Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar birşey diyeceğim keçi boynuzu petmezi kanda pıhtılaşmaya neden oluyormuş bilginiz olsun
hatta eşim kullnıyo bir ara bende kullandım hemogramda plt trombosit değerlerimiz çok yüksek çıktı ikimizede dr kan yapıcı birşey mi kullanıyorsunuz diye sordu ve bize günde birartane bebe aspirini kullanın dede...bilginiz olsun diye söyledim:1hug:

keçi boynuzu kaynatılması daha iyi diye duydum bende

keçi boynuzu kaynatılması daha iyi diye duydum bende

canım bende önceden keçiboynuzunu kaynatıyodum biraz öyle kullandık ama benim kociş pek tadını beğenmedi
bende o yüzden betmezini kullandırıyorum ama dediğim gibi kanda pıhtılaşma yapıyomuş hala kullanmaya devam ediyoruz fakat günde birtane de bebe aspirini içiyo eşim

ya benimki mecbur olduğunu anladığı için bir anda dikiyo tepesine ya bide eşim şeker hastası mafoldumben oyüzden pekmez içemiyo birde zencefil yeni baharda deniliyo duydum ben aynı nescafe gibi yapılıp içiliyo oda

Canım cok sevindim bu yıl oğlan yılı zannediyorum nevrosky oğlan bekliyor senin oğlan olacak benim oğlum oldu. Hadi bakalım hayırlısı sağlıkla kucağına aşırsın inşallahhh...

Canım eşime sordum zencefil de yararlıymış sperm sayısını arttırmada...

semihacım maaşallah. Allah nazarlardan korusun. Sağlıkla kucağına al bebişini. ;Rabbim bize de o günleri gösterir inşallah.

Canım eşime sordum zencefil de yararlıymış sperm sayısını arttırmada...

bi ara onuda içti ama zaten tadı acı bide sıcak içmiyo artık benim kociş bu ardada nick benim kızlık soyismimle aynı bi ara bende kullanmıştım bu nicki arkdaş olarak ekliyorum senii

Yinee pc bozdum:roflol:Eşim yine kızdıkaydirigubbakcemile3messengarr açılmıyor kızlar haberiniz olsunkaydirigubbakcemile3tühh gitti yine benim 250 ifadesırnaşık şeynedir çektiği benden:roflol:Eşim sinirden pc kırıcam dedi.şakkıdıSıkar birazdelikafadulden

--------------------------------------------------------------------------------

bengüsu ve elitu yeni Hamilelerimizi tebrik ederim...allah tamamına erdirsinn :ecrin_bebek:darısı başımıza inşallah..

:roflol: :roflol:

delüüüü kıs seni ne ettin sen.nan daha öğrenemedinmi hıııı:mymeka: :mymeka: opuyorumnanaktan

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
esterya elitu tebrik ederim kızlar...

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.....:CüvCüv: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…