kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bizim doktorlarr bizi çözdüükaydirigubbakcemile3
Eşime diyorumki dr neden 2.aşılamadan hiç bahsetmiyorsırnaşık şey
Eşimde diyokii tabii senin korktuğunu biliyor o yüzden bişi diyemiyorralkisalkisalkis
aymes ne var kız bu kadar korkacak..
vajinal usg ilişkiden kolay zaten kaydirigubbakcemile3
doğru diyorsun nesrincim..
ben bi dolanıp geliyim bari..
bakarlarsa baksınlar sıra kalmamıştır ya neyse..
yürüyüş olsun kaydirigubbakcemile3
Aymesim yaa cidden neden bağırıyorsunn:jeyyar:
O kadarmı çokk acıyorr:uhm:
Benim doğum kanalı dar olmasına rağmen acımadısırnaşık şey
Bak Asi ile ben kadın doğum doktoruzz:jeyyar:Ya ne biliyim canım b ende
anlamadımki nedenini
doktor herşey normal ters bişeyde yok diyo ama
bi giriş anında bide çıkış anında mahfediyo beni
resmen içimi dışarı çıkartıyo gibi hissediyorum
içindeyken okadar sorun yok
bende vajinusmus vardı ondanmı kaynaklanıyo:kedi:
yada psikolojikmi anlamadım valla
ah bi kurtulabilsemmafoldumben
ilk vajinal muayenemde acımasız kadın doktora rastgelmiştim,o kadar canımı yaktı ki farkında olmadan kadına tekmeyi attım,iyi oldu aslında :jeyyar: o kadar kötü muayene etmeseydi,neyse ilk ve sondu ona gitmem,sonrakilerde alıştım,heleki rahim filmimi anestezi almadan çektirdiğim için artık korkmuyorum hatta daha geçen perşembe oldum muayene ve bu perşembe de olacağım , kendimi rahat bırakınca anlamıyorum,kasınca canım acıyor hem doktora hem bana eziyet oluyor , ne yapalım bizimde kadın olmamızın bazı dezevantajları bunlar....
:roflol: :roflol: :roflol:
Tekmeyiii basmışsınn bengusumm aferinnn sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5Ayaklarına sağlıksırnaşık şey
Bak Asi ile ben kadın doğum doktoruzz:jeyyar:
Bir kerede bize gell muayneye bakk hiç acıtmıyozz diyim aklında olsunn:jeyyar:
Bize bırak kendinikaydirigubbakcemile3
ilk vajinal muayenemde acımasız kadın doktora rastgelmiştim,o kadar canımı yaktı ki farkında olmadan kadına tekmeyi attım,iyi oldu aslında :jeyyar: o kadar kötü muayene etmeseydi,neyse ilk ve sondu ona gitmem,sonrakilerde alıştım,heleki rahim filmimi anestezi almadan çektirdiğim için artık korkmuyorum hatta daha geçen perşembe oldum muayene ve bu perşembe de olacağım , kendimi rahat bırakınca anlamıyorum,kasınca canım acıyor hem doktora hem bana eziyet oluyor , ne yapalım bizimde kadın olmamızın bazı dezevantajları bunlar....
Canım seve seve
herkes bakıp karıştırıyo bi de siz karıştırın nolcakkikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
size sonsuz güvenim var
ben sizden korkmam ama siz benim o halimden korkup kaçarsanız
karışmam bakkaydirigubbakcemile3
doğru diyorsun nesrincim..
ben bi dolanıp geliyim bari..
bakarlarsa baksınlar sıra kalmamıştır ya neyse..
yürüyüş olsun kaydirigubbakcemile3
canım preseedd dene bakk olucak bu sefer ben inanıyorum bu ay bende deneyeceğim preseed inşallah tutunur canım hadi bakalım çalışındoktora gititm bugün kızlar..
1 tane yumurtacık varmış..
çatlatıcıyı oldum pregnly 5000..
artık çalışma zamanı..
progestan hap verdi..
bebe aspirinine devam..
folik asit alıyorum..
inş artık bu ay vururuz hedefi.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çalışması olanlara kolaylıklar dilerim..
haydeeeee aşağı.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım Rrabbim göndersin yarramazını bu sfefer inşallahsositosositoHadii bakalım hayırlısı olsun 2 rekat namazımı kılıp çatlatma iğnemi vurdumsositososito
Ama bu sefer kanadı yaa:jeyyar:acıdıda:jeyyar:
canım bu sabah okudum ki su bebek tatile çıktı yani pınar altugun bebegü biz 15 gun sonra evlenmişitk onlardan düşün bebeişleri olduda tatile bilem götürmüşler yani hayat bu gene olucak benimde seninde göbişimiz dolucak inşallahgebeliğim devam etseydi muhtemelen bugün doğum olcaktııı senağlamasenağlama
canımmm ohhh ne bu kilolarr böle bişey kalmamış ne zamna zayıfladın sen bu kadar yahu maşşallahiyi hafta sonları kızlar güzel güzel gezin eğlenin stres atalım azcıkkk zemuszemus zemuszemus
Tülin canım hadi bakalım hayırlısı inşallah allahın izniyle bebişin gelir güzel güzel çalış canım
Balım senin içinde hayırlı olsun artık bu aralar buralara uğramayın fazla çalışın bol bol
evet canım bende girdim amam sadece cumartesi olan oturumlara pazar gunu girmedim eğitim fakültesi olduğu için. umarım kazanırız bende çok umut yok ama umarım kazanırız canımkıslarrrrr ben tekrar geldim deli gibi uykum var yarın yine 2 saat yol var kpss için giren varmı sınava bugun
evet bitanem yazmamaış beni ben kırmızıları gördüm bile yeni adet tarihim 23 temmuz umarım son adet tarihimdir tüp bebişim gelir :)))))):CüvCüv:laluz canim inanki merak ettim ben tamda soracaktim ama az girdigim icin belki kacirmisim dedim
bu arada yanilmiyorsam ozlem negatif demedimi
hayırlısı olsun canım denemekten zarar gelmez bizede dedi doktor 2. yi yaptırmayın diye amam ben yaptırdım içimde kalıcana deneyim dedim hayırlısı neyse o olsun hakkımızdakızlar selam cuma günü adetimin 11. günü aşılamam oldu....
1 tane 20 mm yumurtam vardı...malesef eşimin sperm değerleri çok düşük çıktı... 2 yıl önceki spermiogramda 42 milyon sperm vardı...aşılamada verdiği örnekte yıkamadan önce 10 milyon çıktı.yıkamadan sonrayı hatırlamıyorum..dr tüp bebek yapmanız daha mantıklı,aşılamada şansınız çok az dedi...ama yinede aşılama oldu...aşılaman 1 gün sonra ilişki verdi dr...bugünde crinone jele başladım...acı çekmedim ama ...çiş meselesi beni baya zorladı aşılamadan sonra beni bi odaya aldılar.. 20 dk uzandım...eve gelip uyudum sonra...dünde evden çıkmadım dinlendim...bugünde annemlerdeyim...kasıklarım fena şekilde ağrıyo....kendimi yormamamya özen gösteriyorum sağolsun eşim herşeyi hallediyo...yarında işe gidicem mecburen...inşallah 12 gün sonra pozitifi görürüm...
bugün aşılamamın 3. günü...
hayırlısı olsun canım umarım bizlerde nasip olur kese görmek için beklemekosetyacı sağol canım. İyiyim çok şükür. Ama ara ara kasık ağrılarım devam ediyor. Ayın 8 inde keseyi görcez inşallah. Hayırlısıyla bekliyoz işte.
eminim yerleşme kanamasıfır canım biraz yat dinlen bence bilg başında oturmaya kızlar bugün transferden sonra 8.günüm.bugün test yapmadım hiç..ama ara ara lavaboya gittiğimde pembemsi bişeyler geliyor yaaa....bilgisi olan varsa lütfen paylaşsıınn..
aman zaten zor buluyoruz varsa yok olmasın tek endişem o valla..
tam yerlerini ne bilem kız :mymeka:
yumurtalıklara baskı oluyor ya sonuçta..
zayıfım diyo bi de bak.. kaydirigubbakcemile3
canımmm ohhh ne bu kilolarr böle bişey kalmamış ne zamna zayıfladın sen bu kadar yahu maşşallah
Tamam bu işşş ilk muayne ne zaman:jeyyar:
Hııı biliyomuydunn senn geçen benim doktrora aşılama yaptık asii ilee ve sonuç hamile kaldıı .Bizim sayemizde dünyada bir ilk gerçekleşti:lepi:kaydirigubbakcemile3
Yok anam ya nesi kolay
herife yavaş ol kıpraşma bi dakka falan diyebiliyorum
sıkıysa dra de hemen sokuveriyo
şaka bi yanada tatlım ya bende çok rahatsızım bu durumdan
ama elimde değil işte o masaya yattığım an salya sümük pozisyonundayım
bak cesaret edip 2. tedavime bile başlıyamıyorum sırf muayne korkularımdan
doktor bana randevu veriyoya ben daha o akşamdan ağlamaya başlıyorum
kendi kendime sus 5 dakikalık bi olay falan diyorum ama yok
beynimde yer etmiş hergece muayneleri rüyamda görüyodum ya
yok böle bişey yani inanki yazarken bile utanıyorum:kedi:
ha şöyle yola gel...zemuszemus
canım preseedd dene bakk olucak bu sefer ben inanıyorum bu ay bende deneyeceğim preseed inşallah tutunur canım hadi bakalım çalışın
özlemcim onu önümüzdeki ay kullanayım diyorum ya bakalım..
bu ay geçti artık..
çalışmalar devam ediyor ama gelmesi de 2 gün sürse günler bitecek..
kıs senin sabah sabah ne işin var burda söle bakayım yatıp uyusana senn aaaaaaaaaasırnaşık şey
canım hayırlı olsun aşılamankızlar selam cuma günü adetimin 11. günü aşılamam oldu....
1 tane 20 mm yumurtam vardı...malesef eşimin sperm değerleri çok düşük çıktı... 2 yıl önceki spermiogramda 42 milyon sperm vardı...aşılamada verdiği örnekte yıkamadan önce 10 milyon çıktı.yıkamadan sonrayı hatırlamıyorum..dr tüp bebek yapmanız daha mantıklı,aşılamada şansınız çok az dedi...ama yinede aşılama oldu...aşılaman 1 gün sonra ilişki verdi dr...bugünde crinone jele başladım...acı çekmedim ama ...çiş meselesi beni baya zorladı aşılamadan sonra beni bi odaya aldılar.. 20 dk uzandım...eve gelip uyudum sonra...dünde evden çıkmadım dinlendim...bugünde annemlerdeyim...kasıklarım fena şekilde ağrıyo....kendimi yormamamya özen gösteriyorum sağolsun eşim herşeyi hallediyo...yarında işe gidicem mecburen...inşallah 12 gün sonra pozitifi görürüm...
bugün aşılamamın 3. günü...
tulişim kaç hafta oldu bengunun bilmiyorum ama ilk etapta üstten görünmüyo:1shok: bengü senin doktor alttan mı muayene ediyor nedenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?