hayırlısı canım ya:teselli:Günaydın arkadaşlar güzel bi haber vermeyi çok isterdim
ama test sonucum koca bi NEGATİF:çok üzgünüm: yine olmadımafoldumben
çok umutlu değildim ama yinede acaba pozitifi görürsem
size bunu nasıl yazarım diye bütün gece hayalini kurmuştum:gitme:
her zamanki gibi nasip olmadı yine o tek çizgiyle karşılaştım
5 senelik evliiğim boyunca hiç çifti göremedim zaten hep tek hep tek:gitme:
Kısmet değilmiş işte olmadı elden bişey gelmiyo üzülmekten başka
canım yumurta çatladığı zaman akıntının yumurta akı kıvamında olması lazım...kızlar birşey sorucam
yumurtlama döneminde akıntı artar diye duymuştum doğrumu
bu ara çalışmaları artırdım da
Sorma canım ya görünce
bunu hemen kızlarla paylaşmalıyım dedimkaydirigubbakcemile3
Günaydın şeker bende bende :sinifsinif:
Ohh beeeeeee hele şükür mesajım alındı
nerdesin arkadaşım patlamak üzereydim sıkıntıdan
zaten negatif canımı sıktı bide siz olmayınca
ohhhhh ne güzel tatile gidihyomuşsun bol bol eğlen
tadını çıkar sana kolay gelsinkaydirigubbakcemile5
hayırlısı canım ya:teselli:
rabbim başka sıkıntı vermesin....
canım yumurta çatladığı zaman akıntının yumurta akı kıvamında olması lazım...
yani bu akıntıyı iki parmayının arasınna aldığın zaman...parmaklarını açıp kapadığında uzaması lazım...
canımya negatifler birgün inşallah pozitife dönüşecek ve bizler hep birlikte kutlayacağız sıkma canını
aslında bir tarafından tadını çıkarmak lazım herşerde bir hayır vardır .
pazar günü (profildeki resim) yeğenimide alıp denize gittik ama bin pişman olduk ne güneşlebildik ne başka birşey hep onunla ilgilenmek zorunda kaldık ve bizi çok yordu ve anladımki allahım daha benim hazır olmadığımı düşünerek vermiyor bebişi :)
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hayırlısı canım ya:teselli:
rabbim başka sıkıntı vermesin....
canım yumurta çatladığı zaman akıntının yumurta akı kıvamında olması lazım...
yani bu akıntıyı iki parmayının arasınna aldığın zaman...parmaklarını açıp kapadığında uzaması lazım...
adet oluş tarihim 24 haziran bu tarihten itibaren kuru incir çörek otu ısırgan toğumu keçiboynuzu pekmezi ceviz valla bunları yemekten 2 kilo aldım yaptığım rejim boşa gitti
adetin kaçıncı gününe kadar yumurtlama dönemi sürüyor du
İnşallah canım Rabbim hepimize zamanı geldiğinde nasip etsin anneliği yaşamayı herşeyde bi hayır vardır tabiki Allah bizi bizden daha çok düşünüyodur mutlaka ama dünya halleri işte yinede istemedende olsa takılıyoruz bazen
Arkadaşım bende başlarda eşimde problem olduğunu öğrendiğimde okadar kafama taktımki sanki dünyanın sonu gelmiş ve ben hiç bebek sahibi olamayacakmış gibi hissettim kendimi ama ardan zaman geçtikçe ve yeğenimle ilgilenirken karşılaştığım zorluklar beni biraz daha relax hale getirdi ve hep kendi kendime şunu demeye başladım daha zamanı gelmemiş allahım biliyor ne zaman vereceğini benim teyzemin 12 sene üstüne 4 yada 5 kez aşılma 6 kere tüp bebek denemesinin ardından artık pes etmişken kendiliğinden oldu şimdi 2 tane oğlu var yani bugünün kocişinle baş başa geçirdiğin günlerin tadını çıkar ben öyle yapıyorum
Sağol canım herşey için evet dünyanın sonu değil gerçekten
ama bazen bunalıma giriyorum işte gelip gidiyo arad bi işte
hayat tabiki devam ediyo ve çok kısa bugünün kıymetini bilmek lazım
SEVCAN geldin bi mesaj yazmadın askolsun
merhaba arkadaşlar aymescim bende aynen senin gibi kendimi kötü hissediyorum canım ama yapacak bişey yok allahım sabır versin bizlere gelecek o günler birgün gelecek ve bizde anne olacagız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?