balımmmmm çok sevindim canım senin adına hihoyyythihoyyyt
bu yumoşları ii değerlendir tatlım çok çalış çokŞenizŞeniz
inşallah olumlu sonuç alıcaksın :Saruboceq::Saruboceq:
Balum deli kıss ne güzel haberlerle geldin öyle
aman maşallahyumoşlarına hep böle güzel büyürler inşallah
hadi hayırlısı bu ay çok çalış bakalım:jeyyar: boşa geçirme
balsurat hayırlısı canım.bu gece bol bol dua et..
kızlar bu mübarek günde kırmızı kart gördüm moralim çok bozuk güya namaz kılıp kuran okuyup dua edecektim.
Gelecek adet tarihim 22 Temmuz
bende 20 gün sonra çektirecem sintigrafi nodüller soğukmu sıcakmı diye, korkmaya başladım.sağ ve solda olmak üzere 3,5mm ve 5mmlikler. 2 aydır ilaç kullanıyordum boyutları aynı ne büyümüş ne küçülmüş.ama troid hormonlarım normale dönmüş.propycil kullanıyorum bende.şimdilik ameliyata gerek yok ama sintigrafiye görede değişebilir dedi.o yüzden sorayım dedim.cevabın için teşekür ederim canım..sintifrafi nasıl bişey?
günaydın,hayırlı kandiller,
şu an size yattığım yerden yazıyorum,doktora gittim,keseyi gördüm çok şükür,içinde küçücük bir nokta vardı,doktorum sağlıklı normal görünüyor herşey derken kesenin üst kısmına doğru bir kanama olduğunu gördü,keseyle ilgisi yok ama dedi kanama başlamış dedi,o yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi,yalnızca tuvalete kalkabilirsin dedi,ayrıca progestron ilacı da verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra tekrar kontrolüm var,bu bir haftada kendime iyi bakarsam düzelirmiş,bu sırada kahverengi leke olursa korkma dedi ama kan lekesi gelirse hemen gel dedi...
dualarınıza ihtiyacım var onu o kesenin içinde minicik bir nokta olarak bile görmek beni o kadar mutlu ettiki anlatamam,onu kaybetmek istemiyorum,ne olur bizim için dua edin....
kızlar size bişey sorucam ama çok utansım bak şimdi:kedi::kedi::kedi:
ben incir kürünü uyguluyorum ve şuan kasıklarımda felaket ağrım var ve bu geceyi boş geçirmek istemiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu gece çalışsam günah mıdır acaba kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Bende drdan geldim
Dinazor yumurtalarıma bakmaya gittimkaydirigubbakcemile3
Odaya girince dr hamilemisinn yoksa dedimuhahahasırnaşık şeyHayırr dedimmaaaa diyoartık olsun dıyo 6 ay oldu diyoAdamda dicek dinozorlaştınn hadi amam diyemiyo belkide.Usg odasına gıttım yardımcı kız hamılemısın dıyoyoo :roflol:hayır dedımdoktor geldi yanıma baktı yumoşlara.Maşallah sübhanallah kist felan yok.5 tane yumoşum var dr şaşırdııRekorum bu ayda3 tanesı güzel gelişmis arkadan gelen 2 tanede büy,üyor dedi..Cumartesi sabahı çatlatma iğneni vur dedi göbüşündenSonrada 3 gün çalışın dediRahim kalınlıgımda iyi 9 mmBu ay tutsun inşallahhh artıkk diyoo.Hamile kal artıkk diyodedım ıgneye geçelimmm..Yok dedi yinee ulan fosilleştim klomenle.:roflol:eger adet olursam 7.ay klomene geçicem Doktor hapla ucuz yöntemle kalıtelı ve çok yumoşun oluyor dedii.iğnedede aynıı yumurtalarr bıraz daha fazla olcak dedı..Bence hapla yıne devam edelim dedi..Sonrada baktık olmadıı tüp bebege gıdersınız dedı..gamyoncuiremsuHECELEyerek senin -co-cu-gun-ol-cak dıyo...sırnaşık şeysırnaşık şeyBiliyoz zaten olacagınıkaydirigubbakcemile3sebebsiz infertilitee işte ne olcagı belli olmuyoDoktor tüp bebe artıkk ucuzladı dedi.İğneye hiç geçmeyelim dedi.İlaçla 1 kaç ay daha devam edıp sonra dusunursunuz dedı..Bizde eşimle seneye yaza kadar bekleme kararı aldık.Acelem yok valla.koşamam hemen tüp bebe kapılarına.Bence gerek kalmıcak tüpp.Hem zaten tüpün garantısıde yOK DIYO DR 3 TAne hastadan 1 tanesı tutmuş geliyor dedi hastalarımda.Anlıcagınız böyle kızlarr fazla uzattım kusura bakmayındelikafadulden
kızlar bu mübarek günde kırmızı kart gördüm moralim çok bozuk güya namaz kılıp kuran okuyup dua edecektim.
Kötü olmuş canım ya bi gün daha bekleseymiş iyi olucakmış ama kısmet biz senin adınada dua ederiz.:Saruboceq:
canım çok sevindim inşallah bu ay gelir yaramaz bebeğin.bu gece benim içinde dua edin kızlar bende hastayım o yüzden ibadet edmiycem.Rabbim bu mübarek gecenin yüzüsuyu hürmetine ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin:Saruboceq:Bende drdan geldim
Odaya girince dr hamilemisinn yoksa dedimuhahahasırnaşık şeyHayırr dedimmaaaa diyoartık olsun dıyo 6 ay oldu diyoAdamda dicek dinozorlaştınn hadi amam diyemiyo belkide.Usg odasına gıttım yardımcı kız hamılemısın dıyoyoo :roflol:hayır dedımdoktor geldi yanıma baktı yumoşlara.Maşallah sübhanallah kist felan yok.5 tane yumoşum var dr şaşırdııRekorum bu ayda3 tanesı güzel gelişmis arkadan gelen 2 tanede büy,üyor dedi..Cumartesi sabahı çatlatma iğneni vur dedi göbüşündenSonrada 3 gün çalışın dediRahim kalınlıgımda iyi 9 mmBu ay tutsun inşallahhh artıkk diyoo.Hamile kal artıkk diyodedım ıgneye geçelimmm..Yok dedi yinee ulan fosilleştim klomenle.:roflol:eger adet olursam 7.ay klomene geçicem Doktor hapla ucuz yöntemle kalıtelı ve çok yumoşun oluyor dedii.iğnedede aynıı yumurtalarr bıraz daha fazla olcak dedı..Bence hapla yıne devam edelim dedi..Sonrada baktık olmadıı tüp bebege gıdersınız dedı..gamyoncuiremsuHECELEyerek senin -co-cu-gun-ol-cak dıyo...sırnaşık şeysırnaşık şeyBiliyoz zaten olacagınıkaydirigubbakcemile3sebebsiz infertilitee işte ne olcagı belli olmuyoDoktor tüp bebe artıkk ucuzladı dedi.ığneye hiç geçmeyelim dedi.ılaçla 1 kaç ay daha devam edıp sonra dusunursunuz dedı..Bizde eşimle seneye yaza kadar bekleme kararı aldık.Acelem yok valla.koşamam hemen tüp bebe kapılarına.Bence gerek kalmıcak tüpp.Hem zaten tüpün garantısıde yOK DIYO DR 3 TAne hastadan 1 tanesı tutmuş geliyor dedi hastalarımda.Anlıcagınız böyle kızlarr fazla uzattım kusura bakmayındelikafadulden
Günaydın canım sanada hayırlı kandiller
endişelenme ve doktorunun dediklerini harfiyen uygula
bi sorun çıkmıycak inşallah dualarımız seninle
bebişin seni bırakmıycaktır
Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
kandiliniz mubarek olsun kıslarrrr
aminn canım dua edin hamişler bize bakın bugun kandilmiş dua edin
aminnnnn canımmmm
yat dibnlen canım başka ne işin var bebeğinden başka ne düşüneceksin herşe onun içi değilmiydi.umarım hiç bişeycik oolmaz dogururusun catır catır :))))))))
Geçmiş olsun bengusu
İnşallah dinlenerek atlatırsın bu dönemi
merhaba kizlar dualariniza amin diyorum
kandiliniz mubarek olsun Rabb'im dualarimizi kabul eylesin insallah
bengusu canim gecmis olsun insallah hicbir sorun cikmaz
canım ben burdan değişmiştim...
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...8-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html
amiiinnnnnnnnnnn....
bütün islam aleminin kandili mübarek olsun.....
gözün aydın canım...
keseyide görmişsünüz...
inşallah sağlıcakla da dünyaya gelir...
sen kendine çok dikkat et.....
bengusu dikkat et canım. allahım yardımcı olsun bu mübarek güzel günlerde bebişini ve seni korusun canım
hayırlı olsun canım,bak ne güzel keseyi de görmüşsünüz..
doktorunun dediklerinden dışarı çıkma,zaten progesteron da tutunmayı kolaylaştıracaktır..
yat dinlen valla,bebişin konsantre ol,başka hiçbişey düşünme..
Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
kandilin mübarek olsun canım..
dua ederken bizi de unutma opuyorumnanaktan
bademim hiç üzülme bu sadece çatlatma iğnesinin etkisinin geçtiği anlamına geliyo normal gebelik testi için üzülmene erken canım daha kaç günün var sende biliyosun senin ilkindede 12. gün 50 çıkmıştı senin hormonların geç yükseliyo belki...üzme kendini olurmu olacak inşallah......
bengüsu geçmiş olsun canım iyice dinlen inşallah bişeycik olmaz bebeğin annesine sıkıca sarılmıştır inşallah.........
canım inş hayırlısıyla kötü birşey çıkmaz..
bir an önce kurtulursun bu sıkıntıdan..
bengücüm yat dinlen doktoru dinle..
kalkma 1 hafta madem..
Allah sana bağışlasın yavrunu inş..
sabinacım günah canım kandil günlerinde..
ve adetliyken..
hayırlısı olsun canım..
inş bu ay vurursunuz hedefi..
cumayı da boş geçirme sen nolur nolmaz..
iyi çalış kaytarma.. kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım..
Allah kalbinden geçeni biliyor.
kuran okuyamasanda duanı et yine canım..
evet canım bende kandil gecesi olmaz diye biliyorum....kızlar size bişey sorucam ama çok utansım bak şimdi:kedi::kedi::kedi:
ben incir kürünü uyguluyorum ve şuan kasıklarımda felaket ağrım var ve bu geceyi boş geçirmek istemiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu gece çalışsam günah mıdır acaba kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
maşalalh canım yumoşlara.....Bende drdan geldim
Odaya girince dr hamilemisinn yoksa dedimuhahahasırnaşık şeyHayırr dedimmaaaa diyoartık olsun dıyo 6 ay oldu diyoAdamda dicek dinozorlaştınn hadi amam diyemiyo belkide.Usg odasına gıttım yardımcı kız hamılemısın dıyoyoo :roflol:hayır dedımdoktor geldi yanıma baktı yumoşlara.Maşallah sübhanallah kist felan yok.5 tane yumoşum var dr şaşırdııRekorum bu ayda3 tanesı güzel gelişmis arkadan gelen 2 tanede büy,üyor dedi..Cumartesi sabahı çatlatma iğneni vur dedi göbüşündenSonrada 3 gün çalışın dediRahim kalınlıgımda iyi 9 mmBu ay tutsun inşallahhh artıkk diyoo.Hamile kal artıkk diyodedım ıgneye geçelimmm..Yok dedi yinee ulan fosilleştim klomenle.:roflol:eger adet olursam 7.ay klomene geçicem Doktor hapla ucuz yöntemle kalıtelı ve çok yumoşun oluyor dedii.iğnedede aynıı yumurtalarr bıraz daha fazla olcak dedı..Bence hapla yıne devam edelim dedi..Sonrada baktık olmadıı tüp bebege gıdersınız dedı..gamyoncuiremsuHECELEyerek senin -co-cu-gun-ol-cak dıyo...sırnaşık şeysırnaşık şeyBiliyoz zaten olacagınıkaydirigubbakcemile3sebebsiz infertilitee işte ne olcagı belli olmuyoDoktor tüp bebe artıkk ucuzladı dedi.İğneye hiç geçmeyelim dedi.İlaçla 1 kaç ay daha devam edıp sonra dusunursunuz dedı..Bizde eşimle seneye yaza kadar bekleme kararı aldık.Acelem yok valla.koşamam hemen tüp bebe kapılarına.Bence gerek kalmıcak tüpp.Hem zaten tüpün garantısıde yOK DIYO DR 3 TAne hastadan 1 tanesı tutmuş geliyor dedi hastalarımda.Anlıcagınız böyle kızlarr fazla uzattım kusura bakmayındelikafadulden
üzülma canım sen namaz kılıp kuran okuyacağım diye plan yaptıysan allah bunları yapmış kadar sevap yazar ...çünkü önemli olan niyetlerdir...kızlar bu mübarek günde kırmızı kart gördüm moralim çok bozuk güya namaz kılıp kuran okuyup dua edecektim.
amin canım...canım çok sevindim inşallah bu ay gelir yaramaz bebeğin.bu gece benim içinde dua edin kızlar bende hastayım o yüzden ibadet edmiycem.Rabbim bu mübarek gecenin yüzüsuyu hürmetine ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin:Saruboceq:
evet canım rahim filmini çekemedi doktor ve laparoskopi aynı zamanda histeroskopi oldum, ameliyattan sonra dr sağ tüpümün açıldığını ve rahim ağzındada bi kapalılık olduğunu onuda açtığını söylemişti ameliyatı ocak sonunda olmuştum geçen ay aşılama için tekrar doktora gittim 3 yumoş vardı dr aşılama esnasında rahim ağzının tekrar kapandığını aşılamanın çok zor olacağını söyledi aşılama yaptı ama çok zorlandı oda negatif oldu zaten, şu anda da rahim ağzında ciddi bir kapalılık söz konusu olduğu için hiç beklemeden tüp bebek yaptırın dedi, çok şükür hergün yeni bişeyimiz çıkıyo,rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah
Allahım sana tez vakitte sağlıklı bi bebek göndersin can_isom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?