minoşum valla ben senden baya umutluydumm..hayırlısı olsun arkadaşımmm günüde gelmesi de iyi bişey
hayırlııs olsun canım...
eğer bebek yoksa çok geçmeden gelmesi de çok güzel....
evet bebis yoksa zamaninda gelsin adetlerimiz
bu ayda hayirlisi boyleymis
insallah hepimiz hayirli zamanda saglikla hamis kaliriz
tam çıkıyordum açtığım topikteki mesajı gördüm canım sıkıldı yiine..
kendini bilmez gerizekalının birinin ettiği lakırdı işte..
sersem şey nolacak..
Yeni evlilerin dikkatine Lütfen bakın!!!!! - Sayfa 5 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
saç yolmak yetmez tabiki ama işte ortada tülinin konusu var...oturup saçlarını yolsam o yazıyı yazanın bana yetmez
hayırlı olsun canım...merhaba arkadaşlar
7 ay önce bende listeye girmiştim eşim askere gidince ara ara girip baktım sizlere çünkü.umutsuz beklemek çok kötü bişeydi.eşim 2 ay önce askerden geldi ve ben şu anda 7+4 HAMİLEYİM çok şükür ALLAHıma hemen oldu ama çok inanmıştım olacağına
eşimde morfoloji sorunu var morfolojisi %2 bendede prolaktin sorunu var hamile kaldığım zaman bile göğsümden süt gelmeye devam ediyordu.tüpbebek merkezi eşimle bana folik asit ve çinko verdi eşimde içti bunları rabbim ol dedi tüpbebeğe gerek kalmadan doğal yolla oldu darısı tüm isteyenlerin başına ümidinizi yitirmeyin sadece inanın
bu arada listeleri hala nevroskimi düzenliyor arkadaşlar
oturup saçlarını yolsam o yazıyı yazanın bana yetmez
merhaba arkadaşlar
7 ay önce bende listeye girmiştim eşim askere gidince ara ara girip baktım sizlere çünkü.umutsuz beklemek çok kötü bişeydi.eşim 2 ay önce askerden geldi ve ben şu anda 7+4 HAMİLEYİM çok şükür ALLAHıma hemen oldu ama çok inanmıştım olacağına
eşimde morfoloji sorunu var morfolojisi %2 bendede prolaktin sorunu var hamile kaldığım zaman bile göğsümden süt gelmeye devam ediyordu.tüpbebek merkezi eşimle bana folik asit ve çinko verdi eşimde içti bunları rabbim ol dedi tüpbebeğe gerek kalmadan doğal yolla oldu darısı tüm isteyenlerin başına ümidinizi yitirmeyin sadece inanın
bu arada listeleri hala nevroskimi düzenliyor arkadaşlar
canım adet oldum aşılama fosss oldu anlıcann:)))))) dün dr gittim ara verelim tedaviye dedim bende zaten biraz ara vermek istiyordum ramazan sonrası geene devam ederiz tabi bebiş süpriz yapıpı kendi gelmezse yeni adetim ağustosun 10 da canımsırnaşık şeysırnaşık şey
ozgul evet canım ne yapalım sağlık olsun kaydirigubbakcemile3sen ne yaptınnn ne zaman adet tarihindelikafadulden
kız uykucu jeyand naber yaa bizim hatunlar hep burda vallaa :)
bu arada diğer kızlara mrb demedim hepinize mrb kızlar benim eşimdede sperm hareket sorunu var bide mofoloji düşük umarım bigün bizde anne oluruz kısmet eder rabbim
opuyorumnanaktanh.g canım..umarım topiğimiz uğurlu gelir sanada.buraya adımını atım o ay hamiş kalanlardan olursunn inşşş:Saruboceq::Saruboceq:
tamam canım düzeltim listedeki tarihini..ama sen bilirsin yinede bir test yapsaydın canım yaa:1rolleyes:
tam çıkıyordum açtığım topikteki mesajı gördüm canım sıkıldı yiine..
kendini bilmez gerizekalının birinin ettiği lakırdı işte..
sersem şey nolacak..
Yeni evlilerin dikkatine Lütfen bakın!!!!! - Sayfa 5 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
canım adet oldum aşılama fosss oldu anlıcann:)))))) dün dr gittim ara verelim tedaviye dedim bende zaten biraz ara vermek istiyordum ramazan sonrası geene devam ederiz tabi bebiş süpriz yapıpı kendi gelmezse yeni adetim ağustosun 10 da canım
CANIM İNŞŞŞ RABİM BİZLEREDE O MUKDES DUYGUYU YAŞATIR İNŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bence artık o konuyu kapatalım...yoksa yetkililerden uyarı alacağız....
ben konuyu değiştireyim...
Bilim bakayım ben bugün kimi gördümhihoyyyt
sabah nesrinnin(nesrinsavaş) yanına uğradım:asigim::1hug:
Tanıştık biraz sohbet ettik:asigim:
Seninle tanışmak çok hoştu canımopuyorumnanaktanşeniz
kızlar ayriyeten eşim test verdi....
Aslında test vereli çok olmamıştı ama elimizdeki testler çok ayrıntılı değil...
Bu yüzden nasıl bir tedaviye karar verebilmemiz için önce şu değerlerin ayrıntılı bir şekilde nasıl olduğuna bir bakalım dedik...
Sonuc perşembe çıkacak...
amin canım inşş tez zamandarabbim gönderir meleklerimizi:Saruboceq:
sağol canımŞenizFadikommmm inşallahhh eşinin tahlillerii çokk güzelll çıkarrrrzemuszemus
canım aman kendine dikket et...bol bol dinlen...Selam kızlar. Bu aralar dinleniyorum. O yüzden gelemiyorum pek. Dün gece yine kanamam oldu. Çok korktum her seferinde yüreğim yerinden oynuyor. Gece 12. Neyse ki sabahı zor ettim. Dr.a gittik sabah erkenden. Meğer miniğim bana kendini göstermek için numara yapmış. Kalp atışlarını gördük Rabbime bin şükür. 4.aya kadar kanamalar olabilir dedi dr.
Allahım buradaki tüm arkadaşlarıma da tez zamanda bu duyguyu yaşatsın. Can-ı gönülden sizler için sürekli dua ediyorum.
tulinim sen de canını sıkma bitanem. Her yerde kendini bilmeyen insanlar karşımıza çıkabiliyor maalesef.
inşallah bu süre içinde bebişin sana süpriz yapar canım...canım adet oldum aşılama fosss oldu anlıcann:)))))) dün dr gittim ara verelim tedaviye dedim bende zaten biraz ara vermek istiyordum ramazan sonrası geene devam ederiz tabi bebiş süpriz yapıpı kendi gelmezse yeni adetim ağustosun 10 da canım
:
kızlar bence artık o konuyu kapatalım...yoksa yetkililerden uyarı alacağız....
ben konuyu değiştireyim...
bilim bakayım ben bugün kimi gördümhihoyyyt
sabah nesrinnin(nesrinsavaş) yanına uğradım:asigim::1hug:
tanıştık biraz sohbet ettik:asigim:
seninle tanışmak çok hoştu canımopuyorumnanaktanŞeniz
kızlar ayriyeten eşim test verdi....
aslında test vereli çok olmamıştı ama elimizdeki testler çok ayrıntılı değil...
bu yüzden nasıl bir tedaviye karar verebilmemiz için önce şu değerlerin ayrıntılı bir şekilde nasıl olduğuna bir bakalım dedik...
sonuc perşembe çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?