kızlar konumuzla hiç alakası yok ama sizi bilgilendirmek istedim şimdi benim cep telefonuma +359 diye başlayan bi numaradan çağrı geldi iyikide aramamışım kim diye çünkü bu bir tuzakmış bu tamamen kontr hırsızlığıymış böyle numaralardan gelen çağrılara cevap vermeyin heryerde yazıyormuş ben yeni farkettim bilginize kızlar
sidelyacanım senin çalışmalar nasıl gidiyor değişik bişey deniyormusun
yaz günüde çalışma olmuyor fazla valla ben üşeniyorum ojeleri silipte banyo yapmaktan :roflol::roflol:
Yalnız kalmışım yine
kıslar nerelerdesiniz:gitme:
geldim şekerima aaa yalnız kalırmısın hiçççççç aaaaaa ama yarın sabah yokum teste gidicem :)))))))
kızlar konumuzla hiç alakası yok ama sizi bilgilendirmek istedim şimdi benim cep telefonuma +359 diye başlayan bi numaradan çağrı geldi iyikide aramamışım kim diye çünkü bu bir tuzakmış bu tamamen kontr hırsızlığıymış böyle numaralardan gelen çağrılara cevap vermeyin heryerde yazıyormuş ben yeni farkettim bilginize kızlar
fadik hosgeldin canim
kizlar nasilsiniz pek yazmiyorum ama hep okuyorum haberiniz olsun
dun bir ruya gordum ama buyuk bir ihtimal bilincalti
test yapiyorum iki cizgi cikiyor cok seviniyorum
arkadaslarla toplanip kek hamur isleri yapip kutlama gibi birsey yapiyorum
o arada bu siteden bir arkadasi goruyorum kocisi isten gelicekmis ona yemek yapiyordu firinada kek koymustu ben ona firininin calismasi icin bizim elektirigi kullandiriyordum(o arkadasinda cocugu yok insallah olur)
bunlarin hepsinin bilinc alti oldugunu dusunuyorum
test olayi _badem_den girdi aklima hergun test yapiyor ya topigimizin test rekortmenikaydirigubbakcemile2
hamur isleride dun arkadasim benden pogaca yapmami istedi turkiyeye gidecekler yol icin ondan girmistir aklima
evet canım doğurmuş bende çok şaşırdım
yaaa geçen bi konserde görmüştüm ama çok kilolanmıştı bende dedimki yavaş yavaş şişiyo bu kadın meğer 7 aylık olmuşda doğurmuş
çücuklarının adı da ares ve güneymiş
geldim şekerima aaa yalnız kalırmısın hiçççççç aaaaaa ama yarın sabah yokum teste gidicem :)))))))
darısı bizlere tulinicim..................
Merhaba kızlar 3gün gecikmeyle bende bugün kırmızı kartı gördüm .Umutlar bir dahaki aylara inşallah rabbim bebek isteyen evlat hasreti çeken ümmeti muhammedi doktorlara düşürmeden tedavi yollarında yıpratmadan hayırlı bir evlat nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:
3 temmuz canım
mutluyum mutluyum zemuszemus :teytey:
Allahıma binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq:
bugün tam 12+0 haftaymışım :Saruboceq:
ense kalınlığı ölçüldü 0,9 mm çıktı :Saruboceq:
dr oğlumuz olabilir dedi :kedi:
çok şirin bebek dedi :kedi:
daha ne olsun kızlar
rabbim sana sonsuz şükürler olsun :Saruboceq:
rabbim hepinize nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız :Saruboceq::Saruboceq:
bengusu bu allahın mücizesi senin ki umarım herşey yolunda gider ve eşin ve bebiğinle çok mutlu olursun.bende son 5. gün hafif ağrılarım var kıslar bişi diycem gecen morfoloji hakkında okudum burda yine bozukluğun baş şekil anomoisi nin düşük olması daha iyi diye okudum bende rapordo mixed anomali %58 yazıyo ama morfoloji blümündede %0 yazıyo baş şekil anomalilerinde düşüklükte önemliymiş duydunuz mu böle bişii
smhsmh ALLAH KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN CANIM
ELİTU VE BENGÜSU TEBRİK EDİYORUM NAZARLARDAN KORUNUN İNŞALLAH
bengisu ve elitu ne güzel, çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıcakla almayı nasip etsin.
--------------------------------------------------------------------------------
bengüsu ve elitu yeni Hamilelerimizi tebrik ederim...allah tamamına erdirsinn:ecrin_bebek:darısı başımıza inşallah..
lazuzcum ben adet oldum cnm hatta 9gundur devam edıyor asılamdan snra hormonlarım düzensizleşti e2 yuksek cıktı oyuzden adetım bıtmıor ama bugun azalmış inş bitecek öff..
bengusu ve elitu kızlar cok tebrık ederım haberlerınız aglayark okudum bengusu allahın işi cnm cok cok sevındım tugbacım senın içinde öle şükür bu dertten kurtuldunuz sızlerde darısı basımıza ınşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?