Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Balum deli kıss ne güzel haberlerle geldin öyle
aman maşallah yumoşlarına hep böle güzel büyürler inşallah
hadi hayırlısı bu ay çok çalış bakalım:jeyyar: boşa geçirme

balımmmmm çok sevindim canım senin adına hihoyyythihoyyyt
bu yumoşları ii değerlendir tatlım çok çalış çokŞenizŞeniz
inşallah olumlu sonuç alıcaksın :Saruboceq::Saruboceq:

Balum deli kıss ne güzel haberlerle geldin öyle
aman maşallah yumoşlarına hep böle güzel büyürler inşallah
hadi hayırlısı bu ay çok çalış bakalım:jeyyar: boşa geçirme

balsurat hayırlısı canım.bu gece bol bol dua et..

opuyorumnanaktanSağolasınızz kızlarr dualarınız içinn aminnnn diyorumm:Saruboceq::Saruboceq:Bu ay engell çıkmazsa çalışıcaz:roflol:

kızlar bu mübarek günde kırmızı kart gördüm moralim çok bozuk güya namaz kılıp kuran okuyup dua edecektim.

Gelecek adet tarihim 22 Temmuz

Kötü olmuş canım ya bi gün daha bekleseymiş iyi olucakmış ama kısmet biz senin adınada dua ederiz.:Saruboceq:

canım inş hayırlısıyla kötü birşey çıkmaz..
bir an önce kurtulursun bu sıkıntıdan..

bengücüm yat dinlen doktoru dinle..
kalkma 1 hafta madem..
Allah sana bağışlasın yavrunu inş..

sabinacım günah canım kandil günlerinde..
ve adetliyken..

hayırlısı olsun canım..
inş bu ay vurursunuz hedefi..
cumayı da boş geçirme sen nolur nolmaz..
iyi çalış kaytarma.. kaydirigubbakcemile3

kızlar bu mübarek günde kırmızı kart gördüm moralim çok bozuk güya namaz kılıp kuran okuyup dua edecektim.

gözün aydın canım..
Allah kalbinden geçeni biliyor.
kuran okuyamasanda duanı et yine canım..

balkafam maşallah sana kıss..ne güzel büyümüşler haydi hayırlısıyla bebikler olsun lar göbişine konsunlar bakalım:))

canım çok sevindim inşallah bu ay gelir yaramaz bebeğin.bu gece benim içinde dua edin kızlar bende hastayım o yüzden ibadet edmiycem.Rabbim bu mübarek gecenin yüzüsuyu hürmetine ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin:Saruboceq:

gözün aydın canım..
Allah kalbinden geçeni biliyor.
kuran okuyamasanda duanı et yine canım..[/QUOTE]

Sağol canım;

Duamı edeceğim hepimiz için

Geçmiş olsun bengusu
İnşallah dinlenerek atlatırsın bu dönemi

merhaba kizlar dualariniza amin diyorum
kandiliniz mubarek olsun Rabb'im dualarimizi kabul eylesin insallah

bengusu canim gecmis olsun insallah hicbir sorun cikmaz

bengusu dikkat et canım. allahım yardımcı olsun bu mübarek güzel günlerde bebişini ve seni korusun canım

sağolun,Allah razı olsun arkadaşlar,şu ana kadar herhangi bir leke ya da kanamam olmadı ancak ayağa kalktığım zaman kasıklarım ağrıyor,inşallah her şey yolunda gider ve aldığım progestron hapı işe yarar ama sanırım en önemlisi her şeyin hayırlısı demek :Saruboceq:

Kızlar ben çıkıyorum
pazara uğrayıp biraz sebze meyve alacağım.
Tekrar Hepinize hayırlı kandiller dualarınızın kabul olması dileğiyle :gitme:vereliniortak

inşallah canım :Saruboceq:

evet canım bende kandil gecesi olmaz diye biliyorum....
ama saat 5.30 da güneş doğmuş başka bir gün başlamış oluyor...
eğer illada bu günü değerlendirmek istiyorsan sabah eşin işe gitmeden:jeyyar::jeyyar:

maşalalh canım yumoşlara.....
hakkın da hayırlısı nasılsa öğla olsun canımŞeniz

üzülma canım sen namaz kılıp kuran okuyacağım diye plan yaptıysan allah bunları yapmış kadar sevap yazar ...çünkü önemli olan niyetlerdir...
sen de bol bol dua edersin....

amin canım...

Allahım sana tez vakitte sağlıklı bi bebek göndersin can_isom

selam kızlar................
balım gözün aydın sonu bebiş olsun yumişlerinin inşallah..............

Allahım sana tez vakitte sağlıklı bi bebek göndersin can_isom

sağol bitanem Amiiin inşallah, tekrar herkesin kandili mübarek olsun kızlar benimde durum müsait değil maalesef bugün, benim yerimede bol bol dua edin olurmu rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

secanıııım sağol bitanem Amiiin inşallah, tekrar herkesin kandili mübarek olsun kızlar benimde durum müsait değil maalesef bugün, benim yerimede bol bol dua edin olurmu rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…