Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fadikçim hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
ben senin yerine halay çekerim üzülme sen
canım sıkılıyodu zaten
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

fadik hosgeldin canim
kizlar nasilsiniz pek yazmiyorum ama hep okuyorum haberiniz olsun
dun bir ruya gordum ama buyuk bir ihtimal bilincalti
test yapiyorum iki cizgi cikiyor cok seviniyorum
arkadaslarla toplanip kek hamur isleri yapip kutlama gibi birsey yapiyorum
o arada bu siteden bir arkadasi goruyorum kocisi isten gelicekmis ona yemek yapiyordu firinada kek koymustu ben ona firininin calismasi icin bizim elektirigi kullandiriyordum(o arkadasinda cocugu yok insallah olur)
bunlarin hepsinin bilinc alti oldugunu dusunuyorum
test olayi _badem_den girdi aklima hergun test yapiyor ya topigimizin test rekortmenikaydirigubbakcemile2
hamur isleride dun arkadasim benden pogaca yapmami istedi turkiyeye gidecekler yol icin ondan girmistir aklima

kızlar gülben ergen doğurmuş duydunuzmu 7aylık doğum yapmış iki erkek bebeği olmuş
çok erken geliyor bana ya anne karnına düşmeye görsünler hemen yarışıyor zamanlar
allah bu topicteki hamiş annelerimizede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

fadikcim hoşgeldin canım tatil yaramıştır inşallah haziran ayı çok bereketli, geçti inşalalh böyleede devam etcek bakalım artık sıra bizlere gelir

aymes hoşgeldin. tatil nasıldı. bol bol dinlendin mi? ay pardon çalıştın mı?:jeyyar:
inşallah bebişle gelmişsindir.:CüvCüv:

can_iso aşılaman negatifmiş.canım inşallah daha fazla bekletmez yaramaz.
hiç beklemediğin anda geliverir.

canım ya inş rüyan bilinçaltı değildride sende sevinirsin bizde tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aymes bana yardıma gelsene kız sen faturalarla boğuşuyorum ama buraya takılmaktan saatlerce masamda duruyorlar biras ilgileneyim gelirim tekrar

sidelyacanım senin çalışmalar nasıl gidiyor değişik bişey deniyormusun
yaz günüde çalışma olmuyor fazla valla ben üşeniyorum ojeleri silipte banyo yapmaktan :roflol::roflol:

Neeeeeee:1shok:
Gülben Ergen doğurmuş mu?:1shok:
bu kadın ne zaman 7 aylık oluverdi
çok şaşırdım valla
kendisi de hiç beklemiyodur herhalde

Hoşbuldum canım çok güzeldi
deniz kum güneş süperdi valla
bol bol çalıştım inşallah karşılığı gelirkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım...
çek çek benim yerimede çek....

kızlarya ben toplu alıntıda yapamıyorum....

minos, aşkmeleği hoşbulduk canlarım.....

Neeeeeee:1shok:
Gülben Ergen doğurmuş mu?:1shok:
bu kadın ne zaman 7 aylık oluverdi
çok şaşırdım valla
kendisi de hiç beklemiyodur herhalde

evet canım doğurmuş bende çok şaşırdım
yaaa geçen bi konserde görmüştüm ama çok kilolanmıştı bende dedimki yavaş yavaş şişiyo bu kadın meğer 7 aylık olmuşda doğurmuş
çücuklarının adı da ares ve güneymiş

canım ya inş rüyan bilinçaltı değildride sende sevinirsin bizde tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

keske olsa canim ama bilincalti oldugundan cok eminim cunku ben o gun neler yasadiysam ruyamda onunla ilgili seyler gorurum
cikanlarda olmustur ama nadir
mesela birkeresinde nevroyu gormustum bizim topigin kizlar toplanmisiz bir evde nevro bize diyorki bekleyin size mujdem var merdivenlerden yukari kata cikiyordu elinde bir kutu vardi
bu ruyadan sonra nevronun raporu cikti tedaviye basladi cok sukurki simdi hamile
insallah bizlerde olucaz :CüvCüv:

fadikcim
sağol canım iyiyiz allaha şükürler olsun bebişde bende iyiyim kalp atışını aldık bi tanesi tutunmuş
sanada geçmiş olsun canım inşallah geçici bişeydir belki hava değişimindendir üzme kendini düzelir inşallah.......en yakın zamanda verirsin inşallah müjdeli haberini.........

demek kalp atışınıda duydunuz...çok çok sevindim canım....
iyi dileklerin için çok sağol canım...öptüm...

Son düzenleme:
kızlar konumuzla hiç alakası yok ama sizi bilgilendirmek istedim şimdi benim cep telefonuma +359 diye başlayan bi numaradan çağrı geldi iyikide aramamışım kim diye çünkü bu bir tuzakmış bu tamamen kontr hırsızlığıymış böyle numaralardan gelen çağrılara cevap vermeyin heryerde yazıyormuş ben yeni farkettim bilginize kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…