inşalllah denk gelmiştir canım....değerlendirdim canım ama yumoşlarımı öğrendikten sonra pek olmadı çatlamadan önce iki gün önce olmuştu en son eşimin testi için pehrizi vardı..ondan sonrada misafirlerim vardı memleketten ondan önce olduysa oldu bişeyler işte...bir iki gündür yaptık bişeyler ama adetim yaklaş-tı onlar pek işe yaramazlar sanırım..
eşim için özel olarak yaptık bişeyler ..zaten ikinci varikosel ameliyatı olmuştu yaklaşık iki ay oldu..ameliyatın ardından doktoru klomen verdi..bende akabinde hemen keçiboynuzuna başladım..
kendim için özel olarak bişey yapmadım ama sırf benim boğazıomdan yani..incir tatlısı yapıyım diye incir almıştım ama yapmaya sırfat vermed yedim bitirdim hepsini belki onun faydası olmuştur
inşş canım benim sizleride çok özledim bu arada nasıl gidiyor hamişlik canım
beğendiğine sevindim canım..bende çok sevdim yeni nikimi ..çalışmaları yaptık bakalım inşş hasatıda yaparık adet günüm yaklaştı bekleyip göreceğiz inşş rabbim bu ayların yüzü gözü suyu hürmetine hiç birimizin elinizi boş çevimez
uykucum canım çok sevindim adına
incirlerin kesin faydası olmuştur yumoşları geliştiriyo diye biliyorum
inşalllah denk gelmiştir canım....
demek incir yedin...
incirin faydasını duymuştum...
desene maşallah bu incir doğal klomen:lepi:
bizde seni özledik canım......herkesin yokluğu belli oluyo inan....iyi gidiyo canım allaha şükür bir hafta önce kalp atışını aldık iyi dedi doktor keseyide beğendi rabbim hepimize nasip etsin evlatlarımızı kucaklamayı..........inşallah canım güzel haberlerinden sonra sendende bekliyoruz güzel bi bebiş haberi......ikiz ikiz inşallah.........
inşş bademim ..dualarım üstünde rabbim inşşş yüzünü güldürür bu seferrrr .
kaçıncı günündesin tatlım
slm kızlar
dualarınız kabul kandiliniz mubarek olsun
kızlar size bişey sorucam ama çok utansım bak şimdi:kedi::kedi::kedi:
ben incir kürünü uyguluyorum ve şuan kasıklarımda felaket ağrım var ve bu geceyi boş geçirmek istemiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu gece çalışsam günah mıdır acaba kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
uykucu kız sen de preesed dÜŞÜn :)
Transferimin 7. ,adetimin 21. günü canım
ilk denememde adetime 3 gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu..Ama şu an adetime daha 6-7 gün var...
ne biliyim nesrinim ya..presed kullanıpta hamile kalanlarda var kalamıyanlarda bu konuda biraz çekimserim ben şimdilik
bence erken gibi geliyor canım test için..ilk tüp bebek tecrübeme dayanarak söylüyorum herkesde değişiyor tutunma günü..her gebeliktede değişebiliyor..ben tam tutuntuğu günü biliyorum çünkü o gün yerleşme kanaması denen çok hafif pempe bir kanamam olmuştu..transferden sonra tam 9, güne denk gelmişti oda..
inşşş rabbim emeklerini boşa çıkarmaz canım :Saruboceq:
kızlar size bişey sorucam ama çok utansım bak şimdi:kedi::kedi::kedi:
ben incir kürünü uyguluyorum ve şuan kasıklarımda felaket ağrım var ve bu geceyi boş geçirmek istemiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu gece çalışsam günah mıdır acaba kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı[/QU
bende katılıyorum aymesime tatlım bu gece olmaz diye biliyorum benlmaz: lmaz: lmaz:
Bende drdan geldim
Dinazor yumurtalarıma bakmaya gittimkaydirigubbakcemile3
Odaya girince dr hamilemisinn yoksa dedimuhahahasırnaşık şeyHayırr dedimmaaaa diyoartık olsun dıyo 6 ay oldu diyoAdamda dicek dinozorlaştınn hadi amam diyemiyo belkide.Usg odasına gıttım yardımcı kız hamılemısın dıyoyoo :roflol:hayır dedımdoktor geldi yanıma baktı yumoşlara.Maşallah sübhanallah kist felan yok.5 tane yumoşum var dr şaşırdııRekorum bu ayda3 tanesı güzel gelişmis arkadan gelen 2 tanede büy,üyor dedi..Cumartesi sabahı çatlatma iğneni vur dedi göbüşündenSonrada 3 gün çalışın dediRahim kalınlıgımda iyi 9 mmBu ay tutsun inşallahhh artıkk diyoo.Hamile kal artıkk diyodedım ıgneye geçelimmm..Yok dedi yinee ulan fosilleştim klomenle.:roflol:eger adet olursam 7.ay klomene geçicem Doktor hapla ucuz yöntemle kalıtelı ve çok yumoşun oluyor dedii.iğnedede aynıı yumurtalarr bıraz daha fazla olcak dedı..Bence hapla yıne devam edelim dedi..Sonrada baktık olmadıı tüp bebege gıdersınız dedı..gamyoncuiremsuHECELEyerek senin -co-cu-gun-ol-cak dıyo...sırnaşık şeysırnaşık şeyBiliyoz zaten olacagınıkaydirigubbakcemile3sebebsiz infertilitee işte ne olcagı belli olmuyoDoktor tüp bebe artıkk ucuzladı dedi.İğneye hiç geçmeyelim dedi.İlaçla 1 kaç ay daha devam edıp sonra dusunursunuz dedı..Bizde eşimle seneye yaza kadar bekleme kararı aldık.Acelem yok valla.koşamam hemen tüp bebe kapılarına.Bence gerek kalmıcak tüpp.Hem zaten tüpün garantısıde yOK DIYO DR 3 TAne hastadan 1 tanesı tutmuş geliyor dedi hastalarımda.Anlıcagınız böyle kızlarr fazla uzattım kusura bakmayındelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?