Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yabangülüm inş canım..
zamanı gelen yerini alıyor nasılsa..
inş hepimiz geçicez oraya.. opuyorumnanaktan

sağol kelebeğim..
nasılsın..
durmak yok çalışacaz..
iğne çarptı mı ne beni midem bulanıyo gibi birazcık.. kaydirigubbakcemile3

iğne de olabilir,havalar da olabilir,çok çalışmadan da olabilir.....:jeyyar: alkisalkisalkis :roflol:
iyiyim canım .adana çoook sıcak.tatile giremedik hala....:bbo:

Selam kızlar. Umutsuzluğa kapılmayın Allahım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese tez zamanda hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

kızlar düşündüm de ben eylülde tedavi planlıyorum ama ramazana denk geliyor.yanlış mı yapıyorum acaba?ramazanda tedavi olur mu? :sm_confused:

ben öğretmenim ve dersler başlayınca benim için sıkıntı oluyor.o yüzden haziran, temmuz ağustos ,eylül gibi tedavimin olması gerekli.kafam daha rahat oluyor.Ağustostada gittiğim hastanenin tüp bebek labaratuarını 1 ay süreyle kapatıyorlar.haziran ve temmuzda da maddi, bakımdan hazır değildik.dr um zaten bana eylülde gel demişti.

saçmalıyor muyum bilmiyorum.bir fikir verirseniz sevinirim.:uhm:

canım sen her yönden en uygun zamanı kendin ayarlamalısın. Gerçi bir başlayınca gerisi Allahın izniyle çabuk geliyor. Ama ramazanda oruç tutacaksan tedaviyle aynı dönemde olmasın derim ben. Çünkü beslenmene dikkat etmen gerekecek, vücudunu güçlü tutman gerekecek. İğneler, fitiller v.s sen bilirsin yine de. Aslında öğretmen olduğun için aslında en uygun dönem bu yaz tatili bence

iğne de olabilir,havalar da olabilir,çok çalışmadan da olabilir.....:jeyyar: alkisalkisalkis :roflol:
iyiyim canım .adana çoook sıcak.tatile giremedik hala....:bbo:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım ramazandan önce yapsan daha iyi olurdu ama imkan yoksa da yapacak birşey yok..
eylülde nasıl yapacaksanız...
kredi çekin olmazsa..
eylülde kapatırsınız..
hakkında hayırlısı olsun canım..
umutla bekle sen gelicek yine meleğin..

canım zaten üstümüzde bir yığın kredi var.ancak denkleştiriyoruz.eylülde biraz rahatlayabilicez.bende zaten gastrit var çok az tutabiliyorum......rabbim bir yol gösterir inşallah....

canım zaten üstümüzde bir yığın kredi var.ancak denkleştiriyoruz.eylülde biraz rahatlayabilicez.bende zaten gastrit var çok az tutabiliyorum......rabbim bir yol gösterir inşallah....

anladım canım..
Allah kolaylık versin..
bir yolunu göstersin ya da aniden versin bebeğinizi size inş..
hayat zor herkes krediyle yaşıyor nerdeyse..
bizde de durum aynı..

Canım ben tedavi için ramazan falan dinlemezdim açıkçası...Ona bakarsan Hep özel ya da dini bir gün var...Zaten hamilelikte oruç ta tutulamıyor....

Yanlış yapmıyorsun bence...Biz Ramazan ayında görüşmeye gittiğimizde bile baya kalabalıktı tüp bebek merkezi....

anladım canım..
Allah kolaylık versin..
bir yolunu göstersin ya da aniden versin bebeğinizi size inş..
hayat zor herkes krediyle yaşıyor nerdeyse..
bizde de durum aynı..

evet canım kredi bağımlısı olduk resmen....
bu benim normal sikluslu 4. tedavim olacak Allah nasip ederse.bir kez de dondurulmuşlarla denemiştik...etti 5 ....Allahım daha fazla aratmaz inşallah.....

TÜLİNcim
canım sizde mesai yogun olacak desene :jeyyar:
aman böyle calışmaya can kurban be delikafadulden

BALKAFA pardon YUMOSKAFA demem lazımdı sanırım
yazıcam unutuyorum kac gündür
resmini gördüm
sen pek bi cıtırsın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…