbişlerimize hayırlı sağlıklı bebişler doldursun inşallah
aymess hoşgeldin kıss nasıl gittti çalışmalar dinlendinmi şeker antalya havası yaramıştır umarım meyvesini görürüz inşallah
can isom kısmet değilmiş canım artık önümüzdeki ay bekleyelim bebişimizi
ben ısı takibi yaptım bu ay ama bi dengesizlik var bi iniyo bi çıkıyor ateşim anlamadım gitti
smshım canım çok şükür gördün bebişini allah sağlıkla kucağına aldırsın bizede o günleri yaşatsın
badem hakkında hayırlısı olsun rabbim ol dedikten sonra olmuştur

sevcann nerdesinn kızkaydirigubbakcemile3senin yanındakii uyuz sekreterinn izini bitiyormuydu bugun.kaydirigubbakcemile3Herşeyi ona sepetleeee:jeyyar:

iyiyim canım çük şükür sen nasılsın
Canım çok şükür bende iyiyim sağolasın

Hoşbulduk canım valla ben çalıştım elimden geldiği kadar gerisi Allaha kalmış inşallah zamanım gelmiştirde artık bağışlar banada evlat.

smhsmh ciğim ense kalınlığından mı anlamış dr erkek mi kız mı ?? Allah Allah...12. hafta çok ama çok çok erken değil mi cinsiyeti öğrenebilmek için...fisfisfis

ben 4 boyutlu da 14.haftayı doldurunca oğlumun 1 hafta sonra da kızımın cinsiyetini öğrenebilmiştim..

ikili testte de oğlumun 1,1 kızımın da 0,9 çıkmıştı ense kalınlığı....

Canisocum canım bu bebişler bizi çok bekletiyo ama inşallah gelicekler geç olsunda güç olmasın bitanem Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin bizimde yüzümüz gülücektir mutlaka ama zamanını bilemiyoruz işte.

günaydın kızlar güzel haberlerle dolu birgün olsun bizim için opuyorumnanaktan

balım kutlarım canım vereliniortak
geleneksel en çok pc bozma ödülünü sana veriyorum biraz ödülünle oyalanda garibim pc bir rahat etsin :mymeka:

ödülün henüz yolda o geleceği zamanı biliyor yerimseniben

turkbayragi HAZİRAN AYI LİSTESİ turkbayragi
:CüvCüv: LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:

1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-HAMİŞİ BENGÜSU:CüvCüv::ecrin_bebek:
5-HAMİŞİ ESTERYA:CüvCüv:
6-HAMİŞİ ELİTU :CüvCüv::ecrin_bebek:
7-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİkaydirigubbakcemile3zemuszemusKIZLAR LİSTEYİ GÖRÜYORMUSNUZ YA 10 'U BULUR BU AY HAMİŞ SAYISI REKOR HAZİRAN AYININ :lepi:GALİBACADIARZU
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ ,SERA96 ,BENGUSU,ESTERYA ,ELİTU ARKADAŞAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN KIZLAR.
HAMİŞ ADAYLARI

1-LALUZ24Z :CüvCüv:21 HAZİRAN
2-BEBEĞİMİZ:CüvCüv:25 HAZİRAN
3-CASPER33 :CüvCüv: 26 HAZİRAN
4-CUCU-PETE:CüvCüv: 27 HAZİRAN
5-UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
6-ÖZLEM82DO :CüvCüv:29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
7-ASİ74 :CüvCüv: 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİ İPTAL EDİLDİ AMA İNŞALLAH ANNESİNE SÜPRİZ YAPAR
8-OZTUN SONUÇ :CüvCüv: HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
9-BADEM :CüvCüv:?? HAZİRAN2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE
10-PİNKROSE :CüvCüv:??? HAZİRAN
11-OSETYA2007 :CüvCüv::??? HAZİRAN 1. Tüp Bebek -
12-SEVGİDOLU :CüvCüv: :??HAZİRAN 1. Tüp Bebek
13-^^SABİRSİZ^^ :CüvCüv:??? HAZİRAN

a.s.a.s.
1-SERANALAR
2-HARZEM
3-MİNOŞ
4-NESER
5-BALSURAT
6-GOKKBB
7-TÜLİNY
8-ZELAL81
9-NERGİS55
10-SABİNA
11-BECUN
12-CAN_İSO
13-MAVİOJE
14-MELORABİS
15-CORNELİA35
16-BİREBİRA lmaz:MUCİZE BANA UĞRAMAZ DEMEYİN ŞANSINIZI DENEYİNlmaz::lepi:.BURDAKİ HERKES BİR GÜN HAMİLE KALACAK :lepi:
[/QUOTE]
ASİCİM canım kusura bakma düzelttim inşallah mucize senin kapını çalar bu ay.Tedavisi ertelenipde gelen mucizelerden biri olursun inşallah.
ELİTU canım bebeğin hayırlı olsun allah torunlarını görmeyide nasip etsinkaydirigubbakcemile3:teytey:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar benim bugün hiç keyfim yok sabahtandır ağlıyorum dün adet olmuştum kendimi kastım ağlamamak eşimi de üzmemek için ama bu sabah gardırobu düzenlerken birden hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım öyle umutsuzum ki hiç pozitifi göremedim görebilecekmiyim acaba yeni korkum tüp bebekte de husran yaşamak tüp bebek yaptıran arkadaşlar bu iç sıkıntısı sizi de sardı mı çok korkuyorum. zavallı eşim pazar günü onunla yatıra gitmiştik orada bu ay olursa büyük baş kesecem diye adamış çok üzülüyorum ya içim acıyo

hepımızın zaman zaman boyle anları oluyor canım.allaha teslım olmaktan baska caremız kalmıyor ama herseferınde.kaderımızde ne varsa onu goruyoruz bırer bırer..ama hıc bır zaman umutsuzluk yoookk...yola devam allahıon ıznıyle..kaydirigubbakcemile5

ağlayıp biraz açıldım bu sefer ağlamıcam diye söz vermiştim kendime ama tutamadım haftaya Allahın izniyle kısa bi tatile çıkıcaz annemlerin yazlığa gidicez annemi çok özledim kafa dağıtmamız lazım bu son aşılama bizi çok yıprattı eşimi çok seviyorum biraz düzelip onu da mutsuz etmemeliyim desteğin için sağ ol baya rahatladım az önce kalbim acıyodu:1hug:

biliyorum canım
hiç kolay bir durum değil..
ama yine de bu kadar yıpratma be canım kendini.
bak her işte bir hayır mutlaka var..
pozitifi mutlaka göreceksin,ama buna önce sen inanacaksın ve ümidini kaybetmemeye çalışacaksın..
bu bizim dünyaki sınavımız
benöyle düşünüyorum
Allahım bizi sınıyor
onun için isyan etmek yok
ümitle beklemek ve sabretmek va hep..
tamam mı canım??
lütfen toparla kendini..:1hug::1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…