- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
inşallah canım...bugün doktora gittim henüz yeni çatlayacak olabilir dedi..
bugün 15. günüm..
fadiğim sen doktora bakma..
dediğin gibi 50 milyon az rakam değil..
sanki her seferinde 1 ml çıkarıyor diye değerlendiriyorlar :mymeka:
eşine ilaçlar şifa olsun daha da artsın inş..
sende peşini bırakma canım..
adeti yoluna koy..
sonra da hormona başla..
Allah yüzünü güldürsün inş kısa zamanda..
]
çok sağolŞeniz
canım senin yumoş daha çatlamamışmı....
kaçgün oldu iğne olalı....
canım 50 milyon toplam sayı...eşim almadan hızlıdan yazayım
FADİK 50 milyon az mı
salak mı doktorlar ben anlamıyorum ki laf olsun diye mi konusuyorlar
bunlara insan kendini emanet etse bi dert etmese bir dert
hayret yani
ml de 10 milyon....
dr lar ml deki sayıya göre değerlendirme yapıyorlar....
ama bence toplam sayınında tabiki önemi vardır...
ben son hamileliğimi ml de 16 milyonla yaşadım....
toplamda ise 48 milyondu....
bu yüzden ben umutluyum....
ama gelde bunu dr lara anlat

hangi dr a gösterdiğsem o değerlerle hamile kalmama şaşıyorlar...
ama demekki oluyormuş

çok tatlısınız canımŞenizbuluşmaaaaa kaydirigubbakcemile3
canım aşılama için ml de 5 milyon yeterli biliyorum....Arkadaşlar aşılama için en az kaç olmalı sperm sayısı ? Doktor eşime aşılama için (eşimin şu an ki sperm sayısı 9 ,600.000 -varikosel ameliyatı sonrası ) 9.600.000 gayet iyi demiş..Ama 50 milyon sperm hayli iyi değilmidir ? Anlamadım bu işi ?:bbo:
maşallah değerleriniz güzel artıyor...
böyle devam ederse bebeğiniz doğal yoldan gelebilir...
inşallah artmaya devem eder....
canım 50 milyom ml de olsa iyi...
ama benim mlde 10 toplam sasyı 50 milyon...
hoşgeldin canıma.s.iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakem......ben bir kaçgün tatil yaptım geldim ama tatili benmi yaptım yoksa tatilmi beni yaptı bilmiyorum yorgunluktan başka birşey yok bir kaç gün denize girdim o kadar krem sürmeme rağmen vucudum aşırı derecede yandı en çokta omuz başlarım nasıl acıyor anlatamam anca yüz üstü yatıyorum omuzlarıma birşey deyirmemeye çalışıyorum.....eşim oh iyi oldu diyor... o anca denize girdi çıktı hemen şemsiyenin altına girdi birşey yok tur onda... ama ben yiğenimle beraber deniz kabuğu topladık güneşin altında 20 dakika kadar tabi acayip güneş vardı biz aldırmadık birşey olmaz dedik kremlere güvendik olan oldu siz şükredin bu halinize beyniniz buhar olup uçmadı hazırkı aklınızda giderdi diyo.....bakalım neler olmuş topikte bendeki durum bu okuyayım bir çırpıda
demek çok yandın...çok geçmiş olsun canımŞeniz
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım....kızlar iyi geceler yarın sbah yola çıkıyoruz 14 :45 te dr da olucaz bana dua edin ne olur güzel şeyler çıksın hayırlısıyla tedaviye yaklaşmış olalım inşş
evet canım aşılama olur tabiki...nesrincim çok geçmiş olsun pek bilmem ama böbrek işi zordur rabbim acil şifalar versin canım :1hug:
fadikcim sanada çok geçmiş olsun drun neden öyle dedi anlamadım değeriniz hiçde az değil bence bir aşılama deneseniz yerimseniben
osetya bir dahaki aya tekrar tedavi yapacaklarını sanmıyorum drun mu dedi sana gel tedaviye başlayalım diye benim bildiğim en az 2-3 ay sonra tekrarlanıyor tedavi hayırlısı olsun canım hakkında :Saruboceq:
ama ben aşılamadan önce yumurta takibi yapayım dedim...
ama dr

canım arkadaşının kötü bir niyeti yokdurdur...günaydın kızlar badem ve osetya hakkınızda hayırlısı olsun demkki daha zamanı varmış kısmet rabbim en kısa zamanda doğal yoldan göndersin inşLLAH
yeni nickin hayırlı olsun bademcim
aymesim üzülme tatlım ya biz istesek de istemesekte takjdiri ilahi seni çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyorki
fadikim canım biran önce tedaviye başla herşeyde vardır hayır bitkisel de dene tabiki ama sonuc alman geç olur bitkiselllerde rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
kızlar aslında moralim çok bozuk çok yakın bir arkdaşımın dün akşam annemden hamiş olduğunu öğrendim çok üzüldüm üzüldüğüm hamiş olması değil bana neden haber vermediğydi biray bile olmamıştı konuşalı hatta özellikle sordum hamişmisin diye yok dedi gerçi annmede annesi söylemiş kimseye söylemiyor diye biliyorumki bana söylememesinin nedeni benim üzülmemem çünkü benim sorunum olduğunu biliyor 2aylıkmış hemde rabbim tamamına erdirsin ama neden böyle ya ne hayaller kurardık birbirmize haber vericez böle böyle olcak diye şimdi başkasındna duydum bu haber üzdü
seni üzmek istememiş...
zamnla söyleyecektir....
ama sen başkasından duymuşsun...
boşver canım üzme kendiniŞeniz
çok sevindim canımŞenizgünaydın arkadaşlar,
az önce doktordan geldim çok şükür rahimdeki kanama durmuş ve geçen hafta ufacık nokta olan miniğim bu hafta kocaman olmuş hatta kalbi nasıl hızlı atıyordu bir görseniz,eşimle dinledik çok tuhaf olduk,Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bu mutluluğu versin,ben her zaman hepimize dua ediyorum,her zamanda edeceğim,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim,hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:
geçmiş olsun canım...KIZLAR BÖBREK ULTRASONU ÇEKTİRDİM. SAĞ BÖBREĞİM NORMAL. SOL BÖBREĞİM DE 16 MM GENİŞLEME MEVCUTMUŞ. RAPORDA BU YAZIYOR
"SaĞ bÖbrek normal. Sol bÖbrek renal pelvİste 16 mm ektazİ mevcut. mesane homojen normal...":sinifsinif:
ürolojiye git bakelım ne diyecek...
bilgilerin için çok sağol canım....Herkese Günaydın ;
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ;
Dün akşam bir misafirliğe gittim orada konu konuyu açtı derken bana bir şurup önerdiler hücre yenilme ajanı dediler adını geldiğim sabah sabah onu araştrmaya başladım. Adı VİTİS VİNİFERA ( Çekirdekli Kırmızı Üzüm Ekstresi ) bu şurubun sayısı düşük spermleri yükselttiği ve hareketliliği arttırdığını söylediler bende sitesinden okudum nerdeyse herşeye faydası varmış sizlerde okuyun arkadaşlar
Ana Sayfa - Çekirdekli Üzüm Suyu