Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

valla DOĞRU SÖZE NE DEDNİR alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar bu sabah uyumadım duş alıp çıkıcam anneme gidicem işleri varda yardım edeyim biraz görüşürüz akşam gelirim kendinize iyi bakın

gunaydın şekerlerrrrrrrr

canım hakkınızda hayırlıs olsun umarım iyi çıkar sonucun sabırsızlıkla bekliyorum hadi iyi haberlerle dön inşallah. ban abak arkadaşımı elimden alma haaaaaklava:

amin canım inşş tez zamandarabbim gönderir meleklerimizi:Saruboceq:[/QUOTE]
2 aşılama geçti başımdan ikiside nagtif bak hiç bişey olmuyor üzülme umarım diğer aşılaman tutar canım hayırlısı olsun
yat dinlen bol bol canım bak kendine yorma kendini başka ne amaçın var bebeişinden başka dinlen bolb ol geçmiş olsun

bende varım ama ben taşınayım benide bekleyin tüp bebeişe geçmeden ben buluşalım nolurrrrrr

kıs nesrunnnn kıskanıyom haaaaa :asigimşaka canım)
canım ileri doğru olması gerekmiyo aşılamada bence hareketiniz aşılamaya göre süper ama morfolojıde çok önemli onuda yazsana bize
Bugun buralar sessiz kimsecikler yok
selam kıs arada öel oluyo sesizleşiveriyo napalım ama en guzel topik bizim topik
osetyacım topikteki mesajlar silindi..
kendisine de gereken uyarı yapıldı..

ohhhh ii olmuş bende niye silindi bu sayfalar diyorum süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…