Selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza . Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve 1 yıldır bebiş istiyoruz aslında devamlı gittiğim bir doktor vardı ama salak adam eşimden hiç spermiyogram istemedi tabi ben ne klomid kaldı kullanmadığım ne pregnyl iğneler ... ultrasonla yumurta gelişimi takipleri vs... Üstelik en kötüsüde her ay adet günüm geldiğinde deli gibi bebek haberi beklemem bir gün dahi adetim gecikse testler yapıp sonunda hüsrana uğramam ve sonunda doktorumu değiştirdim ve tabiiki doktorun ilk istediği benden ve tabiikide eşimden tahliller .. benim adetimin 2 gününde tekrar gelmemi ogün ultrasona gireceğimi ve tüm sonuçları değerlendireceğini söyledi . Bundan tam bir hafta önce perşembe randevumuza gittik ve önce benim snuçlara baktı hormon vs. herşey tamam . Eşimin sonuçlarınıda hemşireden rica etti ve önüne koydu ve doktor hanım bir müddet sessiz kaldı ve eşimde ne oldu doktor hanım yoksa kötü bişiymi var dedi doktor da telaşlanma ama hiç sperm yok dedi eşim tam anlamıyla şok tabi bende ne anlamadım falan doktor bak telaşlanma henüz birşey belli değil vs dediysede eşimin yıkılışı ve o anda hıçkırarak ağlamak isteyip kendini tuttuğunu görebiliyordum bense sanki bir film izliyorum sanki rüyadayım ve birinin beni uyandırmasını bekliyorum aynı zamandada eşime destek olmak için soğukkanlı olmam gerektiğini biliyordum . Doktorun dediği bir ürologdan randevu almamız gerektiğini ilk önce şırınga yöntemiyle oda olmazsa cerrahi işlemle sperm aranacağını yüksek ihtimalle bulunacağını seri kanlı olmamız gerektiğini söyledi ve çıktık .Tabi hastane-ev arası nasıl geldik eşim kendini nasıl odaya attı ve nasıl hıçkırarak ağladı doktorun söyledikleri..Bana en çok koyanda eşimin her zaman bu konudan sanki hissetmiş gibi korkuyor olmasıydı ilginç bir tesadüf diyelim.Şimdi ise önümüzdeki salı günü eşimin doktorda randevusu var ve ne diyecekler ne olucak hiçbir fikrim yok
Acaba hiç çocuğunuz olmazmı diyecekler yoksa umut vericeklermi bilmiyorum ve eğerki eşime tam kısır teşhisi konursa ne yaparım yada ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok ve acayip desteğinize ihtiyacım var Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar
Selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza . Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve 1 yıldır bebiş istiyoruz aslında devamlı gittiğim bir doktor vardı ama salak adam eşimden hiç spermiyogram istemedi tabi ben ne klomid kaldı kullanmadığım ne pregnyl iğneler ... ultrasonla yumurta gelişimi takipleri vs... Üstelik en kötüsüde her ay adet günüm geldiğinde deli gibi bebek haberi beklemem bir gün dahi adetim gecikse testler yapıp sonunda hüsrana uğramam ve sonunda doktorumu değiştirdim ve tabiiki doktorun ilk istediği benden ve tabiikide eşimden tahliller .. benim adetimin 2 gününde tekrar gelmemi ogün ultrasona gireceğimi ve tüm sonuçları değerlendireceğini söyledi . Bundan tam bir hafta önce perşembe randevumuza gittik ve önce benim snuçlara baktı hormon vs. herşey tamam . Eşimin sonuçlarınıda hemşireden rica etti ve önüne koydu ve doktor hanım bir müddet sessiz kaldı ve eşimde ne oldu doktor hanım yoksa kötü bişiymi var dedi doktor da telaşlanma ama hiç sperm yok dedi eşim tam anlamıyla şok tabi bende ne anlamadım falan doktor bak telaşlanma henüz birşey belli değil vs dediysede eşimin yıkılışı ve o anda hıçkırarak ağlamak isteyip kendini tuttuğunu görebiliyordum bense sanki bir film izliyorum sanki rüyadayım ve birinin beni uyandırmasını bekliyorum aynı zamandada eşime destek olmak için soğukkanlı olmam gerektiğini biliyordum . Doktorun dediği bir ürologdan randevu almamız gerektiğini ilk önce şırınga yöntemiyle oda olmazsa cerrahi işlemle sperm aranacağını yüksek ihtimalle bulunacağını seri kanlı olmamız gerektiğini söyledi ve çıktık .Tabi hastane-ev arası nasıl geldik eşim kendini nasıl odaya attı ve nasıl hıçkırarak ağladı doktorun söyledikleri..Bana en çok koyanda eşimin her zaman bu konudan sanki hissetmiş gibi korkuyor olmasıydı ilginç bir tesadüf diyelim.Şimdi ise önümüzdeki salı günü eşimin doktorda randevusu var ve ne diyecekler ne olucak hiçbir fikrim yok
Acaba hiç çocuğunuz olmazmı diyecekler yoksa umut vericeklermi bilmiyorum ve eğerki eşime tam kısır teşhisi konursa ne yaparım yada ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok ve acayip desteğinize ihtiyacım var Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar
kızlar günaydın kimse kalkmadımı hala ???
aymes , sidelya nerdesiniz kızlar bak yapayanlız kalmış topiğimiz
bu bölüme vedaya geldim kızlar
Artık aranızda olamayacağım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7793395#post7793395
öncelikle hoşgeldin canıma.s.Selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza . Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve 1 yıldır bebiş istiyoruz aslında devamlı gittiğim bir doktor vardı ama salak adam eşimden hiç spermiyogram istemedi tabi ben ne klomid kaldı kullanmadığım ne pregnyl iğneler ... ultrasonla yumurta gelişimi takipleri vs... Üstelik en kötüsüde her ay adet günüm geldiğinde deli gibi bebek haberi beklemem bir gün dahi adetim gecikse testler yapıp sonunda hüsrana uğramam ve sonunda doktorumu değiştirdim ve tabiiki doktorun ilk istediği benden ve tabiikide eşimden tahliller .. benim adetimin 2 gününde tekrar gelmemi ogün ultrasona gireceğimi ve tüm sonuçları değerlendireceğini söyledi . Bundan tam bir hafta önce perşembe randevumuza gittik ve önce benim snuçlara baktı hormon vs. herşey tamam . Eşimin sonuçlarınıda hemşireden rica etti ve önüne koydu ve doktor hanım bir müddet sessiz kaldı ve eşimde ne oldu doktor hanım yoksa kötü bişiymi var dedi doktor da telaşlanma ama hiç sperm yok dedi eşim tam anlamıyla şok tabi bende ne anlamadım falan doktor bak telaşlanma henüz birşey belli değil vs dediysede eşimin yıkılışı ve o anda hıçkırarak ağlamak isteyip kendini tuttuğunu görebiliyordum bense sanki bir film izliyorum sanki rüyadayım ve birinin beni uyandırmasını bekliyorum aynı zamandada eşime destek olmak için soğukkanlı olmam gerektiğini biliyordum . Doktorun dediği bir ürologdan randevu almamız gerektiğini ilk önce şırınga yöntemiyle oda olmazsa cerrahi işlemle sperm aranacağını yüksek ihtimalle bulunacağını seri kanlı olmamız gerektiğini söyledi ve çıktık .Tabi hastane-ev arası nasıl geldik eşim kendini nasıl odaya attı ve nasıl hıçkırarak ağladı doktorun söyledikleri..Bana en çok koyanda eşimin her zaman bu konudan sanki hissetmiş gibi korkuyor olmasıydı ilginç bir tesadüf diyelim.Şimdi ise önümüzdeki salı günü eşimin doktorda randevusu var ve ne diyecekler ne olucak hiçbir fikrim yok
kimsecikler kalmamış yetercim nasılsın şeker hoş geldin bu arada
Aaymes kolay geldin güzelim fazla yorma kendini ben seni bugün çalışıyor biliyordum ama evdesin biras da dinlenmeye vakit ayır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?