• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar,
az önce doktordan geldim çok şükür rahimdeki kanama durmuş ve geçen hafta ufacık nokta olan miniğim bu hafta kocaman olmuş hatta kalbi nasıl hızlı atıyordu bir görseniz,eşimle dinledik çok tuhaf olduk,Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bu mutluluğu versin,ben her zaman hepimize dua ediyorum,her zamanda edeceğim,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim,hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:

Canım kanamanın durmasına ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Sevincinide üzüntünede herzaman payşaşırız tabiki bitanem

canim uzulme olacak bi gun bugun olmazssa yarin...
inşallah canım inşallah:çok üzgünüm:

Herkese Günaydın ;

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ;

Dün akşam bir misafirliğe gittim orada konu konuyu açtı derken bana bir şurup önerdiler hücre yenilme ajanı dediler adını geldiğim sabah sabah onu araştrmaya başladım. Adı VİTİS VİNİFERA ( Çekirdekli Kırmızı Üzüm Ekstresi ) bu şurubun sayısı düşük spermleri yükselttiği ve hareketliliği arttırdığını söylediler bende sitesinden okudum nerdeyse herşeye faydası varmış sizlerde okuyun arkadaşlar
Ana Sayfa - Çekirdekli Üzüm Suyu

Arkadaşlar Hem bizim için hem eşlerimiz için çok faydalı olacağını düşünüyorum. antioksidan deposu olan bu ürün bizlerin bebek sahibi olmasında rol oynayabilir

günaydın arkadaşlar, az önce doktordan geldim çok şükür rahimdeki kanama durmuş ve geçen hafta ufacık nokta olan miniğim bu hafta kocaman olmuş hatta kalbi nasıl hızlı atıyordu bir görseniz,eşimle dinledik çok tuhaf olduk,Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bu mutluluğu versin,ben her zaman hepimize dua ediyorum,her zamanda edeceğim,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim,hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:
allah kucaginiza almayida nasip eder insallah

delikafadulden delikafadulden delikafadulden Bugünn günee 5:30 başladımmsırnaşık şeyObur çıktım sırnaşık şeyHerkezee günaydınnnnnnnnnnn:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Kızlar idrarımda yanma var diye dün ve bugun idrar tahlili verdim sonucunu aldım biraz kan görünüyor. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:
hemoglabin ++ çıkmış
epitel 13
eritrosit 23
Lökosit 65 çıkmış

doktoruma gösterdiim böbrek usg istedi. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:sabah onu çektiricem. bi kurtulamadım şu idrar yolu enfeksiyonundan. o kadar da hassas davrandığım halde. demekki davranmasam yanmışımmafoldumben

canım bemin çok çok çok geçmiş olsun klendine ii bak kocişinde yok buralarda amam bişey olursa hemen ara beniiii haaaaaa:olmaz:

bengusu canım ne büyük mutluluktur eminim allah tamamına erdirsin

Canım kanamanın durmasına ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Sevincinide üzüntünede herzaman payşaşırız tabiki bitanem

inşallah canım inşallah:çok üzgünüm:

allah kucaginiza almayida nasip eder insallah

sağolun Allah razı olsun hepinizden,inşallah en yakın zamanda Rabbim sizlere de bu mutluluğu yaşatır :Saruboceq:

KIZLAR BÖBREK ULTRASONU ÇEKTİRDİM. SAĞ BÖBREĞİM NORMAL. SOL BÖBREĞİM DE 16 MM GENİŞLEME MEVCUTMUŞ. RAPORDA BU YAZIYOR

"SaĞ bÖbrek normal. Sol bÖbrek renal pelvİste 16 mm ektazİ mevcut. mesane homojen normal...":sinifsinif:

KIZLAR BÖBREK ULTRASONU ÇEKTİRDİM. SAĞ BÖBREĞİM NORMAL. SOL BÖBREĞİM DE 16 MM GENİŞLEME MEVCUTMUŞ. RAPORDA BU YAZIYOR

"SaĞ bÖbrek normal. Sol bÖbrek renal pelvİste 16 mm ektazİ mevcut. mesane homojen normal...":sinifsinif:

geçmiş olsun canım,Allah bir an önce şifa versin sana :Saruboceq:

Nesrinim cok gecmiş olsun canım kendine dikkat et bobrek agrısı nedir bilirim. Bende zamanında kum dökmüştüm berbat birşey.

nesrincim rabbim şifa versin inş.............bengusu canım meleginin iyi olmasına çok sevindim canım

Nesrinim cok gecmiş olsun canım kendine dikkat et bobrek agrısı nedir bilirim. Bende zamanında kum dökmüştüm berbat birşey.

geçmiş olsun canım,Allah bir an önce şifa versin sana :Saruboceq:

Geçmiş olsun canım:1hug:

canım bemin çok çok çok geçmiş olsun klendine ii bak kocişinde yok buralarda amam bişey olursa hemen ara beniiii haaaaaa:olmaz:

çok tşk ederim kızlar sağolun iyi ki varsınız...

üsküdar yunus emre hastanesinden akşam 6 ya randevu aldım kızlar üroloji bölümüne. pazartesiye kadar bekleyemeyeceğim... bakalım ne diyecek...

çok tşk ederim kızlar sağolun iyi ki varsınız...

üsküdar yunus emre hastanesinden akşam 6 ya randevu aldım kızlar üroloji bölümüne. pazartesiye kadar bekleyemeyeceğim... bakalım ne diyecek...[/QUOTE]

tatlım en güzel kararı vermişsin sağlık ya nolursa olsun inş bişey çıkmazda sende bizde rahatlarız şeker

Nesrin canım çok geçmiş olsun allahım dermansız dert vermesin İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

nesrincim çok çok geçmiş olsun canım.allahım şifanı versin inşallah canım

Back
X