Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar süpersiniz harika sloganlar.. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar süpersiniz harika sloganlar.. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sengözlerimebaksanab :kedi: a.s. :1hug: :asigim:belli bi süre sonra cokacimcoook:içelim: veee Şeniz kaydirigubbakcemile:
sonunda:jeyyar:bir kaç ay sonra :CüvCüv: the end

ayynenn..bu sabah çok geç kalktım..hiç uykum yok..
bari proje düşüneyim..:jeyyar::jeyyar:

evet kendi uyudu da ben şimdi gider uyandırırsam proje mroje olmaz,kavga olur ancak:roflol:

eşimin harekette sorun olduğu için doktor aşılama değil direk tüp bebek önerdi..ilk denememiz negatif sonuçlandı,geçen aydı..bu ay doğum kontrol hapı ile dinlenme verdi.. bu ay sonunda tekrar gidicez,rahim zarının durumuna göre dondurulmuşlarla denicez bakalım..

sanada canım ii geceler cano

osetycım hayırlısı olur canımbenim eşimde de morfoloji sorunu var bizde önce aşılama dedi doktor şuan doğal yoldan aşamasındayız olmazzzsa aşılama o olmazzsa mikroo hayırlısı canım yaa

anladım canım..
siz daha 1,5 yıllık evlisiniz..
daha çok yenisiniz yani..
önce doğal yoldan denemeniz doğru..
inşallah olur..
bu işler hiç belli olmuyor biliyorsun..
%0 morfolojiyle veya %0 ileri hareketle bile hamiş kalanlar çok..
öyle bir mucize inşallah bizi de bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…