Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
walla benim eşimde rent acar yapıyo bazen antalyaya 2 kere gider gelir 4er saaten git gel 8 saat zaten normaldede 2 saat araba üzerinde ee birde buranın sıcağı normal ben düşük olması yıllrdır bu işi yapar

hayırlısı olsun kızlar...
eşimin değerleri varikosel yokkede çok iyi değildi...
sayı 16 milyon hareket ise sınırda sayılırdı...
bu kadar düşmesine varikosel sebeb olmuş olabilir....
ama daha önce düşmeside belkide işinden kaynaklanıyordu...
allah hepimiizn yardımcısı olsun....

adamlarımıza yeni bir kilot şart..
hani şu sünnet kilotları gibi olacak..
testisler ayrı yerde durup korunacak ne güzel olurdu..
hiç gülesim yoktukaydirigubbakcemile3
ben zaten eşime dar çamaşır giydirmiyorum...

canim benim uzulme
elimizden bir sey gelmiyor malesef
bir sey diyicem canim benim ilk asilamamda sadece 900.000 sperm asilanmisti
2. asilamada ise 5 milyon asilandi bunlar yikandiktan sonraki sayilar
ben ikinci asilamadan once esime turkiyeden aldigimiz bal,ari poleni,ari sutu karisimini icirmistim
hatta 10 kucuk sise vardi ben ignelere baslarken oda icmeye baslamisti 1 siseyi sabah aksam iciyordu yarimsar olarak
boyle birsey denedin mi canim bir dene istersen bizde baya bir faydasi oldu sayinin yukselisini ona bagladim ben turkiyeye gelebilirsem ilk is alabildigim kadar alicam onlardan aktardan

valla canım ya ameliyatta oldu eşim ama değişmedi sonuç bizde bu dediğin iyi olucak aslında da :roflol:

evet evet iyi bir pazar bulduk bunu tasarlayıp yapmak lazım..
iyi satılır.. :roflol: :roflol:

hiç gülesim yoktukaydirigubbakcemile3
ben zaten eşime dar çamaşır giydirmiyorum...

bende gül diye didim zati.. kaydirigubbakcemile3
ama çok dar olmasa da slip giyeceklermiş canım..
boxer olmaz sallanması da iyi değilmiş yani. :roflol:

Herseyde bir hayır var belki tüpe gecer bir an önce bebiş sahibi olursun bak nevro ugrastı ugrastı olmadı tup yaptı hamiş kaldı belki sıra senindir..

adamlarımıza yeni bir kilot şart..
hani şu sünnet kilotları gibi olacak..
testisler ayrı yerde durup korunacak ne güzel olurdu..

Valla araplar neden donsuz geziyor simdi anlıyorum onlar uzun beyaz bir elbise giyiyorlar icine ic camasırı giydiklerini dusunmuyorum :))))

:roflol::roflol:
desene tam istediğimiz gibi birşey bulmak için adamlara çarşı pazar don arıyacağız:roflol:
sağol canım gerçekten güldüm...

Herseyde bir hayır var belki tüpe gecer bir an önce bebiş sahibi olursun bak nevro ugrastı ugrastı olmadı tup yaptı hamiş kaldı belki sıra senindir...
hayırlısı canım...
tabiki herşeyde bir hayır vardır...

canım bu karışım işe yarar belki...çüğnkü içinde çok faydalı şeyler var...
ama spermlere etki etmesi için aradan biraz zaman geçmesi lazım...10 günde işe yararmı bilmem...
belki sizinki tesadüfte olabilir...
çünkü benim anladığım kadarıyla bu değerler çok değişken...
hiç aynı çıkmıyor...

sırnaşık şey:roflol::roflol: ne güldüm ya ben boxer giydiremyorum şu bildiğimiz anam babam usulu bizimkilere benze varya ondan giyiyoo oda mı kötü ne giyecekler bunlarrr offf

:uhm:

yok canım onlar iyiymiş işte..
toparlıcak ama sıkmıcak..
boxerların lastikli olanları var onlarda iyi..

Valla araplar neden donsuz geziyor simdi anlıyorum onlar uzun beyaz bir elbise giyiyorlar icine ic camasırı giydiklerini dusunmuyorum :))))

yok anam yok onunkiler donun içine sığmıyor da ondan giyemiyor garibanlar.. :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
desene tam istediğimiz gibi birşey bulmak için adamlara çarşı pazar don arıyacağız:roflol:
sağol canım gerçekten güldüm...

aramayalım biz yapalım :roflol: :roflol: :roflol:

olabilir canim
bide esim test icin sperm verirken cok stresli oluyor
kafasina cok takiyor belkide ilki onun icin dusuk oldu
hersey olabilir dedigin gibi cok degisken olabiliyor sonuclar

kızlar hepinize selam kolay gelsin don arıyosunuz uygunundan bak bulunca benide unutmayın :)) ameliyatda olduk ne giycemizi şaşırıyoz bizde:))

allah iyiliğini versin senin:roflol::roflol:
hep böyle gülsek:çok üzgünüm:
ama hayırlısı olsun...
rabbim dermansız dert vermesin...
olabilir canim
bide esim test icin sperm verirken cok stresli oluyor
kafasina cok takiyor belkide ilki onun icin dusuk oldu
hersey olabilir dedigin gibi cok degisken olabiliyor sonuclar
ah canım bu spermler çok dönek...
devamlı değişiyorlar...

kızlar hepinize selam kolay gelsin don arıyosunuz uygunundan bak bulunca benide unutmayın :)) ameliyatda olduk ne giycemizi şaşırıyoz bizde:))
sana da mı lazım canım...
tüliyn tarif ettiya...
ona göre alabilirsin:roflol:

tatlım şimdi bu spermler sıcagı sevmiyormuş sanırım
uygun serin tutacak don projesine girişmek üzereler
:roflol::roflol::roflol:

ee naparsın bu yolda annelik duygusunu yaptıramayacağı sey yok sanırım ahanda örneği yeni projemiz preseed pamuk keçiboynuzu kürü nden sonra veeeeee karşınızda yeni YENİ DON PROJESİ özel klimalı konforlu amaç erkeğin deil spermin rahatlığı da :hooray:çıkış sloganıı hadii gelin yeni donlaraaaa:sm_cool:

*iyonizer teknolojili sperm dostu don b.unlar gel vatandaş geeeeeelll,,,,
almasanda kalabalık yap geeeeeeeellll,,,,
ikiz üçüz bebiş isteyenler soğuk fanlı dona geellll*
reklam nasıl kızlar
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

GEEEELLL VATANDAŞŞ GELLL DONLARA GELLL ÖZEL DONLARRR BATAN GEMİNİN DEĞİL SON TEKNOLOJİNİN MALLARI BUNLARRRR SPERM DOSTU ALIN BEYLERİNİZİ SEVİNDİRİİİİİNNNN:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey:sm_cool:

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…