merhaba arkadaşlar
7 ay önce bende listeye girmiştim eşim askere gidince ara ara girip baktım sizlere çünkü.umutsuz beklemek çok kötü bişeydi.eşim 2 ay önce askerden geldi ve ben şu anda 7+4 HAMİLEYİM çok şükür ALLAHıma hemen oldu ama çok inanmıştım olacağına
eşimde morfoloji sorunu var morfolojisi %2 bendede prolaktin sorunu var hamile kaldığım zaman bile göğsümden süt gelmeye devam ediyordu.tüpbebek merkezi eşimle bana folik asit ve çinko verdi eşimde içti bunları rabbim ol dedi tüpbebeğe gerek kalmadan doğal yolla oldu darısı tüm isteyenlerin başına ümidinizi yitirmeyin sadece inanın
bu arada listeleri hala nevroskimi düzenliyor arkadaşlar
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisSağol canım inşalah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.:Saruboceq:
Tuliynım dedin dedin kist çıktı yine yaaa.:çok üzgünüm:
klava: klava:Hele benim elime geçsee ne yapacağımı çokk iyi biliyorumm..yatırıcam jinekolijj masaya klava:
KIZ BAL YİNE ÇOK YARATICISIN delikafadulden delikafadulden delikafadulden:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::roflol: :roflol::roflol:
demek yine kistlmaz:
bitanem hayırlısı ne diyelim...
inşallah bundan sonra dr lar en doğru tedavi neyse onunla başlarlar....
Sağol tuliny şuan sonuçlar yanımda değil hatırladığım kadarıyla sayı 110milyon yerindehareketli %55 hareketsiz %40 falandı.Sadece ileri doğru hızlı saptanamamıştı.Eşim birbuçuk aydır evicap ve klomen kullanıyor.Keçiboynuzunada başladık bakalım artık.Doktor ağustos sonu gibi yeniden test istedi.O sonuca göre ya aşılama olacak ya da sizi tüp bebeğe yönlendiririm dedi.Şuan bende bir sorun yok o yüzden tedaviye ara verdik beklemedeyiz
al benden de o kadar aymesim neden bizlerde tanışamıyoruz yaaa ne güzel etmişsin fadikim...........tülincim şekercim geçmiş olsun ..........nergis33 rabbim yardımcınız olsun inş.topiğimizde mutlaka probleminizden anlayan biri çıkar bekle canım sen benim bilgim yok ama......bu arada hoş geldin aramıza da
Tuliynım dedin dedin kist çıktı yine yaaa.:çok üzgünüm:
merhaba kizlar naber nasilsinizopuyorumnanaktan
ben bu gun adet oldum napalim kismet
demek ki ara kanamaydi
neyse bu ayi boyle gecirdik
yinede cok sukur zamaninda geldi sayilir
32. gunumdu bana gore normal zamandi
artik onumuzdeki maclara bakicazkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:bende görüyordumm hepBen sürekli görüyorum yazmıyım yazmıyım diyorum
kendi kendime ama yabangülüm yazınca tutamadım yine
sırnaşık şey sırnaşık şey hERzamanki gibi:kedi:klava: klava:Hele benim elime geçsee ne yapacağımı çokk iyi biliyorumm..yatırıcam jinekolijj masaya klava:
KIZ BAL YİNE ÇOK YARATICISIN delikafadulden delikafadulden delikafadulden:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::roflol: :roflol::roflol:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
GEÇMİŞ OLSUN CANIM :1shok: :1shok: :1shok:
:1ninca:canımm bende bişi yok neden geçmiş olsun dedin:sm_confused:
bende gördüm bendeeeeedelikafadulden
ama dikkatim diger topikteydi
ya kopyala yapıştır
tam çıkıyordum açtığım topikteki mesajı gördüm canım sıkıldı yiine..
kendini bilmez gerizekalının birinin ettiği lakırdı işte..
sersem şey nolacak..
Yeni evlilerin dikkatine Lütfen bakın!!!!! - Sayfa 5 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Sağol tuliny şuan sonuçlar yanımda değil hatırladığım kadarıyla sayı 110milyon yerindehareketli %55 hareketsiz %40 falandı.Sadece ileri doğru hızlı saptanamamıştı.Eşim birbuçuk aydır evicap ve klomen kullanıyor.Keçiboynuzunada başladık bakalım artık.Doktor ağustos sonu gibi yeniden test istedi.O sonuca göre ya aşılama olacak ya da sizi tüp bebeğe yönlendiririm dedi.Şuan bende bir sorun yok o yüzden tedaviye ara verdik beklemedeyiz
Ulan nur senle benım gözümden bişi kaçmıyorr anladın seni onu :roflol::roflol:
kızlar çok üzüldüm zeliş arkadaşımızsenağlama
arkadaşlar çok kötüyüm......... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
nan gerçek hayatta yüküm zaten hayır
birde kk da şüphecilikten günaha giriyorum
beni cennet alır mı acep?
arkadaşlar çok kötüyüm......... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Bizde herkezden şüpheleniyozz.Bizden şüphelenenlerde vardır kesinn:jeyyar:
Aramiza hoşgeldin canım benim konuyla ilgili pek bilgim yok ama umarım bir mucizede senin kapını çalar...:Saruboceq:
Canım benim eşim türk değil ben yaklaşık 4 yıllık evliyim ve Riyad da yaşıyorum.Ve 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı ve Burda Riyad "da doktora gittik bir süre eşimin sorunundan habersiz salak bir doktorda beni clomid ve çatlatma iğnesi kullanarak tedavisi ile uğraştık sonra doktor değiştirdik ve eşimde spermiogramda 0 çıktı ve şimdi bir takım tahliller yapılacak henüz sorunun asıl sebebini bilmiyoruz inşallah bir şekilde bebek sahibi olma şansımız olur korkularım var umarım yersizdir sonuçlar çıktıkça sizinle paylaşıcam.Sizde dualarınızda unutmayın.Allah hepimizn yar ve yardımcısı olsun.Kucaklarını doldursun inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOT
ins olur canim ins basit cozulebilir bir problemdir,bizde yurt disindayiz bizimde benzer seler basimiza geldi,13 mayista ilk defa dr a gittik spermiogram testi 0 cikti,20 mayista yine gittik yine 0 cikti,dr bize baska hiccc bir test yapmadi bubun sebebini bulamayiz tedavisi yok falan dedi bence tese yapalim dedi baska yolu yok dedi,bizde 23 mayista tese olduk sonuc negatif hic birsey bulunamadi,yani anliycan tam 10 gun icinde firtina gibi geldi ama etkisi suruyo tabi,ben o zaman hic birsey bilmiyodum tabi kur yada tedavisi varmi,ins bizde tedavi icin turkiyeye gitmeyi dusunuyoruz
rabbim yar ve yardimcin olsun....
CANIM YYYAAAA SAĞLIK OLSUN İNŞŞŞŞ ÖNÜMÜZDEKİ AY GELİR SENİN MELEĞİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?