İyi geceler mesmeleğimmmm. :asigim: :asigim: :asigim: Yani bir geleyim dedim. Rengine kapıldım buranın , çıkamıyorum. kaydirigubbakcemile2 Kulağımdan tutup kaldıracak birazdan benimki ama. :gitme:
işallah canım rabbim dermansız dert vermesin...ha bu arada listeleri belki güncellersin kırmızılar teşrif etti bu gün:)))bi dahaki tarihim 30 temmuzzemuszemus
valla ben uyutup,sonra da usulca yataktan kalkıp pc nin başına geçtim..yani zavallı kociş hala beni yanında sanıyo..napiyim?siz burdayen uyuyamıyorumkii...:içelim:
mesmelegin yesin senii :asigim:
valla uzun zamandir ilk defa böyle toplandik,ne güzel oldu hihoyyyt
benim kociste mirmir söylenmeye basladi aslinda kaydirigubbakcemile3
Yumurtaların kokusunu mu almış mübarek kadın. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Koli koli de yumurtan vardı oysa. kaydirigubbakcemile2
valla ben uyutup,sonra da usulca yataktan kalkıp pc nin başına geçtim..yani zavallı kociş hala beni yanında sanıyo..napiyim?siz burdayen uyuyamıyorumkii...:içelim:
burda kimler hamiş?
iyi geceer nevrommm..bak sen geldin de ondan şenlendi burası böyle..bekliyoruz bak ona göre..lmaz:kaydirigubbakcemile
çukur çenesi aynı sena.s güzelde alımlıda annesi gibi inş tatlı dillide olur:Saruboceq:
iyi geceler kızlar ben gidiyorum ALLAH rahatlıklar versin hepinize iyi uykular:a015:
resmimi koydum avatarımaaa .birazdan kaldırcam amaa
sağol şekerim inşallah hepimizin öyle olur..hoşga.s.eldiin..herkese selam olsunnnzemuszemuszemuszemuszemuszemus
osetya canım cok uzldum dıyecek bırsey bulamıyorum arkadslr soylemısler..
ınsallah mınk mucızen kendılıgınden gelır sana suprız yapar...
nazarboncugum gelmısss hıosgelmısss....gel opem senı...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
bu arada topıgı kalbalık gorunce..bırsey kacırdım dıye sordum yumos kafaya azcık kacırmısım:gitme:
ıcımden geldı haly cekecmmm.
nevro sadece sevındımde ondan canım
kızma sendeezemuszemus
canım halay cekmek ıstedıı
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sen trabzonlumusun canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?