Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım allah şifa versin önce sağlık ..............sağlıklı olmadıktan sonra insan hayatındaki hiç bişeye sevinemiyoki zaten............rabbim bi an önce kurtarsın şu ilaçlardan seni inşallah.............seni ve bütün arkadaşlarımı...........

canım haklısın ümitli ve sakin beklemek gerekiyo..........rabbim inşallah yüzünü güldürsün canım hem senin hem eşinin.............. hem hepimizin.......

canım inşallah çalışmalar işe yaramıştır üç kişisindir inşallah..........

canım tebrik ederim:teytey::teytey::teytey::teytey:
allah tamamına erdirsin:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

canım en kısa zamanda gelir meleğin inşallah..........

mafoldumben iyiyim mafoldumben iyi olmak istiyorum mafoldumben

canım insanoğluyuz bi garibiz işte bir gün dünyanın en mutlu insanı gibi hissederiz bir gün dünya üstümüze yıkılmış gibi ...........ama üzülme canım arada kocamaaaaaaaaannnnnn bi sevginiz olmasa bu kadar üzülmezsin kavga ettik diye hepimin sık sık oluyo canım seninde bildiğin gibi...... ama merak etme zamanla azalıyoyerimseniben

canım hadi tekrar gözün aydın allah oğluşunu sana ve babasına bağışlasın sağlıklı hayırlı bir evlat eylesin rabbim.......olmayan herkese nasip etsin..........

slm kızlar pozitif haberiyle gelmek isterdim ama olmadı geldi benim kırmızılar zamanı değilmiş demek kısmet başka bi aya inşallah

inşallah canım sağlık olsun herşey yerine gelir rabbim isterse:Saruboceq:

Mutfağa hiç giresim yok nerdeyse kokudan..Halbuki mutfağa girip çeşit çeşit yemekler denemeye bayılan biriyim...:bbo:kafamçokkarıştı

canım bende melemeni ısıtana kadar canım çıktı yumurtanın kokusundan inşallah canım belirtilerinde hayra alamet olsun inşallah............

amin canım tabikide rabbime şükürler olsun dermanımızı arıyacak güç kuvvet vermiş dermanını arayamayanlar ne yapsın ömür boyu ah çekip oturanlar senağlamasenağlama
rabbim onlara sabır ve metanet versin........ bizlere de onları görecek göz nasip etsin:Saruboceq:

Kızlar morfolojiler hep bir bahaneeRabbim ol demeyince olmuyorr iştee.Bizim morfolıj %65 ama bir işe yaradığı yok.TAKılmayın morfoljılerınızee.

balım şu preesedi bide sen denesene ya olmaz olmaz deme belki şifan onda saklıdır ne malumyerimseniben

iyi geceler kızlar ben kaçar........

lazuzcum ben adet oldum cnm hatta 9gundur devam edıyor asılamdan snra hormonlarım düzensizleşti e2 yuksek cıktı oyuzden adetım bıtmıor ama bugun azalmış inş bitecek öff..

bengusu ve elitu kızlar cok tebrık ederım haberlerınız aglayark okudum bengusu allahın işi cnm cok cok sevındım tugbacım senın içinde öle şükür bu dertten kurtuldunuz sızlerde darısı basımıza ınşşş

gözün aydın canım..
inş bu ay olmazda diğer ay hamile kalırsın..
bu ay zaten verilen ilaç yumurtaları etkilemiştir sağlıklı olmuyormuş..
öbür aya inş kalırsın..

sayı ve hareket iyi canım evet..
inş kür ve haplarda işe yarar..
düzelmeyi hemen görürsünüz..

sana dedim demi ifadeleri gönder diye :sinifsinif:
bende de yok şimdi napcaz.. mafoldumben
tüh tüh tüh kaydirigubbakcemile3

sana dedim demi ifadeleri gönder diye :sinifsinif:
bende de yok şimdi napcaz.. mafoldumben
tüh tüh tüh kaydirigubbakcemile3
Ulaa ogün konuşmuştukk keşke atsaydım bütün ifadeleri sana yaa offf yaaa:sinifsinif::sinifsinif::gitme:
caneyom benı preesedde paklamazz:roflol:

delüüüü kıs seni ne ettin sen.nan daha öğrenemedinmi hıııı:mymeka: :mymeka: opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3Sabahtan akşama kadar msn durursam olacağıı buydu kafayı yediii piss pc:sinifsinif:
:roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Tülıyn dün elimizde mezuraa ile vücut hatlarımızı ölçtüğümüz aklıma geldiiisırnaşık şeysırnaşık şey

Günaydın canlarımzemuszemus

smhsmhcım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim
canım arkadaşım herşey çok şükürki yolunda gidiyor
bebişin prens olma ihtimali çokmuş ne kadar güzel
Allahım kucağına aldığın günleride gösterir inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar herkesin dileklerinin muradlarının kabul olması dileğiyle
semihacım çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına canım sağlıklı hayırlı evlat olsunda canım kız erkek farketmez canım

çok sevindim canımopuyorumnanaktanAllah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin..

can isocum rabbim hayırlısı neyse onu versin demekki melegin nazlanıyor şekercim...............elitu senin adına da çok sevindim canım rabbim hayrlı bir şekilde kacagına almayıda nasip etsin inş

Mutfağa hiç giresim yok nerdeyse kokudan..Halbuki mutfağa girip çeşit çeşit yemekler denemeye bayılan biriyim...:bbo:kafamçokkarıştı

sonradan olmazsa diye boşuna da ümitlendirmek istemiyorum seni canım ama sanki hamilesinnnnnn...opuyorumnanaktan

yaniiii..bence de üzülme canım..her derdin bir drmanı mutlaka var..Allahım beterinden saklasın yeter ki..
güzelim zaten aşılamanın başrı şansı çok düşük..%15lerde falan..bence tüp bebekle işi garantileyeceksin..a.s

can isocum canım olsun hakkında hayırlı olan buymuy vakti zamanı gelen nasıl olsa çıkıp geliyor canım beklemek sabredmekten başka çaremiz yok allahım hakkımızda hayırlı olanı versin tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydin kizlarrr
herkes iyidir insallah...
bende kocisin cantasini hazirliyorum,yarin geceye kadar yokmafoldumben
Allah daha büyük ayriliklar vermesinde...
bu arada bisey sorucam sizlere..
clearblue ovulasyon testi kullanan arkadaslar,ne kadara almistiniz??
esim burda sormus 185 euro demisler:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…