Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ay canım ya ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah :Saruboceq:

ben geldim kızlar gidemiyorum kastamonuya. yerime bakan arkadaşın eşi bugun şile de boğulmuş. sabah 10 da haber geldi... allah rahmet eylesin. ne zor birşeydir bu acı yarabbim... allah sabır versin...

ben geldim kızlar gidemiyorum kastamonuya. yerime bakan arkadaşın eşi bugun şile de boğulmuş. sabah 10 da haber geldi... allah rahmet eylesin. ne zor birşeydir bu acı yarabbim... allah sabır versin...

walla allah sabır varsin gercekten cok acı düşüncesi bile allah hebimizin kocişlarıne uzun uzun ömürler versinopuyorumnanaktan

Allah bize senin haberini de buradan okumak nasip etsin inşaaallaaahh. Umarım sütü de gelir bir an önce, minik Mert iyice beslenir:Saruboceq:

Allah rahmet eylesin, eşine ve yakınlarına dayanma gücü versin ((

Bu sitede erkekler için çok güzel kürler var, yapanların genelde artış oluyor.Bakmanı tavsiye ederim. Hem testi bir başka yerde daha yaptırmanızı tavsiye ederim. Tese falan yapıyorlar, yine de buluyorlar. Umarım sizinde öyle olur, Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.

yaaaaa canım çoz zor bir durum ALLAH sabır versin

sğl canım bilgin için mutlaka deneyeceğim bunu..eğer iyi birini bulabilirsem temiz şöyle sütünü içebileceğim birini yakın civarda köylerde de var ordanda getirtirim ...yeterki azcık alayım..hem bebiş için hemde aldığım kıyafetleri tekrar yaptırmak zorunda kalmam belki artıkk kaydirigubbakcemile3

Nesrin cim çok zor arkadağnın yaşadığı benimkide denşz dye tuturuyor izin vermiyorum açılıyo çünkü şimdi hiç göndermicem bu sene ben gidemediğim için
çok zor Allah sabır versin arkadaşına
Kızlar böyle zamnalarda insna anlıyor Alla hayılrısını versin eşlerimize bizlere sağlık versinn

canım normalde ben yaklaşık 2 aydır içiyordum bu 2 ayın 20 gününü memleketteydik orda içtim...
ve 20 günde gözle görülür bir artış gördüm...
burda da içmeye devam ediyorum ama burda öğle taze güvenilir süt alacak biryer yok...
yani paket süt içiyorum...

of ya çok başım ağrıyor ilaç da alamıyorum
geçmiş olsun canım:tesellipuyorumnanaktan

rabbim sabır versin....
geçenlerde de eşim şileye gitmişti....
gelene kadar hiç aklımdan çıkmadı...

canım şuan bakıyorum...
çok şey biliyorduk ama bu kadar ayrıntılı ilk defa duyuyorum...
rabbim ne büyüksün...

ah tşk ederim fadikcimm sen nasılsın a.s.
iyiyim canım çok sağolopuyorumnanaktan

arkadaşlar hepinize çooook teşekkür ederim burada sizlerle paylaşmakla çok iyi yapmışım bana çok moral verdiniz Birebira,Aşk meleği,azra-azra,Sidelya01,Fadik hepinize gönülden teşekkür ediyorum inşallah eşimle ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edicem ve dediğiniz gibi biz birbirimize dua edicez ve destek olucaz.Bebek isteyen herkese rabbim en kıza zamanda sağlıklı sıhhatli bebişler kucaklarına almayı nasip etsin.En başta burdakiler inşallah sizlerden güzel haber aldıkça bundan böyle bende mutlu olucam.Görüşürüz....

Başınız sağolsun canım...:Saruboceq:

Biz de gidemedik Kastamonuya....

günaydın kızlar beni hatırlıyormusunuz bilmem eşimde varikosel başlangıcı ve iltihap vardı ama ben dün hamile olduğumu öğrendim ben hamileyim bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim darısı bu topicteki arkadaşlarımın başına....

KIZLARRRRRRRRRR HAMİŞ VAR zemuszemus zemuszemus zemuszemus :lepi: :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :teytey: :teytey::teytey:delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…