aşılama olan arkadaşlar yardımınıza ihtyacım var aşılama öncesi hangi testleri istedi doktor kaç defa bide kaçıncı günler yanına çağırıyor eşimi ne zaman görmek ister ben ankarada aşılama yaptırıcam doktorum adetin 2. günü çağırdı acaba eşimi nezaman çağırır acıyormu ağrı oluyormu ne olur yardımcı olun ilk olacak
yaşadıkların hiç kolay şeyler değilherkesin sınavı farklı farklı işte ayşe haklısın ama gerçekten elden birşey gelmiyor ama şunu bilki herşey Rabbimin bir ol demesine bakıyor
inan ın bende inanmazdım mucizelere ta ki beni bulana kadar hiç umudum yoktu
şöyleki tüp bebeğe güveniyodum olursa bi ihtimal o şekilde olur diyordum ve olduda tüp bebekle bildiğiniz üzre kaybettim çok üzüldüm çok yandımm halada içim yanıyor çok ağladım isyan derecesine geldim ama yine dua ettim isyan etmeden ve kaybetsemde bunada şükür dedim neden mi çoğu kişi bir hamile kalsamda kaybetmsem derecesine gelmiş inan bebek beklerken bende öyleydim belki büyük konuştum konuştuğumada yandım sonradan ama olan oldu...... Ve bunada şükür dedim ne yapalım elden birşey gelmiypr diye ama bakın ne oldu hepiniz şahit olmadınızmı kaybettikten 9 ay sonra mucizemin gelmesine.. Bu yüzden umudunuz kaybolmasın benim hi beklemediğim anda geldi umarım sağlıkla alırım bu sefer........ ve inanıyorum ki burdaki arkaşlaım kimi tedaviyle ama çoğu beklemediği anda gelecek
Allah yardımcımız olsunn en kısa zamanda sizlerede nasip etsin dualarımdasınız
kizlar herkese selam
bencede bu bizim sinavimiz dua etmekten baska caremiz yok rabbim ol dedikten sonra olur ancak
bazen bende boyle umitsizliye kapiliyorum ama sonra sukur ediyorum sukurler olsun ki saglikliyimn esimle mutluyum allahim baska dert vermesin kizlar gercekten cok zor
BIZI BIZDEN BASKASI ANLAYAMAZ ANCAK YASAYAN BILIR
IYIKI VARSINIZ HIC OLMAZSA DERTLERIMIZI PAYLASIYORUZ
slm arkadaslar nasilsiniz?
ben pek,iyi degilim bebek krizim tuttu yine!!!!
hatirlayanlar olur belki kiz kardesimin kactigini soylemistim 3-4ay filan oluyo dun gece diger kiz kardesimden ogrendim hamileymis, kactigindan beri gorusmuyoruz onun adina çok sevindim ama kendi adima yine cok uzuldum, bebek için omrumden giden tam 5sene var ve daha ne kadar gidecek bilemiyorum ama yoruldum.allahima isyan etmek istemiyorum ama neden bize bu zorluk ben hep ruyalarimdami opup koklayacam bebegimi!!!!!
işte bu isyana giriyor ayşem
Herkezin sınavı farklı iştee
Rabbim yeterkii sağlıkk versinn.geçen 5 seneye lütfen üzülmee..
Her zaman her gününe şükrett
Sağlıklıyım..hastanelerde değilim.dermansız hastalıgım yok
Inan herşeyın başıı sağlık
Salla bebe gelmesinn geleceğii zamanı rabbim biliyorrr
Dua etmekten başkaa biz kulların yapacak birşeyi yok
Duman altı yaptım yıne
Evet canım gelemedim. Oğluşum çok uslu maşallahhh.Öyle şeyler yapmıyor , annesini üzmüyor. :asigim: Bizim kurumda memur alımları var bu sıra. Ben de tam bu işlerin merkezi yerinde görevliyim. O bakımdan bu afta bilgisayarın düğmesine dokunmak nasip olmadı. Ağustosa kadar devam edecek telaşımız. Akşamları da biliyorsunuz gelemiyorum. Haftadan haftaya oldu yine. :sinifsinif:
Senin bebiş de maşallah büyümüş.Allah nazarlardan saklasın. Nasıl gidiyor hamilelik?
İNŞALLAH CANIMopuyorumnanaktanslmlarrrrrrrrrr
ayyy çok sıkılıyorum bendee
nesrincim geçen hastanedeydim seni uzaktan gördüm dopllerderdeydim çok şükür iyi çıktı sonuççççççççççççç inşallah hep böyle gider
canım benim:teselli:slm arkadaslar nasilsiniz?
ben pek,iyi degilim bebek krizim tuttu yine!!!!
hatirlayanlar olur belki kiz kardesimin kactigini soylemistim 3-4ay filan oluyo dun gece diger kiz kardesimden ogrendim hamileymis, kactigindan beri gorusmuyoruz onun adina çok sevindim ama kendi adima yine cok uzuldum, bebek için omrumden giden tam 5sene var ve daha ne kadar gidecek bilemiyorum ama yoruldum.allahima isyan etmek istemiyorum ama neden bize bu zorluk ben hep ruyalarimdami opup koklayacam bebegimi!!!!!
hoşgeldin canım...canim Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin ,rabbim sabir versin,ins birgun olur bizimde bebeklerimiz ,tevekkul etmek gerekiyo galiba ,baska caremizde yok
dun aksam benimde tutmustu bebek krizim adet sancilarim baslayinca, birde netten azospermle ilgili birseyler arastirdim moralim iyice bozulmistu, agladimmmm uzun sure...
evet canım bu topikte insan huzur buluyor:asigim:Ben bu topikten niye ayrılamadığımı şimdi anlıyorum. Burası eğleceli sıra dışı ve akıcı. Tıpkı birezilya dizileri gibi hergun yeni bir heyecan her turlu duyguyu tadıyoruz burda hem uzulup hem sevinebiliyoruz dertlesiyoruz. Diğer topikler beni bayıyor gercekten. Nisan anneleri topigine bir girem dedim uff daraldım hic eğlenceli degil. Herkes biseye takmış kimi bebeğinin bezine kimi mamasına kimide bez fiyatına takmış.
slm arkadaşlar birkaç gündür yoktum şehir dışındaydık. Yeğenimin düğününü yaptık Allah mesut etsin.
Evimize döndük ama yarın bakalım eşim Üroogda randevusu var bakalım ne diyecek dua edin ne olur umutsuz vaka olmasın ben tüp bebeğede razıyım Allahım ne olur sperm bulunsun . Allahım sizinle birlikte banada anne olmayı nasip etsin...
evet canım bu topikte insan huzur buluyor:asigim:
bende başka topikelre pek takılamıyorum....
hiç biri burayı tutmuyor....
ayrıca anne olupta biizm topiğe devamlı gelen birtek sensin galiba....
bu bizleri çok mutlu ediyor:asigim:Şeniz
bu haftamız çok hüzünlü geçti:çok üzgünüm:
inşalalh bundan sonra güzel haberler alırız...
umarım tüm duların kabul olur dualrımızı seninle:Saruboceq:slm arkadaşlar birkaç gündür yoktum şehir dışındaydık. Yeğenimin düğününü yaptık Allah mesut etsin.
Evimize döndük ama yarın bakalım eşim Üroogda randevusu var bakalım ne diyecek dua edin ne olur umutsuz vaka olmasın ben tüp bebeğede razıyım Allahım ne olur sperm bulunsun . Allahım sizinle birlikte banada anne olmayı nasip etsin...
slm arkadaşlar birkaç gündür yoktum şehir dışındaydık. Yeğenimin düğününü yaptık Allah mesut etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?