BALKAFA pardon YUMOSKAFA demem lazımdı sanırım
yazıcam unutuyorum kac gündür
resmini gördüm
sen pek bi cıtırsın maşallah
:asigim:Nurum ben çıtır değilim malesef:asigim:
Tuliynn bana klomen seni olgunlaştırmış dedi:gitme:mafoldumben
merhaba kızlar ben size bişi sorcam ben 2 yıllık evliyim ama 1,5 yıldır korunmuyoruz bu zaman içindede çocuk için ciddi zaman gözeterek uğraştığımız zaman 1 yılı bulmaz yani bazı aylar uğraştık öyle düzenli deil benim adet düzensizliğimde vardı kasımda doktora gittim alttan muayene oldum hem adet hem bebek için diye yumurtaların tembel ama onun haricinde bi sorun yok dedi progestan verdi onu kullanınca adetim düzeldi kan tahlilim iyi çıktı eşimindende sperm testi istedi sonucuna baktı sperm sayısı normalin yarısı dedi diğer değerler çok iyi dedi normal de olur ama normalde bi sene ise sizde iki senede olabilir stres yapmayın bekleyin dedi bide hemen istiyosanız üroloğa gidin sperm işlerine onlar bakıyo dedi ama kocamı bi türlü razı edemiyordum sonunda razı oldu ama sor öğren hangi doktora gideceğiz dedi kocam öle ha deyince doktora gitmez sizce bizim şu aşamada hangi doktora gitmemiz lazım ne yapalım artık bende bişi düşünemez oldum sizden yardım bekliyorum kızlar sizce ne yapmamız lazım
Aksine tedaviler beni baya açtı..sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
hayırdır canım sen ne ilacı kullandın.....hayirli cumalar kizlar..hersey gönlünüzce olsun...
ilacim bitti,simdi ya kirmizilar sökülecek yada teste gidecegim...
hayirlisi olsun artikk
hayırlı olsun canım....kızlar bugün saat 2 de aşılamam var...
çok heyecanlıyım...
inşallah canım....evet canım uzun ama bizim de imtihanımız böyleymiş... Evliliğimizin tadı hiç bozulmaz inşallah hep böyle olur...
doktora gititm bugün kızlar..
1 tane yumurtacık varmış..
çatlatıcıyı oldum pregnly 5000..
artık çalışma zamanı..
progestan hap verdi..
bebe aspirinine devam..
folik asit alıyorum..
inş artık bu ay vururuz hedefi.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çalışması olanlara kolaylıklar dilerim..
haydeeeee aşağı.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi kolay gelsin bakim:jeyyar::jeyyar::dance::dance:Tuliynımm artık bu ay turnayıı gözünden vuralımmkaydirigubbakcemile5
hayırlıı olsun inşallahh rabbim yüzümüzü güldürür...
Bende yarın sabah vurucam iğneyi:dance:desene ikimizin tarihler aynı
inşallah pozitif olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Arkadaşlar merhaba..Benim normalde kan testine 4 günüm kaldı,ama tek embriyo olduğu için arkadaşların da tavsiyesi ile 12 değil 14. gün yaptırmayı düşünüyorum kan testini..
Yani şafak 4 değil ,6 artık...
Şafak 6...turkbayragi
O zamana de ekstren bir durum olmaması için dua edicem..:Saruboceq: (Adet görmek gibi )
hayırdır canım....neden ki.....slm dostlarım nassınız........
ben bi garibim ya zaman geçmiyo sanki..............
ben san küsütm:dilcikar:slm dostlarım nassınız........
ben bi garibim ya zaman geçmiyo sanki..............
merhaba kızlar ben size bişi sorcam ben 2 yıllık evliyim ama 1,5 yıldır korunmuyoruz bu zaman içindede çocuk için ciddi zaman gözeterek uğraştığımız zaman 1 yılı bulmaz yani bazı aylar uğraştık öyle düzenli deil benim adet düzensizliğimde vardı kasımda doktora gittim alttan muayene oldum hem adet hem bebek için diye yumurtaların tembel ama onun haricinde bi sorun yok dedi progestan verdi onu kullanınca adetim düzeldi kan tahlilim iyi çıktı eşimindende sperm testi istedi sonucuna baktı sperm sayısı normalin yarısı dedi diğer değerler çok iyi dedi normal de olur ama normalde bi sene ise sizde iki senede olabilir stres yapmayın bekleyin dedi bide hemen istiyosanız üroloğa gidin sperm işlerine onlar bakıyo dedi ama kocamı bi türlü razı edemiyordum sonunda razı oldu ama sor öğren hangi doktora gideceğiz dedi kocam öle ha deyince doktora gitmez sizce bizim şu aşamada hangi doktora gitmemiz lazım ne yapalım artık bende bişi düşünemez oldum sizden yardım bekliyorum kızlar sizce ne yapmamız lazım
hadi kolay gelsin bakim:jeyyar::jeyyar:
mazeret kabul etmiyoruz...ona göre:jeyyar:
tülincim ama bence sabah akşam çok sık olur...
çoğu dr lar gün aşırı öneriyor....
Ayyy OLGUN balkafamı oldun şimdide
yoooook sen cıtırsın cıtır
yımırtalar olgun datlumsengözlerimebaksanab
tülin karıstırmış
ben san küsütm:dilcikar:
diger topigede yazdım cevap yok
kalp atısı duydun mu caneylom kese sayısı belli mi?
ya yazdında ben mi okumadım
KESTANE KEBAP ACELE CEVAP
sositosositoHadii bakalım hayırlısı olsun 2 rekat namazımı kılıp çatlatma iğnemi vurdumsositososito
Ama bu sefer kanadı yaa:jeyyar:acıdıda:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?