ealsnas sık sık geliyorsun ne güzel canım..
bebeğin uslu herhalde maşallah..
karıştırmıyorumdur inş..
yeni doğum yapmıştın dimi canım..
hoşbulduk canımŞeniziyi günler kızlarrrr....fadikçim hoşgeldin canım......bengusu sen nasılsın güzelim...
sende sorun olmaması da güzel canım....bende bugün dr. gittim adet düzensizliğim var diye kist oluşmuş diye çok korkuyordum çünkü bundan önce dr. gittiğimde minik kistlerim oluşmuştu ama korktuğum başıma gelmedi çok şükür yumurtalıklarım sağlammış gayet iyi görünüyorlar dedi dr. beycik hatta bir tana nur topu gibi yumoşum oluşmuş gayet güzel ve sağlıklı bunu iyi değerlendirin tutma ihtimali çok yüksek dedi tabi bende cevap malesef dr bey değerlendiremeyiz eşimde azosperm var uğraşsakda boş dedim dr yüzüme baktı gülümsedi yani sıfır sperm dedi aynen öyle hocam dedim........hiçbir sorunumda yokmuş maşallah gayet sağlıklıymışım.........yüce mevlam herşeyin hayırlısını nasip eyle bizlere
hoşbulduk canımŞenizya bende yazım diyorum unutuyorum hep fadikcim tatlış hoş geldin
inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Merhaba kızlar 3gün gecikmeyle bende bugün kırmızı kartı gördüm .Umutlar bir dahaki ayA inşallah rabbim bebek isteyen evlat hasreti çeken ümmeti muhammedi doktorlara düşürmeden tedavi yollarında yıpratmadan hayırlı bir evlat nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:
Tülincim merhaba,
Aslını istersen artık eskisi gibi ağlamıyor 40 gün bebek dış dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor ondan sonra biraz daha rahat oluyor anneler. Ama oğlumun hakkını yemim öyle yaramaz değil uslu karnı tok sırtı pek oldumu kendi kendine oynuyor allah sizede boyle bebeler nasip etsin inşallah.
hoşgeldin yavrukuşum..
nerelerdeydin yine..
bitirdin paracıkları bi alışveriş bi fiş.. kaydirigubbakcemile3
haber yok canım bugün..
öyle sohbet ettik azıcık.. opuyorumnanaktan
bazılarının 4 ay gecesi gündüzüne karışık gidiyormuş..
maşallah maşallah
günler ne çabuk geçiyor dimi..
oğlun dünyaya geleli 2 ay geçmiş..
Allah uzun ömürler versin..
düşüncelere dalmadan çıkayım.. kaydirigubbakcemile3
amin canım sağolasın..
sana da oğluşuna kardeş yapmak düşüyor kaydirigubbakcemile3
amin canım inş..
siz yolu yarıladınız Allah'ın izniyle doğumlarınız çok kolay olsun inş..
gebeler bakın bu linke bi..
çatlamayın emi..
çatlakların olmaması için..
amin canım inş..
siz yolu yarıladınız Allah'ın izniyle doğumlarınız çok kolay olsun inş..
gebeler bakın bu linke bi..
çatlamayın emi..
çatlakların olmaması için..
Merhaba kızlar 3gün gecikmeyle bende bugün kırmızı kartı gördüm .Umutlar bir dahaki ayA inşallah rabbim bebek isteyen evlat hasreti çeken ümmeti muhammedi doktorlara düşürmeden tedavi yollarında yıpratmadan hayırlı bir evlat nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:
bende bugün dr. gittim adet düzensizliğim var diye kist oluşmuş diye çok korkuyordum çünkü bundan önce dr. gittiğimde minik kistlerim oluşmuştu ama korktuğum başıma gelmedi çok şükür yumurtalıklarım sağlammış gayet iyi görünüyorlar dedi dr. beycik hatta bir tana nur topu gibi yumoşum oluşmuş gayet güzel ve sağlıklı bunu iyi değerlendirin tutma ihtimali çok yüksek dedi tabi bende cevap malesef dr bey değerlendiremeyiz eşimde azosperm var uğraşsakda boş dedim dr yüzüme baktı gülümsedi yani sıfır sperm dedi aynen öyle hocam dedim........hiçbir sorunumda yokmuş maşallah gayet sağlıklıymışım.........yüce mevlam herşeyin hayırlısını nasip eyle bizlere
Aslında gebelik donemini stresli gecirirsenin bebek huysuz olur bunu bana bir arkadaşım söylemişti ve onunda kızı vardı bende gebelik donemini cok relaks gecirdim deyim yerindeyse evimm yansa umursamayacak kadar relaks ve burdan hamiş arkadaşlara ve anne adayları hamilelik doneminde mumkunse sresli gecirmemeye calışın.
Merhaba kızlar 3gün gecikmeyle bende bugün kırmızı kartı gördüm .Umutlar bir dahaki ayA inşallah rabbim bebek isteyen evlat hasreti çeken ümmeti muhammedi doktorlara düşürmeden tedavi yollarında yıpratmadan hayırlı bir evlat nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:
asİcİm bukadar Üzme kendİnİ rabbİm eyyÜb sultan sabrı versİn sana canım İnŞallah en kısa zamanda sende bebeĞİne kavŞursun
asicim bitanem sıkma ne olur canını. Allahım inşallah tez zamanda senin de yüzünü güldürecek. Çok dua ediyorum canım. Senin için, diğer arkadaşlar için. Kendini salıverme, herşeyde bir hayır vardır elbet. Allahım güç kuvvet versin canım. Hayat devam ediyor. Önce senin sağlığın önemli. Sen iyi ol ki, herşey sırasıyla gelecek inşallah.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?