Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayşecim haklısın benim doktorum da uzun protokolü kendileri için istiyor gibi bişey. çünkü yumurtaları kontrol etmek daha kolay oluyormuş...

ana hakkat ha meşhur olmuşlar:roflol::roflol::roflol:

bakarsın yakında televizyonda preseed reklamlarındada senle ben oynarız ne dersin sabırsızzzturkbayragi

:roflol: :roflol: :roflol: sen çok yaşa emi :roflol: :roflol: :roflol:
nasıl olucak senaryo fisfisfis
pre pre pre preseed
her her her sper mi yumoşa kusursuz ulaştırır
buyrunnnnnnnnn
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Günaydın Arkadaşlar;

Benim adet tarihim 20 hazirandı hala olmadım testte birşey çıkmadı canım sıkılıyor bu duruma
benim adet düzenimde hiç şaşma olmazdı doktora gitsemmi acaba

Canım ben kan testi yaptırdım o da negatif
canım şimdilik sadece 4 günlük bir gecikme var...
her kadında bazen böyle gecikmeler olabilir...ama bu süre uzarda hala adet olmazsan tabiki dr a gitmekte fayda var....

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
oooffffff dişim çok ağrıyor mafoldumbenmafoldumben mafoldumben
geçmiş olsun canım:tesellipuyorumnanaktan
diş ağrısı çok zor.....

canım senin rahim ağzımı kapalı....peki bunu nasıl öğrendiniz...
inşallah tüp bebekte bebişin seninle olur:Saruboceq:Şeniz

inşallah keseyide görürsün canım:Saruboceq::Saruboceq:

Kıslar ben geldİm maalesef gene negatİf aŞılama tutumadı geldİk tÜp bebeĞe sonunda napalım kısmetİmİzde tÜp bebekte varmıŞ :)))))
canım ya:teselli:
hayırlısı olsun...
inşallah tüp bebek ilk demesinde pozitifi görürüsün...

gunaydınlar herkese kızlar..
fadıkcım hosgeldın canım..
tedavıye baslayan arkadaslar hersey gonlunuzce olsun..
hoşbulduk canımŞeniz

Kızlar 12gün sonra evlilik yıldönümümüz :kedi:
nekadar hızla geçti yıllar 3yıl dolmuş olucak
:gitme:
evet canım yıllar su gibi geçiyor...
ama bir yandan sevinmelisin
çünkü rapor için 3 yılın dolmuş...

Kızlar bakın ne buldum :1shok:
[ Preseed(tr) - Yorumlar ]

delikafadulden delikafadulden delikafadulden bizim kızlar meşhur olmuşlar :roflol: :roflol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:
amanın çok şaşırdım:1shok::1shok:
desenize bizi gözetliyorlar:bbo:
yazdıklarımızı başkalarısa okuyor:kedi:

Saboo nediyonnn nan gelemiyorum msn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gitti güzelimm ifadelerrr turkbayragiellerine sağlıkk balll turkbayragiyine başardın pc bozmayıkaydirigubbakcemile3

ana hakkat ha meşhur olmuşlar:roflol::roflol::roflol:

bakarsın yakında televizyonda preseed reklamlarındada senle ben oynarız ne dersin sabırsızzzturkbayragi
ula casper bu ay hamişşsem söz reklamlarda beraber oynarız sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

yavrukuşum verdiğim linki tıkla iletişime geç tamamdır buyrunnnnnnnnn
fadikom biri bizi gözetliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden
balloooooooooooooooooooommmm delikafadulden delikafadulden

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayşecim haklısın benim doktorum da uzun protokolü kendileri için istiyor gibi bişey. çünkü yumurtaları kontrol etmek daha kolay oluyormuş...

canim esilam tedaviyemi basladin hadi hayirlisi

merhaba arkadaşlar bende eşimden kaynaklanan nedenlerden dolayı hamile kalamadım tedaviler gördüm ameliyat olduk ikimizde ama olmadı doktorumuzu değiştirdiğimizde doktorumuz açık açık bizim normal yolla hiç bir şekilde hamile kalamayacağımı söyledi ama aşılamayla 2 denemede tuttu şimdi bir kızım var 2 yaşında ikinci bir bebek niyetleniyoruz ama tabiki eşimden kaynaklanan sorunlardan buda tedaviyle olacak
bende aranıza katılmak istedim
çocuğum var ama size yardımcı olurum yada siz bana yardımcı olursunuz diye düşündüm tecrübelerimizi birbirimizle paylaşırız diye düşündüm
herkesin rabbim gönlüne göre versin

:roflol::roflol:

KESİN TUTAR BU SLOGAN SÖYLEMEDİ DEME...kaydirigubbakcemile3:lepi::roflol::roflol:

bu arada kizlar benden umudu kesin en son 30 adet olmustum gunume daha cok dun adetim gelmeye basladi
bu tedaviler beni cok yipratti
bunyem alt ust oldu galiba uzun bi sure bebek dusuncesinden ve tedavsinden uzak kalmam gerekecek
yeni adet tarihim gununde gelirse 23 temmuz

Sabomm çatlada patlaa dün köydee bir sefaaa sürdümkii ohhhh gelsinn sigaralarrrkaydirigubbakcemile3ölsünn yumoşlarrrkaydirigubbakcemile3

bu preesed i bzim site kullaniyor galiba hepte hamile kalanlari nasil bulmuslar acaba kullanipta basaramayan varmi merak ettim
ve benim de kafama yatmaya basladi
tr gidince siparis versem kac gune geliyor kizlar

bu preesed i bzim site kullaniyor galiba hepte hamile kalanlari nasil bulmuslar acaba kullanipta basaramayan varmi merak ettim
ve benim de kafama yatmaya basladi
tr gidince siparis versem kac gune geliyor kizlar
canım bana ikigünde geldi
sen nereye geliyosun istanbulamı

Nezaman yaptıracan nan :mymeka: :asigim: :asigim: opuyorumnanaktan

Yaptırmam kaydirigubbakcemile3bananeekaydirigubbakcemile3msnden uzak kalayımm azcıkkkaydirigubbakcemile3böylesii iyi olduukaydirigubbakcemile3çenemden kuırtuldunnn rahatt etkaydirigubbakcemile3anladın sen onu hangi meselekaydirigubbakcemile3

banada 2 defa uzun iki defa kısa protokol uygulandı bana sorsa kısa yı tercih ederim şakkıdı

selam kızlar............
balım hoşgeldin hele şükür gelebildin...............
kızlar bu pre-seed benimde aklıma yattı tanıdğım bir iki kişi var sayı azlığı olan iyi gelir belki öneririm onlara.........inşallah onlarında olur...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…