canım inşallah görürsün keseyi opuyorumnanaktan
üzülme canım benim
hemen mi başlayacaksın tüp bebeye
bikaç ay ara versen senin için daha iyi olur
Kıslar ben geldİm maalesef gene negatİf aŞılama tutumadı geldİk tÜp bebeĞe sonunda napalım kısmetİmİzde tÜp bebekte varmıŞ :)))))
özloş hayırlısı olsun.Benimkide tutmadı bizde tüp bebeğe geçiyoruz. düşündüğünüz bi hastane varmı?
Canım inşallah görürsün keseyi opuyorumnanaktan
Üzülme canım benim
hemen mi başlayacaksın tüp bebeye
bikaç ay ara versen senin için daha iyi olur
slm kızlar nasılsınız?
ben iyiyim çok şükür,yarın sabah randevum var,keseyi görmeye gideceğiz eşimle,ne olur dua edin keseyi görelim olur mu,Rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin inşallah,dualarımdasın her zaman opuyorumnanaktan
Kıslar ben geldİm maalesef gene negatİf aŞılama tutumadı geldİk tÜp bebeĞe sonunda napalım kısmetİmİzde tÜp bebekte varmıŞ :)))))
slm kızlar nasılsınız?
ben iyiyim çok şükür,yarın sabah randevum var,keseyi görmeye gideceğiz eşimle,ne olur dua edin keseyi görelim olur mu,Rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin inşallah,dualarımdasın her zaman opuyorumnanaktan
Kızlar bu kısa veya uzun protokoller neye göre ayarlanıyor ?
kişiye ve tahlillere göre mi? neden kısa veya uzun? bilen varsa anlatabilir mi CADIARZU
hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider ve keseyi görürsünslm kızlar nasılsınız?
geçmiş olsun:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
oooffffff dişim çok ağrıyor mafoldumbenmafoldumben mafoldumben
hayırlısı olsun ben 3. tüp bebekde kavuştum bebeğime seninde aşılamada olmadı inşallah ilk tüp bebekde bebeğine kavuşacaksın [/COLORKıslar ben geldİm maalesef gene negatİf aŞılama tutumadı geldİk tÜp bebeĞe sonunda napalım kısmetİmİzde tÜp bebekte varmıŞ :)))))
Canım bildiğim kadarıyla tahlile veya kişye göre değil
doktorlar kendi karar veriyo ona onların tedavisine hangisi uygunsa onu tercih ediyolar
her doktorun tedavi anlayışı farklı oluyo ben uzun protokol yaptırmıştım
neden uzun protokol dediğimde biz uzun protokolu tavsiye ediyoruz hep dedi.
Canım bildiğim kadarıyla tahlile veya kişye göre değil
doktorlar kendi karar veriyo ona onların tedavisine hangisi uygunsa onu tercih ediyolar
her doktorun tedavi anlayışı farklı oluyo ben uzun protokol yaptırmıştım
neden uzun protokol dediğimde biz uzun protokolu tavsiye ediyoruz hep dedi.
Hımm anladım canım CADIARZU
ama bence mantıklı bi açıklamasıda olmalı fisfisfis
gidince sorayım bari CADIARZU
bu konuda benimde bildiğim şu hastanın yumurtalık rezervi yapısı gibi durumlara göre karar veriliyor erkekteyse sorun kadında herşey normalse uzun protokol kadındaysa kısa protokol tercih ediliyor
ama nevonun bi sorunu yoktu sorun morfolojiydi kısa protokol uygulandı CADIARZU
doktora göre değişebiliyor demekki CADIARZU
dr lar kendilerine uygun olanı da tercih ediyor olabilirler:1rolleyes:
amin canım sağol çokta üzüldüm diyemem ama tüp bebek çok zor geliyo sanki çok ugrasıcam onun için bilmiyorum kendimi yorgun hissediyorum[ı]bengücüm onu da görüceksin canım..[/ı]
[ı]merak etme..[/ı]
[ı]özlemcim sağlık olsun..[/ı]
[ı]hayırlısıyla bebeğin annesini bulucak bir gün.. Opuyorumnanaktan[/ı]
evet bitanem tüp bebege karar vermişitk çoktan ama ben bi kere dahah aşılama denemek istedim neyse hayırlısı böleymiş eşim ikiz çok istiyodu belki ikizlerimiz olurcanım seninde dediğin gibi kısmet değilmiş
hakkında hayırlısı olur inşallah tüp bebeğe karar verdiniz demek
inşallah gerek kalmadan bebişin gelir yada tüp bebekle gelir
gelsinde neyle gelirse gelsinyerimseniben
hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider ve keseyi görürsün
geçmiş olsun
hayırlısı olsun ben 3. Tüp bebekde kavuştum bebeğime seninde aşılamada olmadı inşallah ilk tüp bebekde bebeğine kavuşacaksın [/color
kızlar 12gün sonra evlilik yıldönümümüz :kedi:
Nekadar hızla geçti yıllar 3yıl dolmuş olucak :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?