lekelenme başladı sanırım bebeğim hisseti onu istemediğimizi benden önce davranıp gitmek istiyor galiba düşük yapacağım....
aymesim şeker arkadaşım üzülmek yok..
hayırlısı buymuş. sağlık olsun..
zamanı gelicek bir gün elbet..
öperim seni nanaklarından.. opuyorumnanaktan
Sağol canım arkadaşım
bekliyorum herzamanki gibi gelicek bebişim inşallah
bengücüm hayırlısı böylesi daha iyi olur..
o kadar strese hangi bünye dayanabilir ki..
Allah yardımcın olsun canım..
Allah bilir onlara ne yapacağını..
lekelenme başladı sanırım bebeğim hisseti onu istemediğimizi benden önce davranıp gitmek istiyor galiba düşük yapacağım....
CANIMMMMM aymesimmm üzüldümm gerçektenn...ama kısmet değilmişş be güzelimmm....hayırlısı herşey nasip kısmett.inşalah en kısa zaman da allah gönlüne göre versinn....senin de halayını çekmek nasip olur inşallahhh...........:CüvCüv::ecrin_bebek:
hepiniz haklısınız,kızmıyorum hiç birinize ama gerçekten dışardan söylendiği gibi değil her şey,gerçekten yerimde olsaydınız aynı şartlarda o zaman benim yaptığımı yapardınız eminim buna,bende dışarıdan biri olsam sizin gibi davranırdım,Allah kimseyi benim yerime hiç bir zaman koymasın,ne ailem istiyor ne eşim olacak o adam ben tek başıma nasıl bakarım çalışmıyorum ki şu an...
benim yaşadığım babasızlığı çocuğuma yaşatmak istemiyorum üstelik baba olmaya hakkı olmayan bir insanın kesinlikle bunu tatmasını istemiyorum,6 yaşındaki çocuk aklıyla düşünüyor hala,diyorum ki ona nasıl bizi yüzüstü bırakır ailen seçersin,o da diyorki çocuğu doğuracak olan sensin,sen ver kararı sanki ben tek başıma yaptım,demek istiyor ki başınızın çaresine bakın ben karışmam bundan sonra,geçen hafta ultrason resmini cebinde taşıyan bendim sanki,kalp atışlarını duyup ağlayan ikimiz değidik sanki,of of ............
eşin askerden daha yeni geldi
hasretlik çektiniz
birbirinizi özlediniz
nasıl oluyoda eşin gelir gelmez ailesine dönüyo
anlamıyorum yaaa
kaç yaşında bu herif
sizin şimdi yeni evli çiftler gibi dolaşmanız gerekirken
kaynanan olucak o kadın ne istiyo senden
Allahım inşallah aynılarını kocanın kız kardeşine veya ablasına da yaşatır
İnşallah görümcenin kocası da görümceni terk edip,çocuklarıyla ortada bırakır
Bak görürsün bunların aynılarını görümcen de yaşıycak
asılamadan dolayı dengesizlik olmus olabilir minosum
bekle bakalım eger kanama miktarın cok az ya da fazla olursa bi doktora gitsen iyi olur
Günaydın arkadaşlar güzel bi haber vermeyi çok isterdim
ama test sonucum koca bi NEGATİF:çok üzgünüm: yine olmadımafoldumben
çok umutlu değildim ama yinede acaba pozitifi görürsem
size bunu nasıl yazarım diye bütün gece hayalini kurmuştum:gitme:
her zamanki gibi nasip olmadı yine o tek çizgiyle karşılaştım
5 senelik evliiğim boyunca hiç çifti göremedim zaten hep tek hep tek:gitme:
Kısmet değilmiş işte olmadı elden bişey gelmiyo üzülmekten başka
olsun tatım,üzülme yaaa...Günaydın arkadaşlar güzel bi haber vermeyi çok isterdim
ama test sonucum koca bi NEGATİF:çok üzgünüm: yine olmadımafoldumben
çok umutlu değildim ama yinede acaba pozitifi görürsem
size bunu nasıl yazarım diye bütün gece hayalini kurmuştum:gitme:
her zamanki gibi nasip olmadı yine o tek çizgiyle karşılaştım
5 senelik evliiğim boyunca hiç çifti göremedim zaten hep tek hep tek:gitme:
Kısmet değilmiş işte olmadı elden bişey gelmiyo üzülmekten başka
Ne olursa olsun
çevre şartını yiyim ya
bebeğimden önemli olamazzdı hiçbirşey mafoldumben
içim kan ağladı ayşem yazmasam duramazdım mafoldumben
lekelenmem ve sancılarım devam ediyor,doktorumu aradım,saat 4 te kürtaj olacağım,düşük olacağını söyledi,bu durumda en azından ben aldırmıyorum,yavrum kendi istemiyor dünyaya gelmeyi onu anladım...
offf canım yaa...
o melek de anladı istenmediğini..
sana bununla ilgili çok fazla şey yazdım,söyledim bengücüm..
artık hiçbişey demiyorum..
dicemi dedim ben..karar senin..
dün akşam bu olayı anlattı eşime..
o da dedi ki..
ama aldırmazsa da çocuk büyüdüğünde,öyle bir adamla,sırf çocuğun babası olduğu için zaman zaman
görüşmek zorunda kalacak..
bu da çok kötü dedi..
herşeyin hayırlısı canım..
kesin düşük mü olacak şimdi?
hepiniz haklısınız,kızmıyorum hiç birinize ama gerçekten dışardan söylendiği gibi değil her şey,gerçekten yerimde olsaydınız aynı şartlarda o zaman benim yaptığımı yapardınız eminim buna,bende dışarıdan biri olsam sizin gibi davranırdım,Allah kimseyi benim yerime hiç bir zaman koymasın,ne ailem istiyor ne eşim olacak o adam ben tek başıma nasıl bakarım çalışmıyorum ki şu an...
benim yaşadığım babasızlığı çocuğuma yaşatmak istemiyorum üstelik baba olmaya hakkı olmayan bir insanın kesinlikle bunu tatmasını istemiyorum,6 yaşındaki çocuk aklıyla düşünüyor hala,diyorum ki ona nasıl bizi yüzüstü bırakır ailen seçersin,o da diyorki çocuğu doğuracak olan sensin,sen ver kararı sanki ben tek başıma yaptım,demek istiyor ki başınızın çaresine bakın ben karışmam bundan sonra,geçen hafta ultrason resmini cebinde taşıyan bendim sanki,kalp atışlarını duyup ağlayan ikimiz değidik sanki,of of ............
lekelenmem ve sancılarım devam ediyor,doktorumu aradım,saat 4 te kürtaj olacağım,düşük olacağını söyledi,bu durumda en azından ben aldırmıyorum,yavrum kendi istemiyor dünyaya gelmeyi onu anladım...
bengusunun "acısıyla tatlısıyla" topiğinde açtığı konuya nix arkadaşımız keşke o bebek benim karnımda olsaydı yazmış.
onu okuyunca çok üzüldüm
ne kadar çok isteyen,çaba gösteren arkadaşlarımız var
İnşallah Allahım tez zamanda onu can-ı gönülden isteyen, Allahın verdiği emanete sahip çıkabilecek kişilere versin
Kimsenin kucağı boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?