sırnaşık şeysırnaşık şeyKızlarr bir üyeden özel msj geldi bana aynen kopyalıyorumm ..Asimm burda olacaktınkii kopacaktıkkksırnaşık şey
merhaba arkadaşım. öncelikle seni rahatsız ettiğim için özür dilerim. forumda yazılanları okurken doktor olduğunuz için size sormak istedim. nette kızlık zarı vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğu yazıyor. bu giriş dışardan gördüğümüz dış dudaklardan itibaren 1-2 cm sonramı oluyor yoksa idrar yaptığımız yerin altında bir açıklık var onun 1-2 cm gerisindemi oluyor kızlık zarı?. lütfen kusura bakma biraz açık oldu. iyi akşamlar.
:roflol::roflol::roflol:
amiiiinnnn....slm arkadaşlar birkaç gündür yoktum şehir dışındaydık. Yeğenimin düğününü yaptık Allah mesut etsin.
Evimize döndük ama yarın bakalım eşim Üroogda randevusu var bakalım ne diyecek dua edin ne olur umutsuz vaka olmasın ben tüp bebeğede razıyım Allahım ne olur sperm bulunsun . Allahım sizinle birlikte banada anne olmayı nasip etsin...
bitanem sen daha doğum yapmadın ki:asigim:fadikom benide es geçme ama darılırım bak((( şaka şaka bende aynen inan buranın tadını tutmuyo hiç biyer bende çok nadir gidebiliyorum diğer topiklere.........
evet senden başka yok canımm....Evet Fadikcim sanırım benden baska dogurupta gelen yok buraya sadece anne adaylarımız bebek bekleyen arkadaslarımızda burda eminim onlarda dogurduktan sonra buraya gelmeye devam ederler. Biz artık aile olmusuz burda birbirimizi gormesekte yuz yuze tanışmasakta aramızda sıkı bir bağ kurulmuş birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz sanırım bunu birazık nevrosky e borcluyuz topgin annesi..
Bengusunun olayı beni gercekten derinden yaraladı. O nedenle bu ay hamiş haberi almaya susamışız açıkcası birileri bir kac hamiş haberi patlatsa iyi olacak. Bu ay bereketli bir ay olsun insallah....
iyi yapmışsın canım...temmuz ayı hamiş aday listesi
arkadaşlar lazuz arkadaşımız ın yaptığı listeyi devam ettirmek istedim..kendisi gelene kadar ..adet günü olmayan arkadaşlar gününü belirtirse eklerim listeye
geç saatte yaptığım için pek güzel olmadı sonraki listeleri daha ayrıntılı yapacağımm
balcım ya sende doktorum yazmasaydınkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeyKızlarr bir üyeden özel msj geldi bana aynen kopyalıyorumm ..Asimm burda olacaktınkii kopacaktıkkksırnaşık şey
merhaba arkadaşım. öncelikle seni rahatsız ettiğim için özür dilerim. forumda yazılanları okurken doktor olduğunuz için size sormak istedim. nette kızlık zarı vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğu yazıyor. bu giriş dışardan gördüğümüz dış dudaklardan itibaren 1-2 cm sonramı oluyor yoksa idrar yaptığımız yerin altında bir açıklık var onun 1-2 cm gerisindemi oluyor kızlık zarı?. lütfen kusura bakma biraz açık oldu. iyi akşamlar.
:roflol::roflol::roflol:
fadikomm ama asii ilee öylee ayarladık değiştirmek olmazz .sanak alem doktoruz biz:roflol:
balcım ya sende doktorum yazmasaydınkaydirigubbakcemile3
oodoktor hanım özel bi sorum olacaktı delikafaduldensırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
aaa balım gelmiş doktorum nassın :roflol: :roflol:
hihoyyytOhh ne güzell tatill yaptınn geldinnhihoyyyt
:jeyyar:
kızlar nasılsınız tatilim bitti geldim bi geçmişe uçuyim
tam tatil sayılmaz aslında anneme gittim bursaya çok sıcaktı çoooooooooooook kafamçokkarıştı kız gece gece güldürdün beni yazık kız seni doktor sanmış napsın :roflol:
selamlar hihoyyyt
hoşgeldin ccanım
canımm bursam benım annemde ordamafoldumben mafoldumben mafoldumben :gitme:
fadikomm ama asii ilee öylee ayarladık değiştirmek olmazz .sanak alem doktoruz biz:roflol:
:roflol:Sorunu alayım meloyn .sırada bekleyenler varda:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ayy ağlama kıyamam nerde oturuyo cnm annen
hoşbulduk cnm ayyy ben çok özledim sizi yaa iş yerinden bu topiğe giremiyorum hala neyseki artık akşamları uyku olayını aştım sırnaşık şey artık sızıp kalmıyorum yeniden aranızdayım zemuszemus
selamlar hihoyyyt
walla bende sadece eşimin burosuna gidip girebiliyodum ama şimdi bizim sitebağlatmış aidatlada ödeniyomuş ne güzel demii artık evdende girebiiyorum adam alamıyo beni bilgisayar başından sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?