Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

oodoktor hanım özel bi sorum olacaktı delikafaduldensırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

amiiiinnnn....
allah yardımcınız olsun canım...
inşallah sperm bulunur.....

fadikom benide es geçme ama darılırım bak((( şaka şaka bende aynen inan buranın tadını tutmuyo hiç biyer bende çok nadir gidebiliyorum diğer topiklere.........
bitanem sen daha doğum yapmadın ki:asigim:
ben doğum yapan annelerden bahsetmiştim...
ama doğrusunu söylemek gerekirse hamile kalıpta artık buraya çok az gelen arkadaşlarımız da oluyor:çok üzgünüm:
hatta hiç gelmeyenler:çok üzgünüm:
biz burda o kadar çok şeyi paylaşıyoruz nasıl oluyorda bizleri unutuyorlar anlamıyorum:çok üzgünüm:
tamam bebek olunca öğrenecekeleri çok şey olduğu için diğer topiklerede katılırlar ama insan günde bir kere olsun hiç uğramazmı...

evet senden başka yok canımm....
bazı arkadaşalrımız gelip doğum yaptığını bildirdiler bazıları ise hiç haber bile vermediler....
onlar zaten hamile kaldıktan sonra hiç gelmiyorlardı....
listemizin ilk başalrından yakalşık 25 kişinin doğum yapmış olması lazım...
geçenlerde kafama takıldı birkaç kişiyi profilinden araştırdım....
ben kendimce artık kk ye takılmıyorlar zannediyordum...
meğer günlük düzenli olarak geliyorlarmış...
ama bizleri unutmuşlar....
bizim meşur bir lafımız varya bizi bizden başka kim anlar....
demek ki evlat sahibi olunca onlar da artık biraz bizden olmuyorlar....
her ne kadar eskiden bizim çektiklerimizi çekselerde....
bu yazdıklarıma ne olur kimse alınmasınlar bunlar benim çoktandır kafama takılan şeyler...
şimdi konusu açılınca söyleme gereyi duydum....

iyi yapmışsın canım...
ellerine sağlıkŞeniz

balcım ya sende doktorum yazmasaydınkaydirigubbakcemile3

tam tatil sayılmaz aslında anneme gittim bursaya çok sıcaktı çoooooooooooook kafamçokkarıştı kız gece gece güldürdün beni yazık kız seni doktor sanmış napsın :roflol:

canımm bursam benım annemde ordamafoldumben mafoldumben mafoldumben :gitme:

fadikomm ama asii ilee öylee ayarladık değiştirmek olmazz .sanak alem doktoruz biz:roflol:

:roflol:Sorunu alayım meloyn .sırada bekleyenler varda:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

şey diyorum ben bu topikte kalırsam daha cabuk gebe kalırmıyım acep yok gidip içeriye yatayımmı :jeyyar: ben bunu bilemiyom ne diyon balım doktorum sen bu işe sen uzmansındır diye:uhm:

QUOTE=melony;7937254]şey diyorum ben bu topikte kalırsam daha cabuk gebe kalırmıyım acep yok gidip içeriye yatayımmı :jeyyar: ben bunu bilemiyom ne diyon balım doktorum sen bu işe sen uzmansındır diye:uhm:[/QUOTE]
Bu sorunun cevabınıı sen daha iyi biliyorsunn hadee yatağa:jeyyar::mymeka:anladın sen onukaydirigubbakcemile3
ayy ağlama kıyamam nerde oturuyo cnm annen

Osmangazi ilçesinde:1rolleyes:

walla bende sadece eşimin burosuna gidip girebiliyodum ama şimdi bizim sitebağlatmış aidatlada ödeniyomuş ne güzel demii artık evdende girebiiyorum adam alamıyo beni bilgisayar başından sositososito

[
Osmangazi ilçesinde:1rolleyes:[/QUOTE]

yakınmış balım benimkide stadyum caddesinde keşke beraber denk gelseydik görüşürdük orda :dance:

walla bende sadece eşimin burosuna gidip girebiliyodum ama şimdi bizim sitebağlatmış aidatlada ödeniyomuş ne güzel demii artık evdende girebiiyorum adam alamıyo beni bilgisayar başından sositososito

ohh iyi olmuş cnm evden rahat rahat girersin

evet evet ii oldu böle adama bağlatamıyodum neti burda gurbette olunca walla sizler en yakın arkadaşlarım oldunuz yarı günüm burda geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…