Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Badem canımm hadii az kaldıı inşallahh kızlar hamileyimm diyee yazıcaksınn bu topikteee.Bunu en çokk sen hak ediyorsunopuyorumnanaktan

Harzemim inşallahh canım :Saruboceq::Saruboceq:

Eşimde senin söylediğin gibi yatılı misafir istemiyorum dediisırnaşık şey

Geçen ayaklarımı kaldırayım dedim öylesine özlemişim geçmişte yaptıklarımıkaydirigubbakcemile3
Eşimde yanıma geldiii sırnaşık şeyOda ayaklarını kaldırdıı:roflol:Bende kaldırayım belkii böyle tutar dedi.Koptum yatakta:kedi:

sağol harzemcim ..
eşimde duşa girelim dediğimde hep kuru kuru mu diye sorar.. kaydirigubbakcemile3
bazen evet diyorum :roflol: :roflol:
bakalım kısmetimize ne çıkacak bu ay..

inş pozitif sonuç alırsın bademcim..

balım hayırlısı canım inş..
iyi çalış bak aksilik arama.. lmaz: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bu akşamdan başla sen..
büyüyenler çatlar belki..
1 gün yaşıyorlar zaten kaçırmayalım..
her gün yap kız sabah akşam..
ben bu kez sabahta düşünüyorum bakalım.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haklısın canım..
kaydirigubbakcemile3 öğrensin tembel..
işine öyle geliyor herhalde..
kimsenin lafını çekemicem diyorsa kafa sallayıp geçiyordur..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
özellikle kaynananın.. kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bu kez tersini yapsın..
şınav vaziyetinde dursun..
ne güldüm amaa kızzz.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu ay sizden çok umutluyum,ara vermeyin çalışın,stresten uzak,kocanızın kollarına bırakın kendinizi :lepi: azıcık da romantik olun bu işi görevmiş gibi yapmayın sakın :asigim:

Sabah başladık çalışmalarakaydirigubbakcemile3

Doktor pazar ,pazartesi,salı full çalısın dediikaydirigubbakcemile3Rezillik artık ya özel mözel kalmadı kaydirigubbakcemile3

bu ay sizden çok umutluyum,ara vermeyin çalışın,stresten uzak,kocanızın kollarına bırakın kendinizi :lepi: azıcık da romantik olun bu işi görevmiş gibi yapmayın sakın :asigim:

kaydirigubbakcemile3Tamam bengüsum senin dediğin gibi olsun:kedi:

ben çalışcam örtmenim kaydirigubbakcemile3
balkafaya de kaytarmasın..
başlamış ama onun işi belli olmaz.
sağol bengücüm.. kısmet artık biz üstümüze düşeni yapalım da..
bu aralar bende bişeyler var..
istiyorum bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
görev aşkı diil yani.. kaydirigubbakcemile3

Sabah başladık çalışmalarakaydirigubbakcemile3

Doktor pazar ,pazartesi,salı full çalısın dediikaydirigubbakcemile3Rezillik artık ya özel mözel kalmadı kaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah..
eferin kuzu..
durmadan makine gibi her gün tekrar kayıt please.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah canım müjdeli haerini bekliyorum,önce sen,arkadan ben inşallah hayırlısıyla..
bu arada canım tek embriyo olunca geç mi çıkıyor kanda?bu arada dün eczanede bir gebelik testi gördüm..bu zaman kadar çıkartılanların içinde en hassasıymış..5 lerde bile sonuç veriyor..fiyatı da 32 gayme..ilerleyen günlerde almayı düşünüyorum bakalım.opuyorumnanaktan.

kaydirigubbakcemile3Tamam bengüsum senin dediğin gibi olsun:kedi:

:lepi: zemuszemus

iiyim canım benım sen nasılsın ısler cok yogun ama bu ay sonu bırakıyorum işi bugun 6 ayımız bıttı kızımla cok sukur iyiyiz sen nasılsın:1hug:

maşallah o kadar oldu mu..
zaman ne çabuk geçiyor..
Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla al kucağına inş..
iyiyim bende uğraşıyoruz işte... delikafadulden delikafadulden

Ballo bu ay ki lakabın yumoşkafa zemuszemus
maşallah yumoşlarına opuyorumnanaktan bu ay çok çalışşş çokkkkkkk :kedi:
kaytarmak yok
lmaz:

Ballo bu ay ki lakabın yumoşkafa zemuszemus
maşallah yumoşlarına opuyorumnanaktan bu ay çok çalışşş çokkkkkkk :kedi:
kaytarmak yok
lmaz:

Sabommm canımopuyorumnanaktan
Ulann hep kafalar ben oluyom.Her kaydirigubbakcemile3türlü kafa oldum.
Minnoş kafa
Balkafa
Kocakafa
yumoşkafa
lülülülülülü

tuliny balkafa maşallah çalışın çalışın.........:jeyyar:
ay sonu raporu alacaz ona göre......kaydirigubbakcemile3

kızlar çalışın bol bol bak bu ay pembiş listede görecez ikinizide ona göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…