canım listen gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık ama benim mesajlarım kapalı değilki neden öyle yazdın
nevro hosgeldin, nasilsin
nevro hoşgeldin canım
Enikazya geçenlerde bende arkadaşlara sordumm ilaç içicektim çünkü. .Leke geldiği günü 1.gün saydım sende öyle yap yerimsenibenZeten bu hormon tahlileri 2-3günler yapılıyorr...
canım benim,HOŞGELDİİİNNN...Şeniz ŞenizŞeniz
Canlarımm biz evimize taşındık. Bir güzel de yerleştik. Yeni evimizi daha çok seviyorum. :asigim: :asigim: :asigim:
Bebişimiz bizi üzmüyor , çok şükür. Böylesini hepinize diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İnternet düzeldi sanırım. Maşallah diyeyim. Bak kesilmiyor şimdi. Arıza kaydı almışlardı. Demekki sorun onlardaymış. İnşallah bir daha bozulmaz. Olup da olmaması çok daha kötü çünkü. :umursamaz:
Ben şimdi sitedeki işlerime de bir bakayım. Anca bitiririm 1,5-2 saate. Hepinizi kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
tesekkurler arkadasım bende acaba dıyorum tekrar ploraktınmı yukseldı dıye dusundugumden hormon testı yaptırmak ıstıyorum doktora daha sonra gıtmeyı dusunuyorum cunku asılama onerıyor bıraz umıtsız gıbı konusuyor burdakı arkadasları okudukca ıcım rahatlıyor tekrar tesekkurler n.NEVROSKY SENI GORMEK COK GUZEL HOSGELDIN .Yenı evın hayırlı olsun saglık ve mutluluk getırmesı dılegıyle
canım benim,HOŞGELDİİİNNN...
hayırlı olsun yeni eviniz..
yeni eve yeni bebek heheheheee...
inşallah o evde bebişinizle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu günler geçirirsiniz hayatım..
eve taşındınız,internet de iyi..bundan sonra bizi yalnız bırakmazsın herhalde..:1hug:
hoşgeldin nevom bizde seni çok özledik canım ama olsun bu arada evini yerleştirmişsin ohhhhh ne güzeldir şimdi mis gibi yeni evde oturmak bi zaman sonra oğlunda hayırlısıyla ve sağlıcakla gelince inşallah yepyeni bi hayata başlamış olacaksın tadın huzurun hiç bozulmasın inşallah hepimizn inşallah.............
bu pembemsi şey adet belirtisi mi acaba yaa???fisfisfis
Etmez miyim canım. Msj nı şimdi okudum ama yağmur yağarken ben de dua ettim. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda evlat sevgisini tattırsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın.kızlar burda öyle bir yağmur yağıyor ki ömrümde böyle yağmur görmedim..demin kocaman kocaman dolu yağdı,şimdi sağanak..ben de fırsattan istifade dua ettimyerimsenibenyağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş,öyle bişey okumuştum:Saruboceq:..onun için çevsinde yağmur yağanlar elitu sen mesela boş durmak yok canım benim..hadi hadiii..bu arada keseyi de hayırlısıyla görürsünüz inşallah.:Saruboceq:.
ama bu arada iğneme gidemiyorum yağmurdan..tam çıkıyordum öyle bir bastırdı ki..bereket yağmurun ortasına denk gelmedim..napardım yoksa??
bu gidişle de gidemicem galiba..:1no2:yağmurun dineceği yok..öyle bir gök gürlüyorki ev sarsılıyo valla deprem gibi..Allahım korusun..:Saruboceq:
Canım 8. günde ben de fitil koyarken alttan elim kahverengimsi bir sıvı olmuştu. Adet olcam diye çok korkmuş, moralim çok bozulmuştu. İnşallah yerleşmeyle alakalı bişeydir. Bir de Sürekli test yapıp durma bence sabret. İnşallah Rabbim bebeğine kavuşturur.ya kızlar bugün transferden sonra 8.günüm.bugün test yapmadım hiç..ama ara ara lavaboya gittiğimde pembemsi bişeyler geliyor yaaa....bilgisi olan varsa lütfen paylaşsıınn..
osetyacım aklına kötü şeyler getirme tatlım. Yerleşme kanaması olabilir gerçekten. 8. gün çok erken. Allahım inşallah bağışlamıştır. Öpüyorum seni çok. Şeniz
Kızlar müsadenizle ben çıkayım artık. Bütün günümü bilgisayar başında geçirdim. İşlerimi bitirdim ama baya yoruldum. Artık yatmalıyım. Hepinizi kocaman öpüyorum. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
ya kızlar bugün transferden sonra 8.günüm.bugün test yapmadım hiç..ama ara ara lavaboya gittiğimde pembemsi bişeyler geliyor yaaa....bilgisi olan varsa lütfen paylaşsıınn..
yaaaaaaaa....inşallah öyledir balımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?