Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tuliynn canım illa alttan bakcaklar diye birşey yok benım doktorum gayett karından iyi görüyorr yumoşlarımıı ben öyle baktırıyorum hepp.İstersen git bir baktırr .iğneni yapalı 4 gün oldu artık çatlaması gerekirdi o yomoşun.En azından usg görünürrr.İçini rahat tut kiste yorma hemenlmaz:

Bende ball muaynelere ne güzel alıştı
bi ben korkak kaldım diyodum seni uyanık seni
demek alttan muayne olmuyon sen

Bende ball muaynelere ne güzel alıştı
bi ben korkak kaldım diyodum seni uyanık seni
demek alttan muayne olmuyon sen

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kadın doğumcu benim kabusumdurr aylarr öncee.Ama şimdii valla can atıyorum her ay doktoruma gtrmeyi sabırsızlıkla bekleyemiyorumopuyorumnanaktanCanım doktorum benım çok sefiyomm onu opuyorumnanaktan
Benim doktorr işini bilirr :jeyyar:kasıktanda görüyorr usg aletiii gelişmiş:jeyyar:

Ulan zaten vajinal usgden korkulmazkiii..Hiçte anlattıgın gibi değilmişkaydirigubbakcemile3Valla doktora her gittiğimde vajinal usg ye hazırlıklı gidiyorum ama bakmıyo ben ne yapayım baksada korkmam zaten :1ninca:aşılamadaki acıdan sonra vajinal sinek ısırığışakkıdı

Balımmmm maşallah sen aşmışın kendiniyerimseniben
senin şu doktorun nerdeyse bende istiyom öyle doktor yaopuyorumnanaktan
söylesene bi ara istanbulada gelsin:kedi:
nolur nolurkaydirigubbakcemile3

Balımmmm maşallah sen aşmışın kendiniyerimseniben
senin şu doktorun nerdeyse bende istiyom öyle doktor yaopuyorumnanaktan
söylesene bi ara istanbulada gelsin:kedi:
nolur nolurkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3Pışşıkk kaptırmam doktorumu başka şehirlerekaydirigubbakcemile3

Zaten aklım gidiyoo başka şehire gidicek diyee.Habire soruyorr eşimm gitmiceksiniz demiiikaydirigubbakcemile3Yokk hayır burdayım diyoturkbayragi

kız bizim burda sağlık ocağında alttan bakıyorlar..
normal zamanda hiç ertelemem giderim..
ama işte olmaya çlışıyosa o da kurcalarken bozarsa bi de..
karından da görülüyor devlet hastanesinde üstten bakıyorlardı hep zaten..
şimdiki doktor da alttan bakıyo hep adetliyken bilee :mymeka:
foş diye akıyor çıkarınca kaydirigubbakcemile3
bugün geçti zaten artık sıra kalmamıştır..
sıkışık gideyim diye de düşündüm ama karından bakmaz gıcıklar..

Sence:uhm:
başka ihtimalim varmı tabi anestezilikaydirigubbakcemile3
dr bıktı benden zaten ayıkkn olmaz bayıltalım dedi direk bana
oda analadı ne kadar çatlak olduğumukaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bizim doktorlarr bizi çözdüükaydirigubbakcemile3

Eşime diyorumki dr neden 2.aşılamadan hiç bahsetmiyorsırnaşık şey

Eşimde diyokii tabii senin korktuğunu biliyor o yüzden bişi diyemiyorralkisalkisalkis

Ben hiç sıkışık gitmiyorum ama gayette iyi görünüyorr.Sanırım zayıf olduğum içinkaydirigubbakcemile3

Tuliyn allah iyiliğini versinnn.Vajinal usg ile yumurtalığa yada tüplere girmiyorkiii..Yumurta nerde usg aletının ucu nerde bişi olmaz bencekaydirigubbakcemile3

günaydın millat, nasılsınız?zemuszemuszemuszemus

nesrinim kız avukat olsaydın keşke sende yakışırdı valla,hem canım benim neden yanlış anlayayım,tam tersi hoşuma gitti,benimle ilgili olman :asigim: :1hug:

he valla sorma bengucum çok pişman oldum okumadığıma, aslında ilkokulda ben avukat olucam derdim, annem alay eder di benle. tamam ol ilk davan olarak beni boşa derdi uyuz olurdum yok o zaman olmam dedim bidaha da istemedim zaten... :umursamaz:

tülinimm canımmm bence kararsız kalmak iyi değil. eşim hep " En kötü karar, karasızlıktan iyidir der". hem göbekten kadınlara bakmaz herkes

Günaydın canım doğru valla geçtin beni eferin sana:lepi:Herkese günaydınlar hayırlı haftalar canlarımopuyorumnanaktan

:lepi::lepi:eferin banaaa

aman zaten zor buluyoruz varsa yok olmasın tek endişem o valla..
tam yerlerini ne bilem kız :mymeka:
yumurtalıklara baskı oluyor ya sonuçta..
zayıfım diyo bi de bak.. kaydirigubbakcemile3

doğru diyorsun nesrincim..
ben bi dolanıp geliyim bari..
bakarlarsa baksınlar sıra kalmamıştır ya neyse..
yürüyüş olsun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…