Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese hayırlı pazarlar kızlar...
ben adet oldum...bu ay amelıyattan sonrakı ılk ayımızdı..
temmuzun onunda tatıle cıkıyoruz.ınsallah tatılde kafamız rahat olurda bebısle donerız..
mevlam herkesın gonlundekını versın ınsallah..

kolay gelsin tatlım

amin inşşşş canım bebişle değil RABİM bebilşerlerle dönmeyi nasip etsin inşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlısı olsun canım
bu arada bugün cumartesi günler karıştı galibayerimseniben

yetercim çok sağol

kızı morarttınız:roflol:
bide niye mor diye sorma:roflol:delikafadulden

Allah kabul etsin aymesim.
fazla yorma kendini
belki bebek vardır

aynı durum bendede var canım 9 kilo fazlan var dedi bana da doktor ama hiiçç aldırış etmiyorum walla sana diyim kolanıda iç dondurmanı da ye ama günde eğer 2 bardak içiyosan 1 e düşür herşeyin yarısı anladın mı canım benimm haaa bana diyosan ki sen yapıyomusun diye hayıııırrr canıımm ama avantajımız şu ikimizde ço sıcak memleketlerde yaşıyoruz bende alanyada yaşıyorum ama terle atarız bence bol bol hareket yeter bencee.. öptüümmmm:icecream:

:sm_cool:Kızlarrr ROSEM den haberr getirdimm sizeeee.:sm_cool:Temmuz annesii topiğinee yazmışşşş bende kopyaladımm burayaa :))

bu arada gecmıse bakamadım kusura bakmayın cevap yazamadım.
bızım bebek huysuz bıraz emme sorunumuz var gogus uclarım yara sutum henuz gelmedı.
bebegım emmek ıstıyor ama sut yok(
ne yapıcagımızı sasırmıs durumdayız.aglıyor sureklı.
bıraz mama verdık mecburenç
bu arada sarılık olmus yarın yenıden tahlıl yapılcak.
sımdıye kadar ınanırmısınız hıc oturmadım.
hatta kendı mı unuttum sezeryandan sonra agrım oldu bıraz ama onu bıle umursamıyor ınsan.
bu arada epıdural yada spınal anestezıden hıc korkmayın cok rahat gecıyor ama sonrasında bıraz agrı oluyor.
benım dıkısler cok agrı yaptı.yurudukce agrısı azalıyor.
cok skur sımdı daha ıyıyım.dogum hıkayemı musaıt oldugum en kısa zamanda yazıcam.
hepınızı cok sevıyorum.
bu arada oglusumuzun adını MERT koyduk.

:dance: :dance: :dance:

nediyelim balsurat darısı başımıza olsunn allah rosemiciğimizin mertinede sağlık versin
gamyoncuiremsu

bizede haber ettiğin içİn sağol balcımopuyorumnanaktan
rabbim analı babalı büyütsün....
darısı bütün bebek isteyenlere olsun inşallah...

Merhaba kızlar rosemin yazdıklarını gorunce kendi dogumum aklıma geldi birden. Bende sezeryanla doğum yaptım ve benimde sutum gelmedi okadar stress verici bir şeyki anlatamam anneler için en buyuk problem emzirme sorunudur. Normal doğumda sut bir kac saat içinde hemen geliyor ama sezeryanda bazen 3 gün bazen 1 hafta bazende 2 haftayı buluyor. ınsan depresyona giriyor topiğin hamişleri lohusalık depresyonuna dikkat eşinizden bile nefret etmeye başlıyorsunuz ama 40 gun sonra hersey normale donuyor neyse bende mecburen mama vermistim sonra sutum biraz geldi ama bizim oğlan doymadığı için ek mama vermek zorunda kaldım Su anda sadece mama ile besleniyor yapacak biseyim yok gercekten. Topiğin hamişleri hamilelikte ne kadar dengeli ve iyi beslenirseniz bebeğiniz okadar sağlıklı doğuyor.

kıslarr pinkrose dan haber alan varmı dün doktora gitmişlerdii

dünkü mesajını okuman için alıntı yaptım canım....

Allah analı babalı büyütsün inşallah..
darısını da bizim başımıza nasip etsin inşallah..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…