Badem canımm hadii az kaldıı inşallahh kızlar hamileyimm diyee yazıcaksınn bu topikteee.Bunu en çokk sen hak ediyorsunopuyorumnanaktanArkadaşlar merhaba..Benim normalde kan testine 4 günüm kaldı,ama tek embriyo olduğu için arkadaşların da tavsiyesi ile 12 değil 14. gün yaptırmayı düşünüyorum kan testini..
Yani şafak 4 değil ,6 artık...
Şafak 6...turkbayragi
O zamana de ekstren bir durum olmaması için dua edicem..:Saruboceq: (Adet görmek gibi )
tulinycim balsurat canlarım inşallah sizler temmuzun ilk anneleri olacaksınız allahın izniyle rabbim bu sefer emeklerinizi boşa çıkarmayacak .......zaten sıcaklarda başlamıştı duş alıp duracaktınız hiç değilse kuru kuruya olmayacak duşlarınız bu sefer güzel bahaneniz var misafir falanda kabul etmeyin fırsat buldukça çökünn heriflerin tepesine bu sefer horoz siz olun
tulinycim balsurat canlarım inşallah sizler temmuzun ilk anneleri olacaksınız allahın izniyle rabbim bu sefer emeklerinizi boşa çıkarmayacak .......zaten sıcaklarda başlamıştı duş alıp duracaktınız hiç değilse kuru kuruya olmayacak duşlarınız bu sefer güzel bahaneniz var misafir falanda kabul etmeyin fırsat buldukça çökünn heriflerin tepesine bu sefer horoz siz olun
Arkadaşlar merhaba..Benim normalde kan testine 4 günüm kaldı,ama tek embriyo olduğu için arkadaşların da tavsiyesi ile 12 değil 14. gün yaptırmayı düşünüyorum kan testini..
Şafak 6...turkbayragi
O zamana de ekstren bir durum olmaması için dua edicem..:Saruboceq: (Adet görmek gibi )
kaydirigubbakcemile3Tuliynım mhadii hayırlısı bakalımm:Saruboceq:
Tamam nan inşallahh bu seferde aksilik çıkmazzkaydirigubbakcemile3
Ben dün gittim kontrole büyümüşler ama arkadan gelenlerde büyüsünler diyee cumartesii sabah vur dedihihoyyyt
canım nasıl anlaşalım yabancı eltimle birimiz sağır birimiz dilsiz gibiyiz işaretle konuşuyoruz işte ama bazı şeyleri çok güzel anlıyor yavur gelin seneyede türkçe öğrenmezse gelmesin zaten ortada bir sap o değilmi yane
Harzemim inşallahh canım :Saruboceq::Saruboceq:
Eşimde senin söylediğin gibi yatılı misafir istemiyorum dediisırnaşık şey
Geçen ayaklarımı kaldırayım dedim öylesine özlemişim geçmişte yaptıklarımıkaydirigubbakcemile3
Eşimde yanıma geldiii sırnaşık şeyOda ayaklarını kaldırdıı:roflol:Bende kaldırayım belkii böyle tutar dedi.Koptum yatakta:kedi:
doktora gititm bugün kızlar..
1 tane yumurtacık varmış..
çatlatıcıyı oldum pregnly 5000..
artık çalışma zamanı..
progestan hap verdi..
bebe aspirinine devam..
folik asit alıyorum..
inş artık bu ay vururuz hedefi.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çalışması olanlara kolaylıklar dilerim..
haydeeeee aşağı.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:dance::dance:Tuliynımm artık bu ay turnayıı gözünden vuralımmkaydirigubbakcemile5
hayırlıı olsun inşallahh rabbim yüzümüzü güldürür...
Bende yarın sabah vurucam iğneyi:dance:desene ikimizin tarihler aynı
balım hayırlısı canım inş..
iyi çalış bak aksilik arama..lmaz: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bu akşamdan başla sen..
büyüyenler çatlar belki..
1 gün yaşıyorlar zaten kaçırmayalım..
her gün yap kız sabah akşam..
ben bu kez sabahta düşünüyorum bakalım.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız rapunzel nasılsın canımmmm
bu ay sizden çok umutluyum,ara vermeyin çalışın,stresten uzak,kocanızın kollarına bırakın kendinizi :lepi: azıcık da romantik olun bu işi görevmiş gibi yapmayın sakın :asigim:
bu ay sizden çok umutluyum,ara vermeyin çalışın,stresten uzak,kocanızın kollarına bırakın kendinizi :lepi: azıcık da romantik olun bu işi görevmiş gibi yapmayın sakın :asigim:
Sabah başladık çalışmalarakaydirigubbakcemile3
Doktor pazar ,pazartesi,salı full çalısın dediikaydirigubbakcemile3Rezillik artık ya özel mözel kalmadı kaydirigubbakcemile3
inşallah canım müjdeli haerini bekliyorum,önce sen,arkadan ben inşallah hayırlısıyla..Arkadaşlar merhaba..Benim normalde kan testine 4 günüm kaldı,ama tek embriyo olduğu için arkadaşların da tavsiyesi ile 12 değil 14. gün yaptırmayı düşünüyorum kan testini..
Şafak 6...turkbayragi
iiyim canım benım sen nasılsın ısler cok yogun ama bu ay sonu bırakıyorum işi bugun 6 ayımız bıttı kızımla cok sukur iyiyiz sen nasılsın:1hug:selam canım hoşgeldin..
nerelerdeydin sen..
nasılsın..
kaydirigubbakcemile3Tamam bengüsum senin dediğin gibi olsun:kedi:
ben çalışcam örtmenim kaydirigubbakcemile3
balkafaya de kaytarmasın..
başlamış ama onun işi belli olmaz.
sağol bengücüm.. kısmet artık biz üstümüze düşeni yapalım da..
bu aralar bende bişeyler var..
istiyorum bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
görev aşkı diil yani.. kaydirigubbakcemile3
aferin hep böyle olun :lepi: zemuszemus
iiyim canım benım sen nasılsın ısler cok yogun ama bu ay sonu bırakıyorum işi bugun 6 ayımız bıttı kızımla cok sukur iyiyiz sen nasılsın:1hug:
Ballo bu ay ki lakabın yumoşkafa zemuszemus
maşallah yumoşlarına opuyorumnanaktan bu ay çok çalışşş çokkkkkkk :kedi:
kaytarmak yoklmaz:
tuliny balkafa maşallah çalışın çalışın.........:jeyyar:
ay sonu raporu alacaz ona göre......kaydirigubbakcemile3
doktora gititm bugün kızlar..
1 tane yumurtacık varmış..
çatlatıcıyı oldum pregnly 5000..
artık çalışma zamanı..
progestan hap verdi..
bebe aspirinine devam..
folik asit alıyorum..
inş artık bu ay vururuz hedefi.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çalışması olanlara kolaylıklar dilerim..
haydeeeee aşağı.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:dance::dance:Tuliynımm artık bu ay turnayıı gözünden vuralımmkaydirigubbakcemile5
hayırlıı olsun inşallahh rabbim yüzümüzü güldürür...
Bende yarın sabah vurucam iğneyi:dance:desene ikimizin tarihler aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?