napiyim güzelim ya?çok sabırsızım ben..inşallah tatlım yerleşmedir..Etmez miyim canım. Msj nı şimdi okudum ama yağmur yağarken ben de dua ettim. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda evlat sevgisini tattırsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Canım 8. günde ben de fitil koyarken alttan elim kahverengimsi bir sıvı olmuştu. Adet olcam diye çok korkmuş, moralim çok bozulmuştu. İnşallah yerleşmeyle alakalı bişeydir. Bir de Sürekli test yapıp durma bence sabret. İnşallah Rabbim bebeğine kavuşturur.
canım benim baen adetten a hafta önce falan böyle lekelenmelerim olabiliyor..ondan korkuyorum..osetyacım aklına kötü şeyler getirme tatlım. Yerleşme kanaması olabilir gerçekten. 8. gün çok erken. Allahım inşallah bağışlamıştır. Öpüyorum seni çok. Şeniz
Kızlar müsadenizle ben çıkayım artık. Bütün günümü bilgisayar başında geçirdim. İşlerimi bitirdim ama baya yoruldum. Artık yatmalıyım. Hepinizi kocaman öpüyorum. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
canım benim de pedime gelen bişey yok..ama wc ye gidince tuvalet kağıdına geliyor..bazen kahverenginde bazen pembemsi..inşallah ikimizinki de yerleşme kanamasıdır canım ya...opuyorumnanaktanOsetya,benim ilk denememde de 7. gün 3 gün süren kanamam oldu,adet oldum sandım ama sancısızdı..Normalde adetlerim sancılı olur..İkizlere hamileymişim...Yerleşme kanaması olmuş...
Şimdi adetime bir kaç gün var...
Yine lekelenmem var..
Parmağımla kontrol edince parmağıma baya kan geliyor ama pedimde kan yok..
Adet öncesi durum mu yoksa daha önce olduğu gibi yerleşme kanaması mı bilemiyorum...
Ağrı kesici olarak parasetamol içeren ağrı kesici aldım...( Şu an herhangi bir ağrım yok ,ne olur ne olmaz diye aldım...)
Ayrıca eşim prognex iğne yapıyor tek doz 100 ünite,jele devam...
İdrar testim negatif.....
yok canım,bende sancı falan yok,zaten çok az ama yarın belli olur ne olacağı..bugün de pazardı zaten,testlerim bitmiş,yarın yenisini alır yaparım yeniden..inşallah pozitifi görür de ben de nevromun hamişler listesine yazılırım:Saruboceqcanım inş üst görme yada yerleşme lekesi oluyosundur. bana olmuştu ama benim çokta sancılı oldu adet oluyom sandım ama kesildi birden birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim sende dikkat et dinlen hep bence üst görme filandır
inşallah öyledir canım,bütün gece dua edicem şimdi..sana iyi geceler güzellik..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanosetya 8.gun adet için cok erken bence normalde catlatma ignesinden 14-15gun sonra geliyo...
insallah yerlesme lekesidir dikkat et ve dinlen...az kaldi
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...fertilitesi-yuzunden-hamile-kalamayanlar.html
bu arada ozlemcım sıteyı bu satte gezerken bırsey farkettın yukarıya yapıstırdımmm..
dun acmısın bu topıgı...kafam karıstıda..benımkısı merak sadece..
ben senın hamıle oldugunu bılıyordum acaba yanlısmı hatırlıyorum:kedi:
Ulann rapunzellüm delüm az değilsin haa:jeyyar:
Özlem hamişş ama acaba neden açmış bu topiğikaydirigubbakcemile3
seninde gözünden hiç bir şey kaçmıyor kız,ben bile dikkat etmedim,aferin sana nesrinim Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...fertilitesi-yuzunden-hamile-kalamayanlar.html
bu arada ozlemcım sıteyı bu satte gezerken bırsey farkettın yukarıya yapıstırdımmm..
ben senın hamıle oldugunu bılıyordum acaba yanlısmı hatırlıyorum:kedi:[/QUOT
bu gün bende gördüm bu topiği ama hiç sesimi çıkartmadım:1shok::1shok::1shok:
banada garip geldi açıkçasıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
valla canım avukat görümcem kitap yazıyordu bitirdi. bütün hafta sonu hukuk kitabını okuyup,eksiklikleri yanlışları düzelttim.Çok üzgünüm çoook 286 sayfalık bi kitap ama ben ancak 200 sayfa okuyabildim...daha 86 sayfa var ve okurken gözüme çarptı. psikolojik olsa galiba... umarım yanlış anlaşılmamışımdır canım...:kedi:
kızlar selam cuma günü adetimin 11. günü aşılamam oldu....
1 tane 20 mm yumurtam vardı...malesef eşimin sperm değerleri çok düşük çıktı... 2 yıl önceki spermiogramda 42 milyon sperm vardı...aşılamada verdiği örnekte yıkamadan önce 10 milyon çıktı.yıkamadan sonrayı hatırlamıyorum..dr tüp bebek yapmanız daha mantıklı,aşılamada şansınız çok az dedi...ama yinede aşılama oldu...aşılaman 1 gün sonra ilişki verdi dr...bugünde crinone jele başladım...acı çekmedim ama ...çiş meselesi beni baya zorladı aşılamadan sonra beni bi odaya aldılar.. 20 dk uzandım...eve gelip uyudum sonra...dünde evden çıkmadım dinlendim...bugünde annemlerdeyim...kasıklarım fena şekilde ağrıyo....kendimi yormamamya özen gösteriyorum sağolsun eşim herşeyi hallediyo...yarında işe gidicem mecburen...inşallah 12 gün sonra pozitifi görürüm...
bugün aşılamamın 3. günü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?