Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

topiği versene bana bende giriyim keşke bende olsaydım opuyorumnanaktan
topiği versene banada ha bu arada banada uyar

ask olsun foryou az once yazdim ama gormedin herhaldekaydirigubbakcemile3

hosgeldin nevo nasilsin canim?

ben 9 yıllık evlıyımm:)) ıkı kızım var ama su an sınoptalarr( çok özluyorum(sorunum yok yenıyım ve pek anlamadım burayaı tıkladım ve yazdım :))

Canlarımmm ; nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Üzücü haberlerin yer aldığı bir haftayı geride bırakmışız. Bu hafta içi hiç gelemedim. Hepsinden bugün haberdar oldum. :çok üzgünüm:

Nesrincim çok geçmiş olsun. Allah şifanı versin güzelim. a.s.

tuliny tatlım sizin de sonuçlar beklenmedik bir şekilde çıkmış. Çok şaşırdım. Ama eşinin acilen sigarayı bırakması lazım. klava:

Bengusu ve Sera96 hakkında listede yazmıştım. Zaten diyecek fazla birşey yok. Çok acı gerçekten. Çok sarsıldım. :gitme:

nix bitanem senin de aşılaman negatif sonuçlanmış. Allah hakkında hayırlısını verecektir diyorum. Şeniz

Tatilde olanlar var , onlara da iyi eğlenceler. hihoyyyt

Allah herkesin derdine derman , hastalığına şifa versin inşallah. :Saruboceq: Hepimizin kendine göre bir sürü sorunları var. Allah beterinden saklasın ve dermansız dert vermesin. Güzel günler sizlerin olsun inşallah. :Saruboceq: Gönlünüzden geçenler gerçek olsun dilerim. :Saruboceq:
Hepinizi kocaman öpüyorum.
Şeniz

ben 9 yıllık evlıyımm:)) ıkı kızım var ama su an sınoptalarr( çok özluyorum(sorunum yok yenıyım ve pek anlamadım burayaı tıkladım ve yazdım :))

Maşallah canım. Allah bir ömür mutluluklar yaşatsın sizleri inşallah. :Saruboceq: Tatil sebebiyle kızlarından uzaksın sanırım. Siteye zamanla alışırsın. Burası bebek sahibi olmakta zorlanan kişilerin bölümü aslında. İnfertilite bölümü. Öptüm seni. Şeniz

eline sağlık nevom hoşgeldin bu hafta gelemedin pek canım yeğen yaramazlıkmı yapıyo çok tepinip yoruyomu annesini yoksa:)) kendine iyi bak canım............

eline sağlık nevom hoşgeldin bu hafta gelemedin pek canım yeğen yaramazlıkmı yapıyo çok tepinip yoruyomu annesini yoksa:)) kendine iyi bak canım............

Evet canım gelemedim. Oğluşum çok uslu maşallahhh. Öyle şeyler yapmıyor , annesini üzmüyor. :asigim: Bizim kurumda memur alımları var bu sıra. Ben de tam bu işlerin merkezi yerinde görevliyim. O bakımdan bu afta bilgisayarın düğmesine dokunmak nasip olmadı. Ağustosa kadar devam edecek telaşımız. Akşamları da biliyorsunuz gelemiyorum. Haftadan haftaya oldu yine. :sinifsinif:

Senin bebiş de maşallah büyümüş. Allah nazarlardan saklasın. Nasıl gidiyor hamilelik?

kızlar merhaba ben geldim bir bakınıp kaçıcam hemen...güç bela bir internet buldum bir yerden.....

nasılsınız bakalım....hepinizi çok özledim.....benim de tatil geçiyor işte ...2 hafta sonra rabbim kısmet ederse aranızda olurum...
yine ara ara gelmeye çalışıcam.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…