arkadaşlar benimde eşimde bi sorun var.Varikosel...
ameliyat dendi bize ama ameliyattan 1-2 ay sonra eskisinden daha kötü olduğunu duyduk bu konuda bilgisi olan varmı? birde bazen düzelip bazen kötü oluyormuş eşiminki.düzeldiği zamana denk gelirse hamiş kalabilirmişim. varikosel ile hamile kalan var mı aranızda?
birde son soru preesed etkili olabilirmi bizde?
KUSURA BAKMAYIN UZUN OLDU BİRAZ AMA BU KONUDA ACAYP DOLUYUM
ameliyat dendi bize ama ameliyattan 1-2 ay sonra eskisinden daha kötü olduğunu duyduk bu konuda bilgisi olan varmı? birde bazen düzelip bazen kötü oluyormuş eşiminki.düzeldiği zamana denk gelirse hamiş kalabilirmişim. varikosel ile hamile kalan var mı aranızda?
yok histeroskopi ile yapılıyor..ve bunu yapan Türkiyede sadece bir doktor..benim şu anki doktorum gerek olmadığını,rahmimin diğer unikorn uteruslu(yarım rahim) hastalara göre daha geniş ve bir hamileliği kaldırabilecek yapıda olduğunu söylüyor..ama bilmiyorum tabii..ilk tüp bebek denememden kalan yaklaşık 8 tane 1.kalite dondurulmuş embriyom var..onlar bitene kadar denemeyi düşünüyorum..
inşallah bu arada hamiş kalabilirim hayırlısıyla..
olmazsa diğer doktorda o ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum..
benim de tüp bebkten önce rahimiçi polip çıktı..histeroskopi ile alındı polip..
hem bu histeroskopi hem tüp bebk olayı bize de 10 milyara patladı..
bunda da sonuç alamazsam diye şimdiden o yarım arhim ameliyatı için para biriktirmeye başladık..
napalım??
şu anda bizim için 1.derecede en önemli eksiğimiz,en önemli ihtiyacımız bu..
yok canım onlar iyiymiş işte..
yok anam yok onunkiler donun içine sığmıyor da ondan giyemiyor garibanlar.. :roflol::roflol::roflol:
aramayalım biz yapalım :roflol: :roflol: :roflol:
merhaba ezgıcım benım esımdede galıba varıkosel var doktora gıtmeyı kabul etmedıgınden gıttıgım hastanenın urolojı doktoru ıle gorustum hareketsızlıgın onemlı sebebı varıkosel dedı emınonunden aktardan bende ıyı gelen ne vardıye arastırdım elma sırkelı at kestanesı ve caksır suyu dedıler kecıboynuzu kurunun ıcıne azar azar katıp verıyorum bakalım sonuc ne olacak at kestanısı zaten toplardamar varıs gıbı seylere cok ıyı gelıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?