valla tam olarak bilmiyorum ama bana ikiside uygulandi ve gercekten uzun protokol dendinde tuylerim diken diken oluyo....sonucta ilkindede pko vardi ve hala var,birazda uzun protokolu doktorlar kendi yogunluklarina gore uyguluyo bence....
amcamin ikinci eside bebek sahibi olmak istiyo benim doktora getirdim, sorun amcamda çikti kadinin herseyi tikir tikir calisiyo ama onlarada kisa protokol uygulanacak
ana hakkat ha meşhur olmuşlar:roflol::roflol::roflol:
bakarsın yakında televizyonda preseed reklamlarındada senle ben oynarız ne dersin sabırsızzzturkbayragi
Günaydın Arkadaşlar;
Benim adet tarihim 20 hazirandı hala olmadım testte birşey çıkmadı canım sıkılıyor bu duruma
benim adet düzenimde hiç şaşma olmazdı doktora gitsemmi acaba
canım şimdilik sadece 4 günlük bir gecikme var...Canım ben kan testi yaptırdım o da negatif
geçmiş olsun canım:teselli:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
oooffffff dişim çok ağrıyor mafoldumbenmafoldumben mafoldumben
canım senin rahim ağzımı kapalı....peki bunu nasıl öğrendiniz...günaydın kızlar, nasılsınız? aşılamam negatifle sonuçlanınca dün doktora gittim, rahim ağzı kapalı olduğu için tekrar aşılama yapmıcam beklemeden tüp bebek yaptırın dedi bizde anatolia ve maya arasında karar veremedik bu ikisinde tüp bebek yapan varmı bilginiz varsa anlatırmısınız bana
inşallah keseyide görürsün canım:Saruboceq::Saruboceq:slm kızlar nasılsınız?
ben iyiyim çok şükür,yarın sabah randevum var,keseyi görmeye gideceğiz eşimle,ne olur dua edin keseyi görelim olur mu,Rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin inşallah,dualarımdasın her zaman opuyorumnanaktan
canım ya:teselli:Kıslar ben geldİm maalesef gene negatİf aŞılama tutumadı geldİk tÜp bebeĞe sonunda napalım kısmetİmİzde tÜp bebekte varmıŞ :)))))
hoşbulduk canımŞenizgunaydınlar herkese kızlar..
fadıkcım hosgeldın canım..
tedavıye baslayan arkadaslar hersey gonlunuzce olsun..
evet canım yıllar su gibi geçiyor...Kızlar 12gün sonra evlilik yıldönümümüz :kedi:
nekadar hızla geçti yıllar 3yıl dolmuş olucak :gitme:
Kızlar bakın ne buldum :1shok:
[ Preseed(tr) - Yorumlar ]
delikafadulden delikafadulden delikafadulden bizim kızlar meşhur olmuşlar :roflol: :roflol:
ula casper bu ay hamişşsem söz reklamlarda beraber oynarız sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3ana hakkat ha meşhur olmuşlar:roflol::roflol::roflol:
bakarsın yakında televizyonda preseed reklamlarındada senle ben oynarız ne dersin sabırsızzzturkbayragi
yavrukuşum verdiğim linki tıkla iletişime geç tamamdır buyrunnnnnnnnnkizlar bir derdim vaaar
en son 4haziranda adet oldum ve daha gunume var(gerci benim gunumde belli olmuyo pko'dan dolayi)ve nerdeyse bir haftadir goguslerim cok agriyo sizim sizim sizliyo ilk defa basima geldi boyle bisey daha once ilac filan kullandigimda oluyodu ama artik 3aydir ilacta kullanmiyorum....
bu arada turkiyede preseed nerden bulabilirim?
delikafadulden delikafadulden delikafadulden bizim kızlar meşhur olmuşlar :roflol: :roflol:
iyi yapmışsın canım..
boşver milleti sen yaa..
ağzı olan konuşuyor işte..
teşekkürler canım..
kız oraya kimse gelmiyor bende mesaj olunca bakıp geçiyorum napim..
geliceksiniz Allah'ın izniyle..
asiiii asiiiiiiiiiiiiiilmaz:
canım hayatta ne sürprizler var ve kimin başına geleceği de belli olmaz..
çok yoruldun bu belli..
sende semihanın hamile olduğunu öğrenmeden önceki halini görüyorum..
inş sende semiş gibi hamile kalmışsındır da hepimiz seviniriz..
inş yumurtalardan biriyle buluşmuştur spermin biri..
duat et canım..
Allah hayırlısını versin inş..
ben geldim şekerim günaydın..
nasılsın yerimseniben
günaydın canlara.s..
demekki içine doğmuş hoşbulduk canımŞeniz
asicim canım ya:teselli: rabbim sabır versin:teselli::
elbet bu günler de geçecek....
sadece zamanı belli değil...
şimdilşik kısmet değilmiş demekki...
rabbim yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:
ayşecim haklısın benim doktorum da uzun protokolü kendileri için istiyor gibi bişey. çünkü yumurtaları kontrol etmek daha kolay oluyormuş...
:roflol: :roflol: :roflol: sen çok yaşa emi :roflol: :roflol: :roflol:
nasıl olucak senaryo fisfisfis
pre pre pre preseed
her her her sper mi yumoşa kusursuz ulaştırır buyrunnnnnnnnn
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol::roflol:
KESİN TUTAR BU SLOGAN SÖYLEMEDİ DEME...kaydirigubbakcemile3:lepi::roflol::roflol:
ballişkooooooooooom özlettin kızdelümm turkbayragi
Sabolimmmm bende seni özledimmopuyorumnanaktan
canım bana ikigünde geldibu preesed i bzim site kullaniyor galiba hepte hamile kalanlari nasil bulmuslar acaba kullanipta basaramayan varmi merak ettim
ve benim de kafama yatmaya basladi
tr gidince siparis versem kac gune geliyor kizlar
Nezaman yaptıracan nan :mymeka: :asigim: :asigim: opuyorumnanaktan
kızlar bende pko yok. yumurtalarımda problem yok. doktora gittim. muayene etti ve kısa protokol uygulayalım dedi. ben de dr a hangisinin başarılı olduğunu sordum. bana kısa hasta açısından daha iyi olur iğne sayısı azalıyor ve beynin fonksiyonlarını etkilemiyoruz dedi. ben de zaten kısa protokol istiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?