Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar Ramazan ayında hamile kalınmaz diye bir durum yok....Çünkü helalinizden çocuk sahibi olmak ,çocuk sahibi olmayı istemek te bir ibadet....

merhaba kızlar ben size bişi sorcam ben 2 yıllık evliyim ama 1,5 yıldır korunmuyoruz bu zaman içindede çocuk için ciddi zaman gözeterek uğraştığımız zaman 1 yılı bulmaz yani bazı aylar uğraştık öyle düzenli deil benim adet düzensizliğimde vardı kasımda doktora gittim alttan muayene oldum hem adet hem bebek için diye yumurtaların tembel ama onun haricinde bi sorun yok dedi progestan verdi onu kullanınca adetim düzeldi kan tahlilim iyi çıktı eşimindende sperm testi istedi sonucuna baktı sperm sayısı normalin yarısı dedi diğer değerler çok iyi dedi normal de olur ama normalde bi sene ise sizde iki senede olabilir stres yapmayın bekleyin dedi bide hemen istiyosanız üroloğa gidin sperm işlerine onlar bakıyo dedi ama kocamı bi türlü razı edemiyordum sonunda razı oldu ama sor öğren hangi doktora gideceğiz dedi kocam öle ha deyince doktora gitmez sizce bizim şu aşamada hangi doktora gitmemiz lazım ne yapalım artık bende bişi düşünemez oldum sizden yardım bekliyorum kızlar sizce ne yapmamız lazım

:asigim:Nurum ben çıtır değilim malesef:asigim:

Tuliynn bana klomen seni olgunlaştırmış dedi:gitme:mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:
balkafa yumoşkafa yapmışın yine yapacağını.demek klomenle olgunlaştın...:roflol:

ben bu kadar iğne ilaçla noldum acaba.... laelaelaelaelae yaşlandım yaşlandım ömrümden ömür gittiiii....kafamçokkarıştı

Varikosel problemi olabilir..İyi bir üroloğa gidebilirsiniz...

iyi bir ürolog bulup gidin canım.normal yolla çocuk sahibi olmanız çok büyük ihtimal.ya da 1-2 ay bitki takviyesi yapın.sonra tekrar spermiyogram yaptırın değerleriniz değişiyor mu bakın.
adetlerin de düzelmiş.Allahın izniyle olur...biz burada çok düşük değerlerle normal yolla hamile kalan çok arkadaş gördük.sen onlardan daha avantajlısın.moralinizi yüksek tutun....

slm dostlarım nassınız........
ben bi garibim ya zaman geçmiyo sanki..............

hayirli cumalar kizlar..hersey gönlünüzce olsun...
ilacim bitti,simdi ya kirmizilar sökülecek yada teste gidecegim...
hayirlisi olsun artikk
hayırdır canım sen ne ilacı kullandın.....

kızlar bugün saat 2 de aşılamam var...
çok heyecanlıyım...
hayırlı olsun canım....
inşallah şuan bebişin seninledir....

evet canım uzun ama bizim de imtihanımız böyleymiş... Evliliğimizin tadı hiç bozulmaz inşallah hep böyle olur...
inşallah canım....
allah yardımcınız olsun...
ayrı kaldığınız günler su gibi geçer inşallah....

hadi kolay gelsin bakim:jeyyar::jeyyar:
mazeret kabul etmiyoruz...ona göre:jeyyar:
tülincim ama bence sabah akşam çok sık olur...
çoğu dr lar gün aşırı öneriyor...

inşallah pozitif olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm dostlarım nassınız........
ben bi garibim ya zaman geçmiyo sanki..............
hayırdır canım....neden ki.....

Kıslarrrrrrrrrr hepinize iyi geceler rüyanızda bebelerinizi görün inşallah :asigim:

:asigim:Nurum ben çıtır değilim malesef:asigim:

Tuliynn bana klomen seni olgunlaştırmış dedi:gitme:mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlarında dediği gibi ayrıntılı tahlil yapan bir yere gidip sperm testini tekrarlayın..
iyi bir üroloğa gidip duruma göre devam edin..
varikosel varsa ameliyat gerektirir..
sonuçlar nasıldı yazsaydın keşke..

hadi kolay gelsin bakim:jeyyar::jeyyar:
mazeret kabul etmiyoruz...ona göre:jeyyar:
tülincim ama bence sabah akşam çok sık olur...
çoğu dr lar gün aşırı öneriyor....

duruma göre artık fadiğim..
enerjiye bağlı o durum.. kaydirigubbakcemile3
hafta sonunu sık değerlendirelim yeter..
sonra 1 kez yeter kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Ayyy OLGUN balkafamı oldun şimdide
yoooook sen cıtırsın cıtır
yımırtalar olgun datlumsengözlerimebaksanab
tülin karıstırmış

hayır hayır lmaz: karıştırmadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben san küsütm:dilcikar:
diger topigede yazdım cevap yok
kalp atısı duydun mu caneylom kese sayısı belli mi?
ya yazdında ben mi okumadım
KESTANE KEBAP ACELE CEVAP

ay canım küsme nolur inan görmemişimdir cevap yazmadıysam görsem niye yazmayım canım benim:1hug:
canım kesemiz bitane kalp atışımızıda aldık allaha şükür iyi görünüyo herşey dedi doktor bey yani bitanemiz olacak.......allahım nasip ederse........hepimize nasip eder inşallah.........ama sen bana küsme olurmu canım........bak nedense duygusalım bu aralar......ağlarım sonra:gitme: şaka şaka canım ağlarmıyım biliyorum sevdiğinden yapıyosun:)) bende seni hepinizi çok seviyorum kızlar.......opuyorumnanaktan

tülinn hadi hayırlısı tatlım çok çalış emikaydirigubbakcemile2
yumoşları ii değerlendir bak olur mu:jeyyar::jeyyar:
bu ay turnayı gözünden vuracaksın bak:dance::dance::dance:
demedi deme içime öyle doğdu :teytey::teytey:

günaydın uykucular kalkın bakalım tamam tatil olabilir ama bizleride yanlz bırakmayın olmaz mıııııııııııııııııııı .................herkeze kocaman günaydınlarrrrr.................gününüz aydın gönlünüz neşeyle dolsun inşşşşş.................

sositosositoHadii bakalım hayırlısı olsun 2 rekat namazımı kılıp çatlatma iğnemi vurdumsositososito
Ama bu sefer kanadı yaa:jeyyar:acıdıda:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…