Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla gece hayatı burada renkliymiş baya. Uğramayalı unutmuşummmmmm. zemuszemus zemuszemuszemuszemus

Bu aleme takılmayalı uzun zaman olmuştu demi..

Gecelerimiz çok renkli...opuyorumnanaktan

Var mı gececilik gibisi..:içelim: kaydirigubbakcemile3 a.s.

iyi geceler kizlar..
oh oh massallah,herkes burda ne güzelllll,eski günlerdeki gibi valla zemuszemus zemuszemus
keyifler nasil sekerlerrrropuyorumnanaktan

İyi geceler mesmeleğimmmm. :asigim: :asigim: :asigim: Yani bir geleyim dedim. Rengine kapıldım buranın , çıkamıyorum. kaydirigubbakcemile2 Kulağımdan tutup kaldıracak birazdan benimki ama. :gitme:

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KK Pro Üyenazarboncugum, -badem-+, Balsurat, civciv1981, emel78, osetya2007, PinkRose, rapunzell_82, KK Pro ÜyeUykucuSirine, yabangülüm+

bende gelebilürmüyüm aranızaa fisfisfis
hoşgeldin canıma.s.
saol pembe gülümm bizde seni öpüyoruzz çokkkk
:1hug:
iyi geceler kızlarrr
hoşgeldina.s.

aynı durumdayız canım ya:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Sen olacağına bak. Aniden çıkarsan biz anladık. sengözlerimebaksanab

yaramazlık diyorsan olmazz nevromm adetliyim ikinci gün dahaaa ...sırnaşık şey

bir sürüde yumoşum vardı annesigil geldi o arada kaynadı sanırsammm

perşembe günümü belli olucak o gün bursada olucam dr kontrolüm var anaca akşam gelebilirim geç öğrenicem ama dualarımda olucaksın canım:))

Canımm..Ben kendim için çok umutlu değilim ama sizler benden daha umutlusunuz..Allah hepinizin gönlündekileri versin inşallah...opuyorumnanaktan:Saruboceq:

yaramazlık diyorsan olmazz nevromm adetliyim ikinci gün dahaaa ...sırnaşık şey

bir sürüde yumoşum vardı annesigil geldi o arada kaynadı sanırsammm

Yumurtaların kokusunu mu almış mübarek kadın. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Koli koli de yumurtan vardı oysa. kaydirigubbakcemile2

Ohhhhhhhhh 16 kişi olduk. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Bu tribün çökmesinnn kızlarr. Aman dikkattt. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

işallah pinkim benim işallah hayırlısıyla..

işallah canım rabbim dermansız dert vermesin...ha bu arada listeleri belki güncellersin kırmızılar teşrif etti bu gün:)))bi dahaki tarihim 30 temmuzzemuszemus

valla ben uyutup,sonra da usulca yataktan kalkıp pc nin başına geçtim..yani zavallı kociş hala beni yanında sanıyo..napiyim?siz burdayen uyuyamıyorumkii...:içelim:

Benim de çıkmam lazım. mirmirmirmir kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Sizlere doyum olmuyor. Güzel sohbetler size. Öpüyorum çok. Allaha emanet olun. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…