- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar...
Transferin 7. günü idrar testi ne yazıkki negatif...:sm_confused:
tüm islam aleminin kandili mübarek olsun a.s.
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim gönlümüzdeki tüm dualarımızı hayırlısıyla kabul eder inşallah :Saruboceq:
rabbim duy sesimi
çok istiyorum çok
hayırlısıyla gönder banada bebeğimi
kavuştur artık tüm bebiş isteyenleri :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bademcim çok erken daha....Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar...
Transferin 7. günü idrar testi ne yazıkki negatif...:sm_confused:
canım senin rahim ağzının kapalı olduğu nasıl anlaşıldı....canım eşimin sonuçlar varda benim rahim filmi yok, çekemiyolar zaten o sorunu halletmek içinde erken gitmek istiyorum, tedavi biraz zaman alabilir.
bademcim çok erken daha....
ne olur biraz daha sabret....
canım senin rahim ağzının kapalı olduğu nasıl anlaşıldı....
yanliş hatırlamıyprsam sen laparoskopi olmuştun...
o zaman da rahim ağzının kapalı olduğu bellimiydi...
bademim hiç üzülme bu sadece çatlatma iğnesinin etkisinin geçtiği anlamına geliyo normal gebelik testi için üzülmene erken canım daha kaç günün var sende biliyosun senin ilkindede 12. gün 50 çıkmıştı senin hormonların geç yükseliyo belki...üzme kendini olurmu olacak inşallah......
bengüsu geçmiş olsun canım iyice dinlen inşallah bişeycik olmaz bebeğin annesine sıkıca sarılmıştır inşallah.........
herkese merhaba uzun süredir giremedim ..yeni hamileleri tebrik ediyorum..elitumm canım gözün aydın olsun...senin tedavi sürecin boyunca hep olumlu düşüncele vardı içimde beni yanıltmadığına çok çok sevindimm ...
bana gelince bu ay güziel gelişmeler oldu bizde
birincisi :rapor için üniversiteden eşimden test istediler 1 tanesi rapor düzenliyen yerde olması gerekiyormuş çok ayrıntılı bir tekkik değil ama hareketli spermi 0 sıfırdı şimdi %6 nokta bilmem kaç olmuş (yıkama sonrası yıkama öncesi yazmıyor tektikte ):sm_cool:
ikincisi ise:geçen arkadaşa gitmiştim gfittikten yaklaşık 20 dakka sonra kasıklarımda çok büyük bir sancıyla kıvrandım..apar topar acili boyladık..eee nerde diyceksiniz bunda güzel haber..gerisini okuyunca anlıyacaksınız.
neyse büatün tekkikler yapıldı önce taş olabilir dendi ..ürolağa yönlendirdiler..ürologta bazı tekkikler istedi..taş yok ama kist var dedi..sonra kadın doğma gönderdi oda..kendi doktoruma gittim..
oda bana yumurtlama döneminde olduğumu kist olmadıklarını söyledi ama şaşıracak kadar çok fazla yumurta vardı..
sol tarafıomda iki tane yomoş gördü..sağ taraftakileri göremedi çünkü o sancıyla muhtemelen çatlamış dedi..baya çok olduğunu düşünüyor bana çok sancı verdi için,,en 3-4 tane..
2 tane sol tarafta +4 tanede sağ tarafta tabi bu tahmin tüp bebek tedavisinde ilaçla 6 yomoş olduğuna göre bu ay kendi vücudumun yaklaşık 6 tane yumoş geliştirmiş.......:sm_cool:
anladım canım çok geçmiş olsun...evet canım rahim filmini çekemedi doktor ve laparoskopi aynı zamanda histeroskopi oldum, ameliyattan sonra dr sağ tüpümün açıldığını ve rahim ağzındada bi kapalılık olduğunu onuda açtığını söylemişti ameliyatı ocak sonunda olmuştum geçen ay aşılama için tekrar doktora gittim 3 yumoş vardı dr aşılama esnasında rahim ağzının tekrar kapandığını aşılamanın çok zor olacağını söyledi aşılama yaptı ama çok zorlandı oda negatif oldu zaten, şu anda da rahim ağzında ciddi bir kapalılık söz konusu olduğu için hiç beklemeden tüp bebek yaptırın dedi, çok şükür hergün yeni bişeyimiz çıkıyo,rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah
aaaa maşalalh canımherkese merhaba uzun süredir giremedim ..yeni hamileleri tebrik ediyorum..elitumm canım gözün aydın olsun...senin tedavi sürecin boyunca hep olumlu düşüncele vardı içimde beni yanıltmadığına çok çok sevindimm ...
birincisi :rapor için üniversiteden eşimden test istediler 1 tanesi rapor düzenliyen yerde olması gerekiyormuş çok ayrıntılı bir tekkik değil ama hareketli spermi 0 sıfırdı şimdi %6 nokta bilmem kaç olmuş (yıkama sonrası yıkama öncesi yazmıyor tektikte ):sm_cool:
ikincisi ise:geçen arkadaşa gitmiştim gfittikten yaklaşık 20 dakka sonra kasıklarımda çok büyük bir sancıyla kıvrandım..apar topar acili boyladık..eee nerde diyceksiniz bunda güzel haber..gerisini okuyunca anlıyacaksınız..
neyse büatün tekkikler yapıldı önce taş olabilir dendi ..ürolağa yönlendirdiler..ürologta bazı tekkikler istedi..taş yok ama kist var dedi..sonra kadın doğma gönderdi oda..kendi doktoruma gittim..
oda bana yumurtlama döneminde olduğumu kist olmadıklarını söyledi ama şaşıracak kadar çok fazla yumurta vardı..
sol tarafıomda iki tane yomoş gördü..sağ taraftakileri göremedi çünkü o sancıyla muhtemelen çatlamış dedi..baya çok olduğunu düşünüyor bana çok sancı verdi için,,en 3-4 tane..
2 tane sol tarafta +4 tanede sağ tarafta tabi bu tahmin tüp bebek tedavisinde ilaçla 6 yomoş olduğuna göre bu ay kendi vücudumun yaklaşık 6 tane yumoş geliştirmiş.......:sm_cool:
hadi gözün aydın uykucu şirine bu güzel haberlerin daha büyük müjdelerinin ayak sesleri olsun inşallah
selam canım hoşgeldin adının değiştiğini nurdan öğrendim bu daha güzelmiş..,ne güzel gelişmeler yaşamışsın inş o yumoşların bebiş olurlar bol bol çalışın bak mübarek aylarada girdik hadi hayırlısı ttalım:)):Saruboceq:
herkese merhaba uzun süredir giremedim ..yeni hamileleri tebrik ediyorum..elitumm canım gözün aydın olsun...senin tedavi sürecin boyunca hep olumlu düşüncele vardı içimde beni yanıltmadığına çok çok sevindimm ...
ikincisi ise:geçen arkadaşa gitmiştim gfittikten yaklaşık 20 dakka sonra kasıklarımda çok büyük bir sancıyla kıvrandım..apar topar acili boyladık..eee nerde diyceksiniz bunda güzel haber..gerisini okuyunca anlıyacaksınız..
anladım canım çok geçmiş olsun...
inşallah ilk tüp bebe denemende bebeğine kavuşursun.....
aaaa maşalalh canım
kendiliğinden 6 yumoş demekki
artık değerlendirirsin dimi:jeyyar:
canım bu ay normal aylardan farklı olarak yediğin içtiğin birşey varmıydı....
bebişlerin hayırlısı ile gelsinler inşallah canım opuyorumnanaktan:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?