tuliny balkafa maşallah çalışın çalışın.........:jeyyar:
ay sonu raporu alacaz ona göre......kaydirigubbakcemile3
kızlar çalışın bol bol bak bu ay pembiş listede görecez ikinizide ona göre..
sağol kelebeğim..
nasılsın..
durmak yok çalışacaz..
iğne çarptı mı ne beni midem bulanıyo gibi birazcık.. kaydirigubbakcemile3
iğne de olabilir,havalar da olabilir,çok çalışmadan da olabilir.....:jeyyar: alkisalkisalkis :roflol:
iyiyim canım .adana çoook sıcak.tatile giremedik hala....:bbo:
kızlar düşündüm de ben eylülde tedavi planlıyorum ama ramazana denk geliyor.yanlış mı yapıyorum acaba?ramazanda tedavi olur mu? :sm_confused:
ben öğretmenim ve dersler başlayınca benim için sıkıntı oluyor.o yüzden haziran, temmuz ağustos ,eylül gibi tedavimin olması gerekli.kafam daha rahat oluyor.Ağustostada gittiğim hastanenin tüp bebek labaratuarını 1 ay süreyle kapatıyorlar.haziran ve temmuzda da maddi, bakımdan hazır değildik.dr um zaten bana eylülde gel demişti.
saçmalıyor muyum bilmiyorum.bir fikir verirseniz sevinirim.:uhm:
canım zaten üstümüzde bir yığın kredi var.ancak denkleştiriyoruz.eylülde biraz rahatlayabilicez.bende zaten gastrit var çok az tutabiliyorum......rabbim bir yol gösterir inşallah....
kızlar düşündüm de ben eylülde tedavi planlıyorum ama ramazana denk geliyor.yanlış mı yapıyorum acaba?ramazanda tedavi olur mu? :sm_confused:
ben öğretmenim ve dersler başlayınca benim için sıkıntı oluyor.o yüzden haziran, temmuz ağustos ,eylül gibi tedavimin olması gerekli.kafam daha rahat oluyor.Ağustostada gittiğim hastanenin tüp bebek labaratuarını 1 ay süreyle kapatıyorlar.haziran ve temmuzda da maddi, bakımdan hazır değildik.dr um zaten bana eylülde gel demişti.
saçmalıyor muyum bilmiyorum.bir fikir verirseniz sevinirim.:uhm:
anladım canım..
Allah kolaylık versin..
bir yolunu göstersin ya da aniden versin bebeğinizi size inş..
hayat zor herkes krediyle yaşıyor nerdeyse..
bizde de durum aynı..
ne bileyim bademim kafam karıştı işte....kafamçokkarıştı
TÜLİNcim
canım sizde mesai yogun olacak desene :jeyyar:
aman böyle calışmaya can kurban be delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?