Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

TEBRİKLER TATLIM alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :dance: İNŞŞŞŞ SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İNŞŞŞ RABİM BİZLEREDE YAŞATIR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

demek yine kistlmaz:
bitanem hayırlısı ne diyelim...
inşallah bundan sonra dr lar en doğru tedavi neyse onunla başlarlar....

evet canım öyleymiş napalım..

hayırlısı olsun canım..
yavaş ileri diye birşey yok mu..
sen en iyisi testi al öyle yaz canım..
kullandıklarına devam :lepi:
inş ağustostaki daha iyi çıkar bebeğinde kendiliğinden oluverir..

sağol sidelyacım..

Tuliynım dedin dedin kist çıktı yine yaaa.:çok üzgünüm:

kız ben dedim sana..
ağrı vardı bastırınca anlaşılıyor olduğu..
neden iğneye rağmen çatlamıyor anlamıyorum..
doktor iğnedendir dedi ama bilmiyorum ya..
bende de çatlamama problemimi var ne ..
bi ilaçsız bakalım diyen yok ki..
özeli de aynı yaaa..

CANIM YYYAAAA SAĞLIK OLSUN İNŞŞŞŞ ÖNÜMÜZDEKİ AY GELİR SENİN MELEĞİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ben sürekli görüyorum yazmıyım yazmıyım diyorum
kendi kendime ama yabangülüm yazınca tutamadım yine
:roflol::roflol:bende görüyordumm hep

Tam anlamıyla kendini bilmezin teki bizi bizler anlarız boşver canım sen hiç takma görüceksin alacağız kucağımıza bebişlerimizi o vakit düşman çatlatacağız inşallahsüprizzzzz
Çanım kist çıkmış geçmiş olsun inşallah en kıza zamanda terkederler seni ve yerine nurtopları yerleşir inşallah

Son düzenleme:

Aramiza hoşgeldin canım benim konuyla ilgili pek bilgim yok ama umarım bir mucizede senin kapını çalar...:Saruboceq:

:1ninca:canımm bende bişi yok neden geçmiş olsun dedin:sm_confused:[/QUOTE]

İÇİMDEN GELDİ OLMAZMI opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan YANLIŞLIK OLMUŞ CANIMYAA :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…