Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
osetya 8.gun adet için cok erken bence normalde catlatma ignesinden 14-15gun sonra geliyo...
insallah yerlesme lekesidir dikkat et ve dinlen...az kaldi

napiyim güzelim ya?çok sabırsızım ben..inşallah tatlım yerleşmedir..
canım benim baen adetten a hafta önce falan böyle lekelenmelerim olabiliyor..ondan korkuyorum..

canım benim de pedime gelen bişey yok..ama wc ye gidince tuvalet kağıdına geliyor..bazen kahverenginde bazen pembemsi..inşallah ikimizinki de yerleşme kanamasıdır canım ya...opuyorumnanaktan

yok canım,bende sancı falan yok,zaten çok az ama yarın belli olur ne olacağı..bugün de pazardı zaten,testlerim bitmiş,yarın yenisini alır yaparım yeniden..inşallah pozitifi görür de ben de nevromun hamişler listesine yazılırım:Saruboceqpuyorumnanaktan

osetya 8.gun adet için cok erken bence normalde catlatma ignesinden 14-15gun sonra geliyo...
insallah yerlesme lekesidir dikkat et ve dinlen...az kaldi
inşallah öyledir canım,bütün gece dua edicem şimdi..sana iyi geceler güzellik..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ıyı geceler arkadslar nevrosky canım sende hosgeldın...opuyorumnanaktan
asım turkıyeye hosgeldın sende...bol bol gezınn...
osetya canım ınsallah sonucunnnn pozıtıfdır...:dance::Saruboceq:
bademcım senı gunlugunden hep takıp edıyorum...o kadr olumsuz dusunme..belkı suan bebegın senınledır...:Saruboceq:
balkafa canımcımmm bu ay cok calısman lazım cokkk
az kaldı sana yumos kafa pembe koseye yazdıracan adını...:1hug:
tulıncım ınsallah guzel sonuclar alcaz sendende..odevlerını yerıne getırıyorsun...
senden bomba haberler beklıyoruzzz:lepi::1hug:
adet olmayan pınkmı ve sabom..melony canım ınsallah hamısınızıdır...
bızler mendıler elımızde beklıyor olcaz sızden gelcek guzel haberlerı..
nurum senı ust yazıya yazmadım bugun gormusn kartı ..olsun gelcek ayda yenı umutlar var...bende olsamda bır an once baslasam dıye dort gozle bakıyorum:1shok:
fadıgımmmmmmmm hosgeldınnnn sende canımmmmm..gec oldu ama..senın yoklugun farkedıldı..gel opem senıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
laluzcum senıde merak ettım canımmmm...temmuz lıstenı hazırlaaa..hazıran bıttı
unuttgum arkadslar varsa sımdıden ozur dılerım aklımda tutklarımı yazdım:kedi::kedi::kedi:
hafta onları yazlık eve gectgımız ıcın nette cok duramıyorum...arad bırde orda kalıyoruzmafoldumbenmafoldumben

Ulann rapunzellüm delüm az değilsin haa:jeyyar:

Özlem hamişş ama acaba neden açmış bu topiğikaydirigubbakcemile3

Ulann rapunzellüm delüm az değilsin haa:jeyyar:

Özlem hamişş ama acaba neden açmış bu topiğikaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
bal napayım merak ettıımmmm..
ozlemede yazdım sadece merak benımkıısı:roflol::roflol::roflol:
dun acılmıs bu konu gezerken dıkkatımı cektı..
bugunlerdede cok gırmıyorum ben ozlemın hamıle oldugunu okumustum o bakımdan
kotu nıyet arama :))))

Son düzenleme:
seninde gözünden hiç bir şey kaçmıyor kız,ben bile dikkat etmedim,aferin sana nesrinim Şeniz

valla canım avukat görümcem kitap yazıyordu bitirdi. bütün hafta sonu hukuk kitabını okuyup,eksiklikleri yanlışları düzelttim.Çok üzgünüm çoook 286 sayfalık bi kitap ama ben ancak 200 sayfa okuyabildim...daha 86 sayfa var ve okurken gözüme çarptı. psikolojik olsa galiba... umarım yanlış anlaşılmamışımdır canım...:kedi:

hadı ıyı geceler arkadslar herkesı opuyorummmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gecenız ıyı
gununuz aydın olsun..
bol hamıslı gunler bızlerın olsun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlar günün ilk günaydını benden olsun... aymesim seni geçtim bu sefer... günün ilk saatlerinde ben yazdım...kaydirigubbakcemile3

nevrom hoş geldin canıma.s.a.s.yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun :1hug::1hug:
osetya hemen ümitsizliğe kapılma canım inşallah yerleşme lekesidir:teselli:yerimseniben

günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar,
hepinize kolay gelsin,güzel bir gün olur inşallah .

böyle bir konuyu nevrom da açmıştı çok önceden diye hatırlıyorum :uhm:
evet bildiğim kadarıyla özlem hamiş ama o da bizim gibi bu sorunları yaşayanlar için yardımcı olmayı istediğinden bu konuyu açmış olabilir bence ama dediğim gibi daha önce böyle bir konu vardı zaten

nesrinim kız avukat olsaydın keşke sende yakışırdı valla,hem canım benim neden yanlış anlayayım,tam tersi hoşuma gitti,benimle ilgili olman :asigim: :1hug:

hayırlısı olsun canım..
inş sonunda yüzün güler.. opuyorumnanaktan

rapunzelim sağol canım..
kısmet artık inş bu aydır.. opuyorumnanaktan

nevomm hoşgeldin canım..

herkese günaydınlar...
sağlık ocağına bi gideyim diyorum bi vazgeçiyorum..
yumurta çatladı mı acaba diye baksınlar dedim amaa
alttan baksınlar istemiyorum olmaya çalışıyorsa bozarlar bir de..
göbekten de bakarlar mı hiç bilmiyorum..
onu gebelere bakıyorlar çünkü..
merakta ediyorum.. inş çatlamıştır da kist olmaz yine..
sağ kasığım ağrıyor daha.. fisfisfis fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…