Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aşılama olan arkadaşlar yardımınıza ihtyacım var aşılama öncesi hangi testleri istedi doktor kaç defa bide kaçıncı günler yanına çağırıyor eşimi ne zaman görmek ister ben ankarada aşılama yaptırıcam doktorum adetin 2. günü çağırdı acaba eşimi nezaman çağırır acıyormu ağrı oluyormu ne olur yardımcı olun ilk olacak

canım bu konuda bilgim yok ama istersen şu topiğe bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...ilama-yaptiran-hanimlarin-paylasim-alani.html
kaydirigubbakcemile5

yaşadıkların hiç kolay şeyler değil:teselli::teselli::teselli: RABİM bir daha yaşatmasın inşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşş bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşş darısıda bizlere olur dualarımızla mucizelerimiz bizleri bulur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: MEVLAM hepimizi güldürür inşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet ya bazan oluyor böle ümitsizliklerimiz aslında olmamamlı ama ........ çok haklısın AİLE SADETTİMİZİ BOZMASIN RABİM SAĞLIK HUZUR VERSİN EVET HAKLISIN BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ İYİKİ BURADA BULUŞUYORUZ

BUDA BİZİM SINAVIMIZ CANIM NE YAPALIM HAKIMIZDA HAYIRLISI:teselli::teselli::teselli:

çoooookkkk haklısın balım doğru söze ne denir

maaşallah yeğenimize canım........
benimde allaha şükür iyi gidiyo on gün sonra kontrolümüz var bakıcaz inşallah iyidir ........
hepinizede selam kızlar.......

İNŞALLAH CANIMopuyorumnanaktan

canım benim:teselli:
bazen hepimize böyle oluyor....
rabbim daha beterinden korusun....

hoşgeldin canım...
allah yardımcınız olsun....

Ben bu topikten niye ayrılamadığımı şimdi anlıyorum. Burası eğleceli sıra dışı ve akıcı. Tıpkı birezilya dizileri gibi hergun yeni bir heyecan her turlu duyguyu tadıyoruz burda hem uzulup hem sevinebiliyoruz dertlesiyoruz. Diğer topikler beni bayıyor gercekten. Nisan anneleri topigine bir girem dedim uff daraldım hic eğlenceli degil. Herkes biseye takmış kimi bebeğinin bezine kimi mamasına kimide bez fiyatına takmış.

evet canım bu topikte insan huzur buluyor:asigim:
bende başka topikelre pek takılamıyorum....
hiç biri burayı tutmuyor....
ayrıca anne olupta biizm topiğe devamlı gelen birtek sensin galiba....
bu bizleri çok mutlu ediyor:asigim:Şeniz

bu haftamız çok hüzünlü geçti:çok üzgünüm:
inşalalh bundan sonra güzel haberler alırız...

slm arkadaşlar birkaç gündür yoktum şehir dışındaydık. Yeğenimin düğününü yaptık Allah mesut etsin.
Evimize döndük ama yarın bakalım eşim Üroogda randevusu var bakalım ne diyecek dua edin ne olur umutsuz vaka olmasın ben tüp bebeğede razıyım Allahım ne olur sperm bulunsun . Allahım sizinle birlikte banada anne olmayı nasip etsin...

allah yardimciniz olsun aminnnnnnnnn

canım gerçekten bende dolanıp geliyoru hepsi sıkıcı en fazla kaldığım 5 dk dır gerçekten cok akıcı ve herşeyden önemlisi sammimiŞeniz

umarım tüm duların kabul olur dualrımızı seninle:Saruboceq:

canım inşş RABİM yüzünüze baksın gönlünüzdekini versin inn şşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fadikom benide es geçme ama darılırım bak((( şaka şaka bende aynen inan buranın tadını tutmuyo hiç biyer bende çok nadir gidebiliyorum diğer topiklere.........

Evet Fadikcim sanırım benden baska dogurupta gelen yok buraya sadece anne adaylarımız bebek bekleyen arkadaslarımızda burda eminim onlarda dogurduktan sonra buraya gelmeye devam ederler. Biz artık aile olmusuz burda birbirimizi gormesekte yuz yuze tanışmasakta aramızda sıkı bir bağ kurulmuş birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz sanırım bunu birazık nevrosky e borcluyuz topgin annesi..

Bengusunun olayı beni gercekten derinden yaraladı. O nedenle bu ay hamiş haberi almaya susamışız açıkcası birileri bir kac hamiş haberi patlatsa iyi olacak. Bu ay bereketli bir ay olsun insallah....

temmuz ayı hamiş aday listesi

arkadaşlar lazuz arkadaşımız ın yaptığı listeyi devam ettirmek istedim..kendisi gelene kadar ..adet günü olmayan arkadaşlar gününü belirtirse eklerim listeye

1-aşk_meleği---5 Temmuz---

2-HARZEM---10 Temmuz---

3-neser---11 Temmuz---

4-minos---12 Temmuz---

5-Balsurat---12 Temmuz---

6-tuliny---13 Temmuz---

7-Gokkbb---14 Temmuz---

8-nergis55---14 Temmuz--

9-cornelia35---17 Temmuz--

10-maviumutolsun---18 Temmuz---

11-sabina---20 Temmuz---

12-zelal81---20 Temmuz---

13-can_iso---22 Temmuz---

14-becun---22 Temmuz---

15-laluz24z---23 Temmuz---

16-asi74---23 Temmuz---

17-casper33---24 Temmuz---

18-mavioje---25 Temmuz---

19-rapunzell_82---26 Temmuz---

20-ozlem82do---27 Temmuz---

21-meryem42---27 Temmuz---

22-UykucuSirine ---29 Temmuz---

23-osetya2007---29 Temmuz---

24-yabangülüm.---30 Temmuz---

25-melony---30 Temmuz---

26-Ceylin_naz---31 Temmuz

oztun ve esila mısra arkadaşlarımız tüp bebek tedavisinde tarihleri belli olmadığı için ekleyemedim listeye .lütfen dua edelimmmmm

umudumuzu kaybetmeyilimm..rabbim ol dedikten sonra ..................

Son düzenleme:
sırnaşık şeysırnaşık şeyKızlarr bir üyeden özel msj geldi bana aynen kopyalıyorumm ..Asimm burda olacaktınkii kopacaktıkkksırnaşık şey

merhaba arkadaşım. öncelikle seni rahatsız ettiğim için özür dilerim. forumda yazılanları okurken doktor olduğunuz için size sormak istedim. nette kızlık zarı vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğu yazıyor. bu giriş dışardan gördüğümüz dış dudaklardan itibaren 1-2 cm sonramı oluyor yoksa idrar yaptığımız yerin altında bir açıklık var onun 1-2 cm gerisindemi oluyor kızlık zarı?. lütfen kusura bakma biraz açık oldu. iyi akşamlar.
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…