kızlar birşey diyeceğim keçi boynuzu petmezi kanda pıhtılaşmaya neden oluyormuş bilginiz olsun
hatta eşim kullnıyo bir ara bende kullandım hemogramda plt trombosit değerlerimiz çok yüksek çıktı ikimizede dr kan yapıcı birşey mi kullanıyorsunuz diye sordu ve bize günde birartane bebe aspirini kullanın dede...bilginiz olsun diye söyledim:1hug:
keçi boynuzu kaynatılması daha iyi diye duydum bende
canım bende önceden keçiboynuzunu kaynatıyodum biraz öyle kullandık ama benim kociş pek tadını beğenmedi
bende o yüzden betmezini kullandırıyorum ama dediğim gibi kanda pıhtılaşma yapıyomuş hala kullanmaya devam ediyoruz fakat günde birtane de bebe aspirini içiyo eşim
mutluyum mutluyum zemuszemus :teytey:
Allahıma binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq:
bugün tam 12+0 haftaymışım :Saruboceq:
ense kalınlığı ölçüldü 0,9 mm çıktı :Saruboceq:
dr oğlumuz olabilir dedi :kedi:
çok şirin bebek dedi :kedi:
daha ne olsun kızlar
rabbim sana sonsuz şükürler olsun :Saruboceq:
rabbim hepinize nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız :Saruboceq::Saruboceq:
ya benimki mecbur olduğunu anladığı için bir anda dikiyo tepesine ya bide eşim şeker hastası mafoldumben oyüzden pekmez içemiyo birde zencefil yeni baharda deniliyo duydum ben aynı nescafe gibi yapılıp içiliyo oda
mutluyum mutluyum zemuszemus :teytey:
Allahıma binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq:
bugün tam 12+0 haftaymışım :Saruboceq:
ense kalınlığı ölçüldü 0,9 mm çıktı :Saruboceq:
dr oğlumuz olabilir dedi :kedi:
çok şirin bebek dedi :kedi:
daha ne olsun kızlar
rabbim sana sonsuz şükürler olsun :Saruboceq:
rabbim hepinize nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız :Saruboceq::Saruboceq:
Canım eşime sordum zencefil de yararlıymış sperm sayısını arttırmada...
herkese ii geceler arkadaşlarrr
Yinee pc bozdum:roflol:Eşim yine kızdıkaydirigubbakcemile3messengarr açılmıyor kızlar haberiniz olsunkaydirigubbakcemile3tühh gitti yine benim 250 ifadesırnaşık şeynedir çektiği benden:roflol:Eşim sinirden pc kırıcam dedi.şakkıdıSıkar birazdelikafadulden
Yinee pc bozdum:roflol:Eşim yine kızdıkaydirigubbakcemile3messengarr açılmıyor kızlar haberiniz olsunkaydirigubbakcemile3tühh gitti yine benim 250 ifadesırnaşık şeynedir çektiği benden:roflol:Eşim sinirden pc kırıcam dedi.şakkıdıSıkar birazdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?