Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kıslar ben geldİm maalesef gene negatİf aŞılama tutumadı geldİk tÜp bebeĞe sonunda napalım kısmetİmİzde tÜp bebekte varmıŞ :)))))

Canım herşeyde bir hayır vardır
İnşallah ilk tüp bebek denemende tutar ve bebeşini kucağına alırsın ,

Medıcal Park da hangi doktora gideceksin
medıcal park bizim patronların ortak olduğu bir zincir bende istanbula gelip orada yaptırmayı düşünüyorum tüp bebeği

kızlar bu gün halamın oğlunun eşi doğum yapmış...benden 2 yıl sonra evlenmişlerdi ve çocukları bile oldu...çok sevindim ama bir yandan da yüreyim burkuldu..inşallah rabbim bir gün bizimde yüzümüzü güldürür..isteyen herkeze nasip eder..aminnn

inşallah canım keseyi de görürsünüz..sen de bizim dualarımızdasın...:1hug:

canzimmm ne yaptın sendeki son gelişmeler ne anlat bakalım
Kıslar ben geldİm maalesef gene negatİf aŞılama tutumadı geldİk tÜp bebeĞe sonunda napalım kısmetİmİzde tÜp bebekte varmıŞ :)))))

canım öncelikle hakkında hayırlı olan buymuş aşılamada ihtimal zaten düşük olduğunu hepimiz biliyoruz ama tabi denemkte fayda olduğu için yapmamız gerekiyor canım inşallah tüp bebekte pozitifi göreceksin ve bebek sahbi olacaksın allahın izniyle canım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin allahım emeklerini boşa çıkarmasın ve il denemende pozitif sonuç alırsın inşallah canım :Saruboceq: :Saruboceq:

bende şimdilik kilo vermekle boğuşuyorum ekim yada kasım gibi tedaviye başlarım inşallah hayırlısıysa tabi canım o zaman zarfında da rapor işlemlerini hallederim hakkımızda hayırlı olan neyse rabbim onu versin inşallah bizleri sağlıklı hayırlı evlatsız bırakmasın canım
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar bu kısa veya uzun protokoller neye göre ayarlanıyor ?
kişiye ve tahlillere göre mi? neden kısa veya uzun? bilen varsa anlatabilir mi
CADIARZU
canım kişiye ve tahlillere göre sanırım..benimki kısaydı mesela..çünkü benim rahimde geçen sene polip vardı ve geçen sene alındı.tam 1 sene sonra yeniden tekrarladı ve gene alındı..polip alındığı gibi doktor hemen bana kısa protokole başladı..çünkü dedi,polibinin tekrarlama olasılığı var..onun için vakit kaybetmemek gerekiyor dedi canım..a.s

allahım analı babalı büyütsün canım etkilenmemek elde olmuyor tabide allahım her isteyene versin canım zamanı gelince bizlerinde yüzleri gülecek canım sadece sabırlı olup bol bol dua edip allahtan istemek canım sağlıklı ve hayırlı evlatlar verisn allahım vakti zamanı gelince :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

olsun canım,her işin hayırlısı..üzülme..:1hug:inşallah ,Allahın da izniyle ilk tüp bebk denemende :CüvCüv: kalırsın ya da meleğin belki bu arada sana bir sürpriz yapar,kendiliğinden gelir..opuyorumnanaktan

Anladım canım :ecrin_bebek:
bakalım bana ne dicek
CADIARZU

Uzun yada kısa protokole yumurtalıktaki rezervlere ve hastanın durumuna gore karar veriliyor genelde uygulanan uzun protokol ama ben bir dahaki tedavimde kısa protokol isteyeceğim bir aksilik olmaz ise. Kısadan tekrar bebiş sahibi olmak icin..

esterya elitu kizlar tebrik ederim allah tamamina erdirsin kucaginiza saglicakla versin...

bende pko var ve ilk tupbebek denememde uzun protokoldu ve bir daha asla uzun protokole girmem, ikinici tedavide kisa protokoldu ve ben hiç bisey anlamadim..
uzun protokolde gunler gecemk bilmedi, yumurtalar gelistikce adim atmakta zorlandim, mide bulantisindan oldum, cok kotu anisi var bende ve 15yumurtadan 3tanesi tutmustu
kisadaysa 16 yumurtadan 14tanesi tuttu su ana kadar 2tane taze, iki kezde iki dondurlumus embrio transferim oldu ve hala 8tane dondurulmus embriyom var....
eger yanlis hatirlamiyorsam genelde pko gibi hormonal sorunlari olanlarda kisa tercih ediliyo ama ikisinide denemis biri olrak imkaniniz varsa kisayi tercih edin

Hımmmm CADIARZU kafam karıştı şimdi CADIARZU
ama ya kişiden kişeye değişebiliyorsa ayşem CADIARZU

valla tam olarak bilmiyorum ama bana ikiside uygulandi ve gercekten uzun protokol dendinde tuylerim diken diken oluyo....sonucta ilkindede pko vardi ve hala var,birazda uzun protokolu doktorlar kendi yogunluklarina gore uyguluyo bence....
amcamin ikinci eside bebek sahibi olmak istiyo benim doktora getirdim, sorun amcamda çikti kadinin herseyi tikir tikir calisiyo ama onlarada kisa protokol uygulanacak

kızlar bende pko yok. yumurtalarımda problem yok. doktora gittim. muayene etti ve kısa protokol uygulayalım dedi. ben de dr a hangisinin başarılı olduğunu sordum. bana kısa hasta açısından daha iyi olur iğne sayısı azalıyor ve beynin fonksiyonlarını etkilemiyoruz dedi. ben de zaten kısa protokol istiyordum.

serdar koç canım çider dernegı yönlendirecek beni amam bu hafta başlarım araştırmaya görüşmelere son dakkaya kalmasın
ne guzel çok kilo vermişisin cnaım yaa. Evet umarım bir defada tutarda beni ugraştırmaz kereta

aminnn canım hiç dogal yoldan umudum yok ama hayırlısı neyse o olsun

kizlar bir derdim vaaar
en son 4haziranda adet oldum ve daha gunume var(gerci benim gunumde belli olmuyo pko'dan dolayi)ve nerdeyse bir haftadir goguslerim cok agriyo sizim sizim sizliyo ilk defa basima geldi boyle bisey daha once ilac filan kullandigimda oluyodu ama artik 3aydir ilacta kullanmiyorum....

bu arada turkiyede preseed nerden bulabilirim?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile 3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…