Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sağol canım benim
evet fazla nazlandı bu beiş valla
bi gelse vurucam vurucam hep kıçına kıçınakaydirigubbakcemile3

yok canım gitmiycem bu aralar doktor falan istemiyorum hiç

aymesim canim uzuldum ama napalim demek ki zamani gelmemis
elimizden bir sey gelmiyor malesef
ama olsun biz bebislere kavusuncaya kadar ugrasicaz dimi:lepi:

lekelenme başladı sanırım bebeğim hisseti onu istemediğimizi benden önce davranıp gitmek istiyor galiba düşük yapacağım....

slm, nasilsiniz?
gecmis olsun bengusu oyle deme belkide normal bi lekelenmedir hemen dusuk deme

cok uzuldum canim, ozur dilerim bilmiyordum gecmiside okuyamadim, yarani desmis gibi oldum gercekten çok ozur dilerim....
bebekle hersey duzeldi sanmistim...allahtan hayirlisini dilemekten baska caremiz yok!!!

aymesim şeker arkadaşım üzülmek yok..
hayırlısı buymuş. sağlık olsun..
zamanı gelicek bir gün elbet..
öperim seni nanaklarından.. opuyorumnanaktan

lekelenme başladı sanırım bebeğim hisseti onu istemediğimizi benden önce davranıp gitmek istiyor galiba düşük yapacağım....

bengücüm hayırlısı böylesi daha iyi olur..
o kadar strese hangi bünye dayanabilir ki..
Allah yardımcın olsun canım..
Allah bilir onlara ne yapacağını..

kendilğinden düşmesi daha iyi olur çünkü yarın sabah kürtaj oluyorum eşimden boşanıyorum o da istiyor aldırmamı

tatlım hayırlısı hakkında RABİN BİR ÇIKIŞ YOLU GÖSTERİR İNŞŞŞŞ

Bengü geçmiş olsun

bebeği başkalarının istememesi ölçü olmamalıydı senin için

önemli olan senin isteyip istemediğin

evet haddim değil ama o sana verilen en güzel hediyeydi rabbimden

demmekki sende istemiyosun bebeyi

kol kanat gerip her şeyi göze alıp ona bakmalıydın

haddim olmayarak yazdım bunları affet

ama içimde tutamıyorum

senin için çok zor farkındayım

sonradan üzülmeni istememdiğimden haddim olmayarak

affet
mafoldumben
ama ben yapamazdım
senağlama senağlama

[ı]evet aldıracakmıs bebeği
cok üzüldüm
dün demiştik ya imtihanın cesitlisi var
dilerim hayırlı olan kararı versin[/ı]
güzümün nuru nasılsın bengusu için çok üzüldüm rabim kolay bir çıkış yolu versin
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
balın nasılsın kız

hayırlısı olsun canım inşşş

bengusu canim hakkinda hayirlisi olsun insallah
keske hersey daha farkli olsaydi mutlulugun devam edebilseydi
ama olamadi malesef cok uzgunummafoldumben
Allah sabir versin yardimcin olsun canim

kizlar benim dun kanamam olmustu ama normal kanama gibi degildi
su gibi acik pembe ara arada akintiyla karisik damar seklinde kan vardi
bu gunde bir sey yok sadece afedersiniz tuvalet kagidina hafif lekeler geliyor
hic bir sey anlamadim ben bu gun 25. gunum oluyor
belkide asilamadan sonraki aydayim ya onun etkisi olmustur

sana katiliyorum canim ama yanlis anlasilir diye soylemedim....arkadismizin yerinde olsaydim aldirmaya kiyamazdim ama tabii insanin cevresi hayat sartlarida onemli...

sana katiliyorum canim ama yanlis anlasilir diye soylemedim....arkadismizin yerinde olsaydim aldirmaya kiyamazdim ama tabii insanin cevresi hayat sartlarida onemli...

Ne olursa olsun
çevre şartını yiyim ya
bebeğimden önemli olamazzdı hiçbirşey mafoldumben
içim kan ağladı ayşem yazmasam duramazdım
mafoldumben

CANIMMMMM aymesimmm üzüldümm gerçektenn...ama kısmet değilmişş be güzelimmm....hayırlısı herşey nasip kısmett.inşalah en kısa zaman da allah gönlüne göre versinn....senin de halayını çekmek nasip olur inşallahhh...........:CüvCüv::ecrin_bebek:

anacım emin adımlarla ağır ağır ilerliyorum:roflol:

bi sürü şey yazmışsınız, okumaktan yazamıyorum ki:mymeka:
hımmm tabi agır vasıta olmaya basladın o yüzden yavas gidiyorsun

güzümün nuru nasılsın bengusu için çok üzüldüm rabim kolay bir çıkış yolu versin
ah canım iyiyim seni görünce daha iyi oluyorum
rejim yapamıyorum artık ona üzülüyorum biraz
hemen kilo almaya basladım

asılamadan dolayı dengesizlik olmus olabilir minosum
bekle bakalım eger kanama miktarın cok az ya da fazla olursa bi doktora gitsen iyi olur

arkadaşımıza çok üzüldüm ama gerçekten çaresiz kalmışşsa ne yapsın ama bebeğinede kıymasın belki eşi onu ciddiye almamıç yani hamile olduğuna inanmamış b ence biraz daha beklesin arkadaşım aalah katında katil olmaktansa doğur çünkü çevre önemli değil öbür dünyada senin azabını onlar değl sen çekeceksin belki kocanında aklı başına gelir aalah senin hakıunda hayırlı olanı yapsın inşalah eşin hemem gelip kapına sana yalvarsın ve sende bebişini doğurasın canım bu arada işine karışmak gibi algılarsanda senden özür dilerim ama çok üzüldüm

hepiniz haklısınız,kızmıyorum hiç birinize ama gerçekten dışardan söylendiği gibi değil her şey,gerçekten yerimde olsaydınız aynı şartlarda o zaman benim yaptığımı yapardınız eminim buna,bende dışarıdan biri olsam sizin gibi davranırdım,Allah kimseyi benim yerime hiç bir zaman koymasın,ne ailem istiyor ne eşim olacak o adam ben tek başıma nasıl bakarım çalışmıyorum ki şu an...
benim yaşadığım babasızlığı çocuğuma yaşatmak istemiyorum üstelik baba olmaya hakkı olmayan bir insanın kesinlikle bunu tatmasını istemiyorum,6 yaşındaki çocuk aklıyla düşünüyor hala,diyorum ki ona nasıl bizi yüzüstü bırakır ailen seçersin,o da diyorki çocuğu doğuracak olan sensin,sen ver kararı sanki ben tek başıma yaptım,demek istiyor ki başınızın çaresine bakın ben karışmam bundan sonra,geçen hafta ultrason resmini cebinde taşıyan bendim sanki,kalp atışlarını duyup ağlayan ikimiz değidik sanki,of of ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…