Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım o bildiğim kadarıyla bulgaristan hattı

sidelyacanım senin çalışmalar nasıl gidiyor değişik bişey deniyormusun
yaz günüde çalışma olmuyor fazla valla ben üşeniyorum ojeleri silipte banyo yapmaktan :roflol::roflol:

canım sın değişiği bırak normal bişey deniyomusun diye sorsan bence daha iyi olcak hani senle karar vermiştik ya birdaha karar vermicem hep aksilikler oldu bende bişey yapamadım ama gelecek aya olmazsam denicem kız bu arada dün pamuk olayını denedim:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: kaçacak diye çok korktum valla tedirgin oldum bir sürükaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yalnız kalmışım yine
kıslar nerelerdesiniz:gitme:

geldim şekerima aaa yalnız kalırmısın hiçççççç aaaaaa ama yarın sabah yokum teste gidicem :)))))))

kızlar bende burdayım okuyorum ama yazamıyorum fazla

daha dün aklıma gelmişti fadik kız nerede diye sonrada aaa tatile gitmişti yaa diye söylendim kendi kendime kaydirigubbakcemile3
fadik hoşgeldin canım a.s.
içime doğmuş geleceğin herhal :kedi:

iyi de canım benim eşim de gittiğin yerlerden arıyor. Mesela hindistan +89 diye başlar. Kntr hırsızlığı olması biraz alakasız galiba

minoş inş hayırlara çıkar rüyan canım..
hiç belli olmuyor bebelerin işi..
inş seni de sevindirir bu ay..

ares mi müzik indirme programı kaydirigubbakcemile3
öyle bir isim bile yokmuş be nerden bulmuş o ismi..
dün gördüm bende haberi..
maşallah valla hem iş hem çocuk bir sürü yaptı kadın.. kaydirigubbakcemile3

geldim şekerima aaa yalnız kalırmısın hiçççççç aaaaaa ama yarın sabah yokum teste gidicem :)))))))

özlemcim inş güzel haberle dönersin canım..
olur mu olmaz mı deme inş kısmet olur.. opuyorumnanaktan

fadikom hoşgeldin tekrar..

Herkese bi halley oluyoo

Biyaz yayamazlık yaptımda

Bayıldım ben bu reklama opuyorumnanaktan

Allahım yarabbim ya
:lepi:

Son düzenleme:
turkbayragi HAZİRAN AYI LİSTESİ turkbayragi
:CüvCüv: LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:

1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-HAMİŞİ BENGÜSU:CüvCüv::ecrin_bebek:
5-HAMİŞİ ESTERYA:CüvCüv:
6-HAMİŞİ ELİTU :CüvCüv::ecrin_bebek:
7-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİkaydirigubbakcemile3zemuszemusKIZLAR LİSTEYİ GÖRÜYORMUSNUZ YA 10 'U BULUR BU AY HAMİŞ SAYISI REKOR HAZİRAN AYININ :lepi:GALİBACADIARZU
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ ,SERA96 ,BENGUSU,ESTERYA ,ELİTU ARKADAŞAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN KIZLAR.
HAMİŞ ADAYLARI

1-BEBEĞİMİZ:CüvCüv:25 HAZİRAN
2-CASPER33 :CüvCüv: 26 HAZİRAN
3-CUCU-PETE:CüvCüv: 27 HAZİRAN
4-UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
5-ÖZLEM82DO :CüvCüv:29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
6-ASİ74 :CüvCüv: 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİ İPTAL EDİLDİ AMA İNŞALLAH ANNESİNE SÜPRİZ YAPAR
7-OZTUN SONUÇ :CüvCüv: HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
8-BADEM :CüvCüv:?? HAZİRAN2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE
9-PİNKROSE :CüvCüv:??? HAZİRAN
10-OSETYA2007 :CüvCüv::??? HAZİRAN 1. Tüp Bebek -
11-SEVGİDOLU :CüvCüv: :??HAZİRAN 1. Tüp Bebek
12-^^SABİRSİZ^^ :CüvCüv:??? HAZİRAN

a.s.a.s.
1-SERANALAR
2-HARZEM
3-MİNOŞ
4-NESER
5-BALSURAT
6-GOKKBB
7-TÜLİNY
8-ZELAL81
9-NERGİS55
10-SABİNA
11-BECUN
12-CAN_İSO
13-MAVİOJE
14-MELORABİS
15-CORNELİA35
16-BİREBİRA
17-LALUZ24Z
18-SİDELYA01 lmaz:MUCİZE BANA UĞRAMAZ DEMEYİN ŞANSINIZI DENEYİNlmaz::lepi:.BURDAKİ HERKES BİR GÜN HAMİLE KALACAK :lepi:
[/QUOTE]
ASİCİM canım kusura bakma düzelttim inşallah mucize senin kapını çalar bu ay.Tedavisi ertelenipde gelen mucizelerden biri olursun inşallah.
ELİTU canım bebeğin hayırlı olsun allah torunlarını görmeyide nasip etsinkaydirigubbakcemile3:teytey:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar 3gün gecikmeyle bende bugün kırmızı kartı gördüm .Umutlar bir dahaki ayA inşallah rabbim bebek isteyen evlat hasreti çeken ümmeti muhammedi doktorlara düşürmeden tedavi yollarında yıpratmadan hayırlı bir evlat nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ha seni temmuz listesine ekleyeceğiz yani.Aslında ben temmuzda burda olmayacağım 5 temmuzda memlekete annemin yanına gidicem listeyi yaparım ama güncellemeleri takip edemem çünkü internet yok gittiğim yerde istersen sende güncellemeleri yap bakarsın sana uğur getirir.Tabi tatile gitmeyeceksen.

Allah tamamına erdirsin canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

evet bende bunun Allah'ın mucizesi olarak görüyorum,inşallah bundan sonra her şey daha güzel olur,darısı en yakın zamanda hepinizin başına inşallah...(amin)

smhsmh ALLAH KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN CANIM
ELİTU VE BENGÜSU TEBRİK EDİYORUM NAZARLARDAN KORUNUN İNŞALLAH

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

bengisu ve elitu ne güzel, çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıcakla almayı nasip etsin.

amin canım,sağolasın Şeniz

--------------------------------------------------------------------------------

bengüsu ve elitu yeni Hamilelerimizi tebrik ederim...allah tamamına erdirsinn :ecrin_bebek:darısı başımıza inşallah..

teşekkürler duygucum,inşallah darısı başınıza :Saruboceq:

sağol canım,bende hala inanamıyorum,inşallah darısı başınıza :Saruboceq:

bende bugün dr. gittim adet düzensizliğim var diye kist oluşmuş diye çok korkuyordum çünkü bundan önce dr. gittiğimde minik kistlerim oluşmuştu ama korktuğum başıma gelmedi çok şükür yumurtalıklarım sağlammış gayet iyi görünüyorlar dedi dr. beycik hatta bir tana nur topu gibi yumoşum oluşmuş gayet güzel ve sağlıklı bunu iyi değerlendirin tutma ihtimali çok yüksek dedi tabi bende cevap malesef dr bey değerlendiremeyiz eşimde azosperm var uğraşsakda boş dedim dr yüzüme baktı gülümsedi yani sıfır sperm dedi aynen öyle hocam dedim........hiçbir sorunumda yokmuş maşallah gayet sağlıklıymışım.........yüce mevlam herşeyin hayırlısını nasip eyle bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…