mafoldumbenBen böyle bebek sevdasının içine edeyim
klomenin şaheserii şimdide görme bulanıklıgı yasıyorum dün aksamdan buyanaa.Kızlarr tedavıdeyken sızdede oldumu görme bulanıklıgııı .Benım ılk defa oldu mafoldumbenreçetede ilacı kesin dıyorr .Bugun ılacın son gunuydu bıraktım ıcmıyorum
canım allah şifa versin önce sağlık ..............sağlıklı olmadıktan sonra insan hayatındaki hiç bişeye sevinemiyoki zaten............rabbim bi an önce kurtarsın şu ilaçlardan seni inşallah.............seni ve bütün arkadaşlarımı...........
Test yaptım.çok silik ama kolayca farkedilebilen bir toz pembe çizgi var...Ama hala çatlatma iğnesinin etkisi olabilirliği ihtimalini düşünüyorum..Eğer o çizgi 4 gün daha geçmezse ve koyulaşma olursa belki ümitlenebilirim...Transferimin 4. günündeyim..
canım haklısın ümitli ve sakin beklemek gerekiyo..........rabbim inşallah yüzünü güldürsün canım hem senin hem eşinin.............. hem hepimizin.......
Hoşbuldum canım sağol evet dinlendim valla tatil gibisi yok çok güzeldi inşallah sizde gidersiniz bi an önce insan rahatlıyor.
ayyyyyyyy canım ağzın bal yesin nerdeeeeeeee keşke bende gidebilsem ama olmuyo malesef ......bi türlü kılıfına uyduramıyoruzzzzzzz tatil meselesini.....ama genede inşallahh....
Aminnnn canım inşallah hepimiz hamiş oluruz :Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn....
İnşallah canım ya benimde tek dileğim o
okadar çok çalıştımki:jeyyar: sırf 3 kişi dönebilemk için kısmet artık
canım inşallah çalışmalar işe yaramıştır üç kişisindir inşallah..........
Kızlarrr ben gelldimmmm
Şimdi eve girdim. Daha kahvaltı bile yapmadım. Hemen sizi merakta bırakmayım diye pc yi açtım.
veee Allahıma binlerce şükürler olsun ki, HAMİLEYİM: Ne diyeceğimi, nasıl anlatacağımı bilemiyorum.:roflol: Allahım Ya Rabbim hep*inize nasip etsin inşallah.
canım tebrik ederim:teytey::teytey::teytey::teytey:
allah tamamına erdirsin:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
Labaratuardakı arkadaşım aradı sonuç negatıf dedı
Neyse ben olursa belkı allahım bana suprız yapar demıştım ama daha zamanı varmış ugraştıracak benı şutatılıme gıdıp gelıyım aşılamayı deneyeceğım.
canım en kısa zamanda gelir meleğin inşallah..........
mafoldumben iyiyim mafoldumben iyi olmak istiyorum mafoldumben
canım insanoğluyuz bi garibiz işte bir gün dünyanın en mutlu insanı gibi hissederiz bir gün dünya üstümüze yıkılmış gibi ...........ama üzülme canım arada kocamaaaaaaaaannnnnn bi sevginiz olmasa bu kadar üzülmezsin kavga ettik diye hepimin sık sık oluyo canım seninde bildiğin gibi...... ama merak etme zamanla azalıyoyerimseniben
mutluyum mutluyum zemuszemus :teytey:
Allahıma binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq:
bugün tam 12+0 haftaymışım :Saruboceq:
ense kalınlığı ölçüldü 0,9 mm çıktı :Saruboceq:
dr oğlumuz olabilir dedi :kedi:
çok şirin bebek dedi :kedi:
daha ne olsun kızlar
rabbim sana sonsuz şükürler olsun :Saruboceq:
rabbim hepinize nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız :Saruboceq::Saruboceq:
canım hadi tekrar gözün aydın allah oğluşunu sana ve babasına bağışlasın sağlıklı hayırlı bir evlat eylesin rabbim.......olmayan herkese nasip etsin..........
slm kızlar pozitif haberiyle gelmek isterdim ama olmadı geldi benim kırmızılar zamanı değilmiş demek kısmet başka bi aya inşallah
inşallah canım sağlık olsun herşey yerine gelir rabbim isterse:Saruboceq:
Mutfağa hiç giresim yok nerdeyse kokudan..Halbuki mutfağa girip çeşit çeşit yemekler denemeye bayılan biriyim...:bbo:kafamçokkarıştı
canım bende melemeni ısıtana kadar canım çıktı yumurtanın kokusundan inşallah canım belirtilerinde hayra alamet olsun inşallah............
ARKADAŞLAR BEN BİRAZ ÜZGÜNÜM 3. AŞILAMAM DA TUTMADI BİZİM İÇİN TÜP BEBEK KAÇINILMAZ OLDU İNANAMIYORUM NEKADAR UZAK GİBİYDİ MEĞER NE YAKINMIŞ RABBİM DAHA KÖTÜ DERTLERDEN SAKINSIN HİÇ OLMASSA DERDİMİZİN DERMANI VAR DİMİ senağlama
amin canım tabikide rabbime şükürler olsun dermanımızı arıyacak güç kuvvet vermiş dermanını arayamayanlar ne yapsın ömür boyu ah çekip oturanlar senağlamasenağlama
rabbim onlara sabır ve metanet versin........ bizlere de onları görecek göz nasip etsin:Saruboceq:
Kızlar morfolojiler hep bir bahanee Rabbim ol demeyince olmuyorr iştee. Bizim morfolıj %65 ama bir işe yaradığı yok.TAKılmayın morfoljılerınızee.
balım şu preesedi bide sen denesene ya olmaz olmaz deme belki şifan onda saklıdır ne malumyerimseniben
iyi geceler kızlar ben kaçar........