Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşalllah denk gelmiştir canım....
demek incir yedin...
incirin faydasını duymuştum...
desene maşallah bu incir doğal klomen:lepi:

bizde seni özledik canım......herkesin yokluğu belli oluyo inan....iyi gidiyo canım allaha şükür bir hafta önce kalp atışını aldık iyi dedi doktor keseyide beğendi rabbim hepimize nasip etsin evlatlarımızı kucaklamayı..........inşallah canım güzel haberlerinden sonra sendende bekliyoruz güzel bi bebiş haberi......ikiz ikiz inşallah.........

uykucum canım çok sevindim adına

sğl canım benim

incirlerin kesin faydası olmuştur yumoşları geliştiriyo diye biliyorum

evet canım incir çok faydalı yumoşlar için.bende incirlerden şüphelendim .benimki biraz aşırı boğazdan oldu ..tatlı yapacağım incirleri gittim geldim yedim ..tatlıyıda yapamadım boğazım yüzünden..

inşalllah denk gelmiştir canım....
demek incir yedin...
incirin faydasını duymuştum...
desene maşallah bu incir doğal klomen:lepi:

bencede test ettim onayladım valla...kesin doğal klomen ..

dolapta bir kilo daha incir var bakalım bir muzise olmazsa eğer bu ay da yiyim diyorumm.tatlıyı ne zaman yaparım artık bilemem
:roflol::roflol::roflol:

rabbime şükürler olsun..o ol deyince ...inşş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayıda nasip eder mevlam...
.minicik bir şey ama içinde kalp var çok güzel o sesleri duymak gerçekten rabbim inşş tekrar nasip eder de devamını getirir inşş..

a sahi ben hiç düşünmemiştim bu olasılığı bürsürü yumoşum var neden olmasın dimiiii..delikafadulden
tabi spermcikler girebilirseee

Son düzenleme:
Kıslar okadar çok uykum geldiki anlatmammirmirmirmir
şimdi evde olup uyamak ne güzel olurdu
ahhhhh ahhhhhhhhh şu paranın gözü kör olsun
çalışmak zorundayım işte

bademciğim bencede daha çok erkn canımyerimseniben
sakın negatif çıktı diye stres yapma olur mu tatlımlmaz:
inşallah ilerleyen günlerde o çizgi çiftleşecek:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar size bişey sorucam ama çok utansım bak şimdi:kedi::kedi::kedi:
ben incir kürünü uyguluyorum ve şuan kasıklarımda felaket ağrım var ve bu geceyi boş geçirmek istemiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu gece çalışsam günah mıdır acaba kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım bunda utanıcak bişey yokŞeniz
ama kandil gecesi ilşkiye girilmez diye bilirim ben:kedi:
senide yanıltmak istemiyorum ama ben öyle duymuştum

uykucu kız sen de preesed dÜŞÜn :)

ne biliyim nesrinim ya..presed kullanıpta hamile kalanlarda var kalamıyanlarda bu konuda biraz çekimserim ben şimdilik
Transferimin 7. ,adetimin 21. günü canım

ilk denememde adetime 3 gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu..Ama şu an adetime daha 6-7 gün var...

bence erken gibi geliyor canım test için..ilk tüp bebek tecrübeme dayanarak söylüyorum herkesde değişiyor tutunma günü..her gebeliktede değişebiliyor..ben tam tutuntuğu günü biliyorum çünkü o gün yerleşme kanaması denen çok hafif pempe bir kanamam olmuştu..transferden sonra tam 9, güne denk gelmişti oda..

inşşş rabbim emeklerini boşa çıkarmaz canım
:Saruboceq:

İnşallah canım..Benim de kanamamın olduğu ertesi gün yaptığım idrar testi mucize gibi çift çizgiydi...

Bende drdan geldim
Dinazor yumurtalarıma bakmaya gittimkaydirigubbakcemile3
Odaya girince dr hamilemisinn yoksa dedimuhahahasırnaşık şeyHayırr dedimmaaaa diyoartık olsun dıyo 6 ay oldu diyoAdamda dicek dinozorlaştınn hadi amam diyemiyo belkide.Usg odasına gıttım yardımcı kız hamılemısın dıyoyoo :roflol:hayır dedımdoktor geldi yanıma baktı yumoşlara.Maşallah sübhanallah kist felan yok.5 tane yumoşum var dr şaşırdııRekorum bu ayda3 tanesı güzel gelişmis arkadan gelen 2 tanede büy,üyor dedi..Cumartesi sabahı çatlatma iğneni vur dedi göbüşündenSonrada 3 gün çalışın dediRahim kalınlıgımda iyi 9 mmBu ay tutsun inşallahhh artıkk diyoo.Hamile kal artıkk diyodedım ıgneye geçelimmm..Yok dedi yinee ulan fosilleştim klomenle.:roflol:eger adet olursam 7.ay klomene geçicem Doktor hapla ucuz yöntemle kalıtelı ve çok yumoşun oluyor dedii.iğnedede aynıı yumurtalarr bıraz daha fazla olcak dedı..Bence hapla yıne devam edelim dedi..Sonrada baktık olmadıı tüp bebege gıdersınız dedı..gamyoncuiremsuHECELEyerek senin -co-cu-gun-ol-cak dıyo...sırnaşık şeysırnaşık şeyBiliyoz zaten olacagınıkaydirigubbakcemile3sebebsiz infertilitee işte ne olcagı belli olmuyoDoktor tüp bebe artıkk ucuzladı dedi.İğneye hiç geçmeyelim dedi.İlaçla 1 kaç ay daha devam edıp sonra dusunursunuz dedı..Bizde eşimle seneye yaza kadar bekleme kararı aldık.Acelem yok valla.koşamam hemen tüp bebe kapılarına.Bence gerek kalmıcak tüpp.Hem zaten tüpün garantısıde yOK DIYO DR 3 TAne hastadan 1 tanesı tutmuş geliyor dedi hastalarımda.Anlıcagınız böyle kızlarr fazla uzattım kusura bakmayın
delikafadulden

sağolun kızlar bilmiyordum öğrenmem ii olduopuyorumnanaktan
neyse bende yarın akşam acısını çıkarırım artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bu mübarek günde kırmızı kart gördüm moralim çok bozuk güya namaz kılıp kuran okuyup dua edecektim.

Gelecek adet tarihim 22 Temmuz

balımmmmm çok sevindim canım senin adına hihoyyythihoyyyt
bu yumoşları ii değerlendir tatlım çok çalış çokŞenizŞeniz
inşallah olumlu sonuç alıcaksın :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…